MsXLabs
Sayfa 5 / 8

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/560-msnde-sizi-kisi-listesinden-silenler-ve-engelleyenler-msn-engelleyenler.html)

ahmetgns 9 Aralık 2008 22:25

Alıntı:

jetpack adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1251299)
eLLerinize sağlık Bu Güvenilirmi Peki?

Hangisi güvenilir mi? Burada birkaç şey için birkaç yöntem anlatıldı. Lütfen bahsettiğiniz yöntemi anlatan gönderinin alıntısını yapın.

desel 12 Aralık 2008 02:07

ilk yazı çok doğru msn de para işi falan yok yanlış bilgiyi kabul edin burlardada yazmayın..-

super06 12 Aralık 2008 13:00

arkadaslar herkesın hemen hemen sorunu ayını bende gorüştüğüm kız arkadasımdan suphelenıyordum benı engelleyıp engellemediğni bulmaya calıştım aklıma şu soruda gelıyo benle goruştuğu msn adresını uykum geldı deyıp kapatıp başka yenı mail adresıyle ıstedıyle konuşur bunu nasıl bıleceğiz tamamen guven meselesi yoksa boyle olursa sureklı kafaya takılır duzenli bir ilişki bile bıtebılır.

BenCesur 14 Aralık 2008 20:53

Alıntı:

super06 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1253900)
arkadaslar herkesın hemen hemen sorunu ayını bende gorüştüğüm kız arkadasımdan suphelenıyordum benı engelleyıp engellemediğni bulmaya calıştım aklıma şu soruda gelıyo benle goruştuğu msn adresını uykum geldı deyıp kapatıp başka yenı mail adresıyle ıstedıyle konuşur bunu nasıl bıleceğiz tamamen guven meselesi yoksa boyle olursa sureklı kafaya takılır duzenli bir ilişki bile bıtebılır.

Bu durumda ise yapabiliyorsan : Kızın bilgisayarına geçtiğin zaman kız o ana kadar hangi adresleri kullanmışsa yada o bilgisayardan hangi hesaplardan oturum açılmışsa hepsini C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adı\Contacts dizininde görebilirsin.. Burdaki adresleri öğrenince duruma göre hareket edebilirsin.. yada ne bileyim o adresleri kafana takıldığı an bir bayan hesabıyla ekleyip kontrol edebilirsin..:D. Ama dediğin gibi bu durum kesinlikle güven meselesi ama bu devirdede kimseye güvenilmiyor ki :@

super06 15 Aralık 2008 00:37

cesur arkadsım dediğni kendı bilgisayarımda denedım ama olmadı ama insan ister ıstemez şüphelenıyor bu zamanda kımsye guven kalmadı ç.dışı olarakta başksıyla konuşabılır engelledığını gösteren program var mı bırde msn şifresını kendı bılgısayrında bulan program var mı başka msn adresıyle eklemiştım zamanında ama yemedı eklememiş o yuzden araştırıyorum bende yardımcı olursan sevınırım...

eskıden cesur kardesşim kışının profılınden bakınca bır web gorunumu bırde msn gorumu dıye 2 resım çıkardı şimdı değişmiş sistem anlaşılmıyor senın bıldığın başka yontem var mı

super06 15 Aralık 2008 01:11

arkadaslar dediğinız yontemı denerken bırseyın farkına vardım eğer sızı karşı taraf engelleyıp başkalarıyla goruşuyorsa bıle karşı tarafın profını çevrım içi olara gosterıyor

super06 15 Aralık 2008 01:19

yalnış duyum kusura bakmayın

tulip 15 Aralık 2008 14:16

merhabalar, öncelikle bu konuda yazılan mesajların hepsini okudum sizler gibi bende biraz meraklıyım bu konudada araştırmalara devam ediyorum. Daha önceden engelleyenleri kişilerin profil ayrıntılarından öğrenmeyi bende deniyordum. bir arkadaşın dediği gibi %99 bu yöntem doğru çıkıyordu.
şimdi windows live arayüzü değişti ve yöntem malesef işe yaramıyor. Göçmen kızın dediklerini daha önce uygulamıştım fakat o yöntem doğru çıkmıyor. ancak atlanan bir ayrıntı var. tabi bu incelemelerim sonucu bulduğum bir ayrıntı.
kişilerin profillerine girdiğinizde kişilerin profil sayfasında üstte kişi resmi veya resim bölümü görünür. işte burda o resmin üstüne geldiğinizde bir ok çıkıyor ordan kişi bilgisini görüntüle 'yi tıklayın. burda ekrana gelen sayfada yanda özet ve izinler çıkıcak. işte arkadaşlar kişinin ve sizin aranızdaki izinlere bakıcaksınız. izinlere girdiğinizde sizin ona verdiğiniz izin bölümü ve onun size verdiği izin bölümü var. burda kişi ile aranızda paylaştıklarınız çıkıcak. yani kişi sizi engellediyse ona dair bir paylaşım olmayacak. aynı şekilde sizde engellediyseniz kişiyi bir paylaşım söz konusu değildir. fakat. engelleme söz konusu değilse sizin mail adresiniz altında ona verdiğiniz dosya aktarımı izni ve profil izni görünücek. tabi onunda mail adresi ve aynı dosya izni, profil izni görünücektir.
%100 doğru diyemem fakat çoğunlukla çıkıyor. Umarım doğru tespit yapmışımdır.

veysel 15 Aralık 2008 20:24

slm ben veysel nerden bulucaz ya buları kadrdesım ya

alfredo 15 Aralık 2008 21:59

pfff yokk yaww son yöntem de güvenli diil..çok denedim ama *-)

ahmetgns 15 Aralık 2008 22:20

Alıntı:

tulip adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1256703)
merhabalar, öncelikle bu konuda yazılan mesajların hepsini okudum sizler gibi bende biraz meraklıyım bu konudada araştırmalara devam ediyorum. Daha önceden engelleyenleri kişilerin profil ayrıntılarından öğrenmeyi bende deniyordum. bir arkadaşın dediği gibi %99 bu yöntem doğru çıkıyordu.
şimdi windows live arayüzü değişti ve yöntem malesef işe yaramıyor. Göçmen kızın dediklerini daha önce uygulamıştım fakat o yöntem doğru çıkmıyor. ancak atlanan bir ayrıntı var. tabi bu incelemelerim sonucu bulduğum bir ayrıntı.
kişilerin profillerine girdiğinizde kişilerin profil sayfasında üstte kişi resmi veya resim bölümü görünür. işte burda o resmin üstüne geldiğinizde bir ok çıkıyor ordan kişi bilgisini görüntüle 'yi tıklayın. burda ekrana gelen sayfada yanda özet ve izinler çıkıcak. işte arkadaşlar kişinin ve sizin aranızdaki izinlere bakıcaksınız. izinlere girdiğinizde sizin ona verdiğiniz izin bölümü ve onun size verdiği izin bölümü var. burda kişi ile aranızda paylaştıklarınız çıkıcak. yani kişi sizi engellediyse ona dair bir paylaşım olmayacak. aynı şekilde sizde engellediyseniz kişiyi bir paylaşım söz konusu değildir. fakat. engelleme söz konusu değilse sizin mail adresiniz altında ona verdiğiniz dosya aktarımı izni ve profil izni görünücek. tabi onunda mail adresi ve aynı dosya izni, profil izni görünücektir.
%100 doğru diyemem fakat çoğunlukla çıkıyor. Umarım doğru tespit yapmışımdır.

Bu yöntem de benim tespitlerime göre %100 doğru değil. Sonuçta, baktığınız yerde izin ayarlarına göre sizin izniniz olup olmadığını gösteriyor ki izinli olmak illa Messenger'da izinli olmak ya da izinsiz olmak illa Messenger'da engelli olmak anlamlarına gelmez.

tulip 16 Aralık 2008 10:40

bencede çok doğru bir sonuç değil fakat çoğunlukla doğru çıktı. burda bunu söylememin nedenide araştıran varsa bir parça yardımcı olmak. ve paylaşmak. belki daha doğru çözümü bulan olur.

alfredo 22 Aralık 2008 23:56

ne zamndır kimse bişey yazmıo :P:$ sanırım tam ; güvenilir bi sonuca ulaşan yok şu engelleme konusunda...
eski sayfa geri döönn . . .

Teblig 24 Aralık 2008 02:34

Selam ,

Programı kurdum ve denedim , msn uzantılı adresimde sorunsuz kullanıyorum.

Yalnız şöyle bir sorun var ; hotmail uzantılı msn adresimde engellediklerimi sildikten sonra msn`yi yeniden açıyorum vesildiklerimden bana ekleme isteği geliyor :) haliyle engelleyipte sildiklerim tekrar engellenenler listesine alınıyor.

Kısaca msn uzantılı adreste sorun yok , hotmail uzantılı adreste sorun var.

Kolay gelsin.

yalin_paris 26 Aralık 2008 22:09

kimselr yokmus ya

alfredo 28 Aralık 2008 15:42

engelleyeni bulalım artıkkkkk:$

bugraciex 31 Aralık 2008 11:44

ARkadaşlar uzun bi deneme ve araştırma sonucu msn yeni arayüzünde bir kişinin sizi engelleyip engellemediğini nasıl anlayabileceğinizi buldum... Ilk olarak sitede yazılan kişisel ileti olayı doğrudur ama eğer merak ettiğiniz kişinin bir kişisel iletisi yoksa Sizi engelleyip engellemediğini Anlamanız olanaksızdır... Şimdi Size benim bulduğum yöntemi anlatacağım Buda aynı kişisel iletiyi görme izninizin olup olmadığıyla ilgili ve kesin %100 çalışıyor.. Defalarca denedim ;) iLk olarak msnde sizi engellediğinizi düşündüğünüz kişinin üzerine gelip sağ tıllıyoruz ve profil e tıklayıp profiline giriyoruz.. Açılan pencerede Sol üst köşedeki resimde bir ok çıkacak. Bu ok işaretine tıklayıp kişisel bilgisini görüntüleye tıklıyoruz.. Açılan pencerede izinler yazan bölüme tıklıyoruz.. Ve karşımıza kişinin bize izin vermiş olduğu izinler geliyor.... Eğer engelliyseniz yada değilseniz Dosya paylaşım her zaman görüntüleyebilirsiniz.. Ama eğer Engelliyseniz Sizde bu seçenek çıkmayacaktır!!! ''**** kişisine ait kişisel kişi bilgisi görüntüleyebilirsiniz'' Eğer bu yazı çıkmışsa engelli değilsiniz demektir.... Evet kişisel ileti kişisel bilgilerin çatısı altında olduğundan dolayı Eğer engelliyseniz bu seçeneği göremiyorsunuz ;) %100 çalışıyor ve Alıntı deildir.... Aynı zamanda kişinin spaces izin seçenekleri Herkes olarak işaretli olsa bile değişen 1 şey olmuyor.. Tekrar söylüyorum %100 çalışıyor Kendinizde deneyebilirsiniz ;) Sizlere yardım edebildiysem ne mutlu bana!!!!! Umarım aşk acısı çekenlere iyi gelmiştir :P

bugraciex 31 Aralık 2008 11:52

Bu arada aklıma gelmişken izilere girdiğiniz zaman 2 bölüm çıkıyor Birisi sizin vermiş olduğunuz izinler Diğeri Size verilen izinler!! Siz bu yazıyı Size verilen izinlerde görebiliyorsanız engelli deilsiniz demektir ''**** kişisine ait kişisel kişi bilgisi görüntüleyebilirsiniz'' Bazı arkadaşlar dikkat etmeye bilir o nedenle hatırlatma yapıyım dedim :D

tulip 9 Ocak 2009 20:36

bu anlattığını ben 2 sayfa önce zaten yazmıştım. aynı şeyi anlatmışsın. sana tavsiyem %100 doğru bir sonuç değil. kişi sizi engellediyse izin vermemiş görünüyor fakat; sonradan engellini açsada bu izin verme durumu düzelmiyor. istersen biraz daha araştır...

yakuza38 22 Ocak 2009 00:54

valla arkadaşlar ben sırf kendim için bi site yaptım sonra çok beğendim yayınlamaya başladım.
WWW MSNSIL COM

şimdi bu tür sitelerin şifrelerinizi kaydetme olayı bi kaç sql kodu ile mümkün.. o yüzden güvenmediğiniz siteleri kullanmayın, benimki de dahil. adım Alper Öner, msn adresim ALPER1ONER AT HOTMAIL COM
İster inanın ister inanmayın ben kaydetmiyorum ve spam mail için de mail adreslerini kaydetmiyorum. sitede iki database var; biri site sohbet messengerı biri de ziyaretçi defteri için.. site statik sayfalardan oluşuyor.

sistemin çalışmasına gelince; valla ne yalan sööliim tabir i caizse çatır çatır çalışıyo, MSNden SİLenler bölümünde listenizdeki kişilerle alakalı 8 ayrı durumu görebiliyosunuz. silenler silip engelleyenler... gibi Ama sadece engelleyenleri görmenin henüz bi yolu yok.. olursa sanırım siteye anında koyarım. ayrıca siteye MSN'le alakalı çeşitli eğlenceli konular açtım; smile, avatar, site sohbet messenger'ı, geliştirilmiş emo crazy nick generator v.s. daha yeni ama zamanla çok zenginleşicek.. BİLGİNİZE :)

berksancan 23 Ocak 2009 20:58

Listedekilerin İsimleri

Kişi listemdeki bazı kişilerin isimlerini düzenlemiştim (rumuz düzenleme). Daha sonra bunu geri almak için yani kişinin kendi yazdığı isminin görünmesi için kişi ismini sildim, Enter'a bastım. Kendi yazdığı isim göründü, güzel. Ama sonra rumuz eklemediğim birilerine de yapmışım böyle. Onların isimleri boş görünüyor, sadece iletileri çıkıyor şimdi.

İsimleri gidenlerin isimlerini nasıl geri getirebilirim?

ahmetgns 27 Ocak 2009 09:11

Alıntı:

berksancan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1296259)
Kişi listemdeki bazı kişilerin isimlerini düzenlemiştim (rumuz düzenleme). Daha sonra bunu geri almak için yani kişinin kendi yazdığı isminin görünmesi için kişi ismini sildim, Enter'a bastım. Kendi yazdığı isim göründü, güzel. Ama sonra rumuz eklemediğim birilerine de yapmışım böyle. Onların isimleri boş görünüyor, sadece iletileri çıkıyor şimdi.

İsimleri gidenlerin isimlerini nasıl geri getirebilirim?

Galiba bu WLM 2009'un hatalarından biri daha. Ben de denedim dediğinizi, aynısı oldu. Kişi listesini kapatıp sistem tepsisinden geri açınca isimler geliyor. Benimkinde geldi.

bybela 27 Ocak 2009 11:08

oncelikle o kişinin msn sinin ustune git saq tıkla profil tıkla çıkan sayfada ayrıntılar tıkla ve eger Not gönder yazısı yoksa sizi engellemiş ve ya silmiş mesela uyusun biri beni engellemiş işte kanıtı

http://i39.tinypic.com/2nlx1rq.jpg

bu genelde engelleme olarak yapıyorum ama silenide plus tan öqrenebilirsiniz
selametle....

ahmetgns 28 Ocak 2009 00:13

Alıntı:

bybela adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1298987)
oncelikle o kişinin msn sinin ustune git saq tıkla profil tıkla çıkan sayfada ayrıntılar tıkla ve eger Not gönder yazısı yoksa sizi engellemiş ve ya silmiş mesela uyusun biri beni engellemiş işte kanıtı

Resim: http://i39.tinypic.com/2nlx1rq.jpg

bu genelde engelleme olarak yapıyorum ama silenide plus tan öqrenebilirsiniz
selametle....

Üzgünüm ama bu yöntem de kesin çalışmıyor.

kerimcem 28 Ocak 2009 12:52

bişey sorcam silmeyi plus doğru veriyomu kesin olarak...

ahmetgns 28 Ocak 2009 13:02

Alıntı:

kerimcem adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1299927)
bişey sorcam silmeyi plus doğru veriyomu kesin olarak...

Plus! verdiği bilgiyi doğrudan Messenger'ın kendisinden alıyor. Dolayısıyla olur da hatalı bir bilgi gösterirse bu Plus!'ın değil Messenger'ın kendi kabahatidir. Messenger'ın "Kimler sizi ekledi?" listesine Seçenekler > Gizlilik'ten ulaşabilirsiniz.

bybela 29 Ocak 2009 14:57

evet silmeyi kesin olarak veriyor beni silen kişiyi böylece buldum arkadaşlar bundan şüpheniz olmasın

UnknowN 30 Ocak 2009 20:01

Guzel Bişey asLnda Elınıze Saglık Çok Lazımdı bana Orendım ıyı oldu ..

Rower 30 Ocak 2009 20:39

Ayrıca sizi engelleyenleri bulmanın baska bir yolu da öncelikle e posta gelen kutunuza gidin orada sol tarafta en altta ilgili yerler var oradan kişi listesine tıklıyoruz
http://img207.imageshack.us/img207/1143/98410938ht8.jpg

sonrasında kişilerimizin bulunduğu bir liste çıkıcak karşımıza engellediğini düşündüğünüz kişiye gelin eğer resimdeki gibi avatar resmi aktifse yani görünüyorsa sizi engellememiştir
avatar resmini göremiyorsanız sizi engellemiştir defalarca denenmiştir aynı bilgisayarda çoklu oturum açarak bunu deneyebilirsiniz

http://img403.imageshack.us/img403/1617/engeljpgql2.jpg

F5 e basarak sayafı yenileyebilirsiniz

ahmetgns 30 Ocak 2009 23:49

Alıntı:

montana adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1302051)
Ayrıca sizi engelleyenleri bulmanın baska bir yolu da öncelikle e posta gelen kutunuza gidin orada sol tarafta en altta ilgili yerler var oradan kişi listesine tıklıyoruz
http://img207.imageshack.us/img207/1143/98410938ht8.jpg

sonrasında kişilerimizin bulunduğu bir liste çıkıcak karşımıza engellediğini düşündüğünüz kişiye gelin eğer resimdeki gibi avatar resmi aktifse yani görünüyorsa sizi engellememiştir
avatar resmini göremiyorsanız sizi engellemiştir defalarca denenmiştir aynı bilgisayarda çoklu oturum açarak bunu deneyebilirsiniz

http://img403.imageshack.us/img403/1617/engeljpgql2.jpg

F5 e basarak sayafı yenileyebilirsiniz

Bir kişiyle denedim, engellediği halde resim görünüyordu. Bu yöntem de benim için çöktü.

Rower 31 Ocak 2009 00:06

Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1302297)
Bir kişiyle denedim, engellediği halde resim görünüyordu. Bu yöntem de benim için çöktü.

şimdi yine denedim üst üste bi kaç kez denedim anlattığım sekilde işliyor yani engeleyen kişinin avatar resmi görünmüyor engeli kaldırdığında avatar resmi tekrar görünür hale geliyor bi yanlışlık yapmış olmalısınız ben bi çok kez denedim oluyor

şöyleki aynı bilgşisayarda iki farklı oturum açarak deneyebilirsiniz önce engeli koyun sonrasında resimdeki gibi kişi listesine ulaşın avatar resmi görünmeyecektir klavyeden F5 tuşuna basarak sayfayı yenileyebilirsiniz sonrasında engeli kaldırın ve yine F5 tusuna basın sayfa yenilensin avatar resmi tekrar görünür hale gelecektir kendim bunu defalarca denedim sizde olmaması çok enteresan

ahmetgns 31 Ocak 2009 00:36

Alıntı:

montana adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1302311)
şimdi yine denedim üst üste bi kaç kez denedim anlattığım sekilde işliyor yani engeleyen kişinin avatar resmi görünmüyor engeli kaldırdığında avatar resmi tekrar görünür hale geliyor bi yanlışlık yapmış olmalısınız ben bi çok kez denedim oluyor

şöyleki aynı bilgşisayarda iki farklı oturum açarak deneyebilirsiniz önce engeli koyun sonrasında resimdeki gibi kişi listesine ulaşın avatar resmi görünmeyecektir klavyeden F5 tuşuna basarak sayfayı yenileyebilirsiniz sonrasında engeli kaldırın ve yine F5 tusuna basın sayfa yenilensin avatar resmi tekrar görünür hale gelecektir kendim bunu defalarca denedim sizde olmaması çok enteresan

Niyetim kesinlikle sorun çıkartmak falan değil. Sadece yanlış bir bilginin doğruymuş gibi anlatılmasını ve ona güvenilip insanlar arasında yanlış anlaşılmalar olmasını istemiyorum.

Siz bu yöntemin çalıştığı yargısına varırken bir hata yapıyorsunuz. Sizi engelleyen kişinin resmini göremeyip engeli açtığında görebilmeniz, resmi görülmeyen kişinin sizi engellediği ve resmi görülen kişinin sizi engellemediği sonucunu vermez. Bu da, çalıştığı söylenen diğer yöntemler gibi Windows Live'ın izin ayarlarına bağlı. Öyle bir izin ayarı yapılabilir ki engellediği halde ilgili yerde resmi görülebilir ya da engellemediği halde resim görülemez.

Rower 31 Ocak 2009 03:09

Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1302335)
Niyetim kesinlikle sorun çıkartmak falan değil. Sadece yanlış bir bilginin doğruymuş gibi anlatılmasını ve ona güvenilip insanlar arasında yanlış anlaşılmalar olmasını istemiyorum.

Siz bu yöntemin çalıştığı yargısına varırken bir hata yapıyorsunuz. Sizi engelleyen kişinin resmini göremeyip engeli açtığında görebilmeniz, resmi görülmeyen kişinin sizi engellediği ve resmi görülen kişinin sizi engellemediği sonucunu vermez. Bu da, çalıştığı söylenen diğer yöntemler gibi Windows Live'ın izin ayarlarına bağlı. Öyle bir izin ayarı yapılabilir ki engellediği halde ilgili yerde resmi görülebilir ya da engellemediği halde resim görülemez.

Haklısınız yanlış bilgi vermek istemem tabiki sadece uyguladığım bir yöntemi paylaşmak istedim ve bende çok işe yarıyor tabiki sizin tecrübeniz benden kat kat daha yüksek
ben saygısızlık ettiysem affola

şimdi tam anlamıyla sorunu çözdüm sizin bunu görememenizin tek sebebi kişinin windows live daki kayıtlı resmidir eğer windows live da kayıtlı resmi varsa bu yöntem işe yaramıyor çünkü engellesede engelemese o resim görünüyor :)
yani o kadar etkili bir yöntem değilmiş
bunun için o kişinin daha önce live profiline asla resim yüklememesi gerekir bu yöntem ancak bu şekilde çalışır test ettim önce resim yükledim sonra engelledim engeli kaldırdım hep aynı resim görünüyor resmi kaldırdığım halde o resim kişi listesinde hala durmakta

bu yöntemi windows live da daha önce hiç profil resmini eklememiş kişilerde deneyin %100 sonuç veriyor

sarapperest 3 Şubat 2009 23:03

Pidgin 2.5.4

adli prograrmi kurdum benim msn coktgu icin arkadslar we arkads listesine baktgmda kisilerin ustune gittigimde engellemisse kisi beni bunu gosteriyor we bunu denedim bi kac arkadasimla calisyor!

deneyin bence kucuk bi program zaten :)

aa_27 7 Şubat 2009 14:39

Bende ilginc birsey cikti. 2 ayri msn hesabim var, ve her 2'sinde ayni kisiyi ekledim. Fakat 1'inci msn hesabimda o kisi beni engellemis diye suphelendim. Sonra 2'inci msn hesabima baktim bakalim oradan'da engellemismi beni diye. 1'inci msn hesabimda onun nick'in uzerine tiklayinca profil aktiv ama spaces aktiv DEGIL. Sonra 2'inci msn hesabimda bakiyorum ve profil ve spaces aktiv durumda. Bu ne anlama gelebilir acaba????

Ayrica 1'inci hesabimda o kisi'nin nicki gorunyor, fakat 2'inci hesbimda email addresi nick olarak gorunuyor. Bugun yine oturum actim 2'inci hesabimda ve nicki degismis email addres olarak gorunmuyor artik, sadece email addresin ilk kismi gorunuyor yani @hotmail.com tarafi GORUNMUYOR. Yani ben cevrim disi'ken bu nasil degisir boyle?????

Yardimci olursaniz sevinirim, simdiden tesekkurler :)

CrasHofCinneT 8 Şubat 2009 06:01

Alıntı:

aa_27 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1309301)
Bende ilginc birsey cikti. 2 ayri msn hesabim var, ve her 2'sinde ayni kisiyi ekledim. Fakat 1'inci msn hesabimda o kisi beni engellemis diye suphelendim. Sonra 2'inci msn hesabima baktim bakalim oradan'da engellemismi beni diye. 1'inci msn hesabimda onun nick'in uzerine tiklayinca profil aktiv ama spaces aktiv DEGIL. Sonra 2'inci msn hesabimda bakiyorum ve profil ve spaces aktiv durumda. Bu ne anlama gelebilir acaba????

Ayrica 1'inci hesabimda o kisi'nin nicki gorunyor, fakat 2'inci hesbimda email addresi nick olarak gorunuyor. Bugun yine oturum actim 2'inci hesabimda ve nicki degismis email addres olarak gorunmuyor artik, sadece email addresin ilk kismi gorunuyor yani @hotmail.com tarafi GORUNMUYOR. Yani ben cevrim disi'ken bu nasil degisir boyle?????

Yardimci olursaniz sevinirim, simdiden tesekkurler :)

Bağlantı hızınıza göre bu gariplikler olabilir. Bağlantınız yüzünden sizi silmemiş kişi silmiş olarak görülebilir. Bağlantı veya başka bir sebebden dolayı geç güncelleme olabilir. Her zaman diyoruz bu programlar %100 doğru'yu göstermiyor. Profil ve Spaces hotmail ve msn kullanıcıları için yeni verilen hizmetler yeni eklenen özellikler.

ECELIM 8 Şubat 2009 07:10

tsk arkadas bende herkese soruyodum beni msn.den engelleyeni nasil görürüm diye cok sagolun bir denicem sizin dediginiz gibi yapayim insl yapabilirim.

aa_27 8 Şubat 2009 14:19

Alıntı:

CrasHofCinneT adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1309890)
Bağlantı hızınıza göre bu gariplikler olabilir. Bağlantınız yüzünden sizi silmemiş kişi silmiş olarak görülebilir. Bağlantı veya başka bir sebebden dolayı geç güncelleme olabilir. Her zaman diyoruz bu programlar %100 doğru'yu göstermiyor. Profil ve Spaces hotmail ve msn kullanıcıları için yeni verilen hizmetler yeni eklenen özellikler.

Ya hayir arkadas kimse beni silmedi belkide engelledi diyorum, anlayamadin sen. Ayrica spaces ve profil ne oldugunu biliyorum o kadar'da yeni eklenti degil bunlar, bayadir var yani...

Tekrar sorunumu yaziyorum eger cevabi bilen varsa lutfen yardimci olun...

"Bende ilginc birsey cikti. 2 ayri msn hesabim var, ve her 2'sinde ayni kisiyi ekledim. Fakat 1'inci msn hesabimda o kisi beni engellemis diye suphelendim. Sonra 2'inci msn hesabima baktim bakalim oradan'da engellemismi beni diye. 1'inci msn hesabimda onun nick'in uzerine tiklayinca profil aktiv ama spaces aktiv DEGIL. Sonra 2'inci msn hesabimda bakiyorum ve profil ve spaces aktiv durumda. Bu ne anlama gelebilir acaba????

Yardimci olursaniz sevinirim, simdiden tesekkurler :) "

kerimcem 8 Şubat 2009 23:42

buda benim yonetemim kişinin kişisel ileti yazdığından eminseniz profil penceresindeki avatarının yanın daki kişisel ileti kısmı gozukmuyoo dediğim gibi kişisel ileti yazdığından eminsenizzzz.. deneyin bakalım...

nuraymaksi 16 Şubat 2009 21:29

tamam arkadas simdiyekadar iyi de hotmail nedense sayfayi degisti simdi nasil anlaylim engelleyenleri :))

esteel 28 Şubat 2009 23:49

evet hotmail sayfayı değişti napcaz artık nasıl anlıyacagız engelliyeni eskiden profilden bakp anlıyorduk %95 tutuyordu simdi ?

SOLİNAS 7 Mart 2009 15:02

arkadaşlar merhaba eğer engellenip engellenmediğiniz öğrenmek istiyorsanız e postanıza gidin ve kişi listesini görüntüleyin eğer eğer kişinin resmi yerine massenger ifadesi varsa engellenmiş durumdasınız demektir .kişinin sizi listesinden silip silmediği öğrenmek için ise seçenekler/gizlilik /görüntüle deyin buradan ise kişinin sizi silip silmediğini öğrenebilirsiniz :)

mariamaria 14 Mart 2009 16:28

yardımmmmm lütfennnn

...arkadaşımın msn den sildiği biri var.ama karşıdaki onu silmedi.arasıra onu ekleyip bakıyor ama engelini kaldırmıyormuş..sonra tekrar siliyor.geçen gün ona biri o senin tekrar ekleyip sildiğini görür demiş.hatta saati saatine söyler demiş.bu olabilir mi?engeli kalkmadığı halde ona davet gider mi?onu eklediğini görür mü not olarak falan.??discovery ve plus ın böyle bir şeyi var mı?ya da msn 9.0 ın bu tür bir özelliği var mı?merak ediyoruz???:(^o)

careless_WhispeR 14 Mart 2009 16:38

Sildiğin Kişinin
-Ayrıca Bu Kişiyi Engelle
-Windows Live Hotmail kişileimden de Kaldır ...

İkisini de işaretliyerek silseniz Bile ...
Araçlar>> Seçenekler >> Gizlilik >> Engelleneler Listesi Bölümünden 'de Kaldırmanız İçin Karşı Kişinin'de sizi silmesi Gerekiyor ...

Ama ara sıra ekliyorum ve bakıyorum diyorsunuz Sorun olmaz Karşı kısıde sizi silmedıgı taktırde Ona yenıden Davet gitmez ve Anlayamaz... Kolay gelsın

kenan 14 Mart 2009 19:12

abi valla bir bilgim yok bilseydim söylemezmiydim ama allahdan başkaları yardım etmiş

Blackjust 22 Mart 2009 11:26

size en basit yolu soyluyorum msn de silenleri yukarda arkdaşımızın dediği yolla bulabiliyoruz engelleyenleri ise şu yolla bulabilirsiniz: msn listenizden şübhelendiğiniz yada bu arkdaşım beni engellemiş mi diye merak edenler kişi listenizden o arkdaşınızı yada denemek amacıyla başka bi arkadaşınızın ustune gelip maus sag tusuyla tıklayın görünüm/profil i tıklayın bi sayfa gelecek karşınıza o sayfada
bu yazılar var orada not gönder seçeneği yoksa o arkdaşınız sizi engellemiştir varsa engellememiştir olay budur bunu nasıl anlıyacagız diyorsanız şu yontemıde uygulayabılırsınız ben denedım oluyor.msn de herhangi bı arkdasınızla konusurken kişi listenizden gene sag tusla tıklayıp gorunumlerden profil ine tıklayın orada not gonder olacak onu gordunuz ve sayfadan cıkın sonra konustugunuz arkdasınıza soyleyın benı engelle deyin 5 dk yada ne kadar süre istiyorsanız soyleyın sonra o engelleyen arkadasınızın profılıne gene gıdın bu sefer not gonder olmayacak işte o arkadaşınızın engellediğini boylece bulabilrsiniz sonra engelı kaldırdıktan sonra gene profiline gidin bakın not gonder olacak işte bu yontemle bulabilirsiniz arkdaşlar anlatım biraz bozuk oldu sanırım :d ama idare edin anlamışsınızdır umarım hadi kolay gelsin ayrıca sunuda soyleyım isteyen istediği arkadaşında deneyebilir anlaşın ve uygulayın sonucu kendınız gorun (H)

aysegul740 23 Mart 2009 11:54

ben hala beni engelleyenleri nasıl bulacağımı anlayamdım bilen varsa detaylı anlatsın lütfen

ahmetgns 26 Mart 2009 14:52

Alıntı:

Blackjust adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1350381)
size en basit yolu soyluyorum msn de silenleri yukarda arkdaşımızın dediği yolla bulabiliyoruz engelleyenleri ise şu yolla bulabilirsiniz: msn listenizden şübhelendiğiniz yada bu arkdaşım beni engellemiş mi diye merak edenler kişi listenizden o arkdaşınızı yada denemek amacıyla başka bi arkadaşınızın ustune gelip maus sag tusuyla tıklayın görünüm/profil i tıklayın bi sayfa gelecek karşınıza o sayfada
bu yazılar var orada not gönder seçeneği yoksa o arkdaşınız sizi engellemiştir varsa engellememiştir olay budur bunu nasıl anlıyacagız diyorsanız şu yontemıde uygulayabılırsınız ben denedım oluyor.msn de herhangi bı arkdasınızla konusurken kişi listenizden gene sag tusla tıklayıp gorunumlerden profil ine tıklayın orada not gonder olacak onu gordunuz ve sayfadan cıkın sonra konustugunuz arkdasınıza soyleyın benı engelle deyin 5 dk yada ne kadar süre istiyorsanız soyleyın sonra o engelleyen arkadasınızın profılıne gene gıdın bu sefer not gonder olmayacak işte o arkadaşınızın engellediğini boylece bulabilrsiniz sonra engelı kaldırdıktan sonra gene profiline gidin bakın not gonder olacak işte bu yontemle bulabilirsiniz arkdaşlar anlatım biraz bozuk oldu sanırım :d ama idare edin anlamışsınızdır umarım hadi kolay gelsin ayrıca sunuda soyleyım isteyen istediği arkadaşında deneyebilir anlaşın ve uygulayın sonucu kendınız gorun (H)

Bu yöntem kesin sonuç vermez.

Alıntı:

aysegul740 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1351640)
ben hala beni engelleyenleri nasıl bulacağımı anlayamdım bilen varsa detaylı anlatsın lütfen

Sanırım bunun bir yöntemi yok şu anda.

tHeBruTaLiTyOfHeLL 28 Mart 2009 02:39

WLM'de Sizi Engelleyenleri Öğrenin. ( Resimli Anlatım )

İlk Önce >>>Hotmail/Live<<< Oturum Açınız (Oturum Açmazsanız Tam Bilgileri Göremeyebilirsiniz/Varsayılan İnternet Tarayıcısı Hangisini Kullanıyorsanız O Tarayıcıda Oturum Açınız)

1.MSN Kişi Listemize Girelim Her Hangi Bir Kişinin Üstüne Sağ Tıklayıp Görüntüle / Profil'e Tıklıyoruz.
http://img21.imageshack.us/img21/2774/kisiliste.png

2.Açılan Sayfayı Dikkatlice İnceleyin. ( Oturum Açılmamış; "Ağınıza Ekleyin" Gözükecektir.)
-----------------------------------------------------------------------
1.Resim Engellenmemiş <<<|>>> 2.Resim Engellenmiş
http://img18.imageshack.us/img18/3862/fadosr.pnghttp://img17.imageshack.us/img17/5320/fados1.png
Arasındaki Farklar Kişisel İleti Görünmemesi.

http://img24.imageshack.us/img24/3605/ketencik.png

Arasındaki Farklar; Kişisel İleti / Not Gönder.

1.Resim Engellenmiş <<<|>>> 2.Resim Engellenmemiş
http://img148.imageshack.us/img148/9272/angelcike.png

1.Resim Engellenmemiş Hali <<<|>>> 2.Resim Engellenmiş Hali.
(BÜYÜTMEK İÇİN RESMİN ÜSTÜNE TIKLAYIN)
http://img6.imageshack.us/img6/9365/kutsal54.th.png http://img22.imageshack.us/img22/9691/kutsall54.th.png
Arasındaki Farklar; Sosyal

http://img232.imageshack.us/img232/783/nightdeath.png

http://img21.imageshack.us/img21/1265/sedeph.png
Arasındaki Farklar; Not Gönder / Kişi Bilgileri / Soy İsmi Gözükmemesi

http://img27.imageshack.us/img27/4656/hiphoprock.pnghttp://img6.imageshack.us/img6/6779/hiphoprock1.png
Arasındaki Farklar; Kişisel İleti / Soy İsmi Gözükmemesi

http://img27.imageshack.us/img27/9703/sassy.pnghttp://img25.imageshack.us/img25/3310/sassy1.png
Arasındaki Farklar; Not Gönder / Kişisel İleti / Soy İsmi Gözükmemesi

http://img23.imageshack.us/img23/3055/szn.png
Arasındaki Farklar; Avatar Gözükmemesi / Not Gönder / Hakkında Paylaşıma Kapalı

(MSN DURUMU HAREKETLİ KULLANICI )
http://img25.imageshack.us/img25/4369/bakteri.png
Arasındaki Farklar; Kişisel İleti

MSN Adresimi Silinen Bir Profil Görüntüsü;
http://img21.imageshack.us/img21/740/testtr.png
Hiç Bir Değişiklik Yoktur...

Her MSN Profilinde -NOT Gönder- Herkeste Görünüyorsanız Onlara İnanmayın.
Avatar Gözükmemesi/ Soy İsim Gözükmemesi / Kişisel İleti / Hakkında Gözatmanızı Öneririz Sizi Engellendiğini Hemen Anlayabilirsiniz. ( KAPAK OLMAYIN :rofl:)

Örnek
; Msxlabs Şu Anda Hiç Bir Ek Profil Ayrıntısını Paylaşmıyor.

Eee Bunlar Çok mu Gerçekçi ? %99 Sonuç Alabilirsin, %1 Profil Güvenlik Gizlilik Olduğunu Unutmayın!

Aklıma Takılan Bir Kaç Sorular Var.

Beni Engelleyenler/
Engellemeyenler Not Gönder Gözüküyor
Beni Engelleyenler/Engellemeyenler Hakkında Paylaşmıyor Gözüküyor
Beni Engelleyenler/Engellemeyenler Kişi Bilgileri Gözüküyor.
Beni Engelleyenler/Engellemeyenler Kişisel İleti Gözükmüyor~Gözüküyor. (Bir Çözüm Bulamadım)
Beni Silenler / Son Resimdeki Gördüğünüz Gibi Bir Değişiklik Olmadığını Fark Etmişsinizdir.

Yukardaki Dediğim Gibi %1 Profil Güvenlik Gizlilik Olduğunu Unutmayınız. :wiggle:

Sevgilim Beni Engelledi, Direk Silecem Diye Patinaj Yaptırmayın :noangel:(Lastikler Yırtılır Bak Köşeye Geçip Oturup Ağlarsın xD)

Birisi Sizi Engellendi Tam Olarak Emin Olmak İçin Nasıl Tespit Edeceksiniz ? :skull:

En Doğru Sonuç Hangisi ? :smiley9:
Siz Hatırlarsınız Bir Ara WLM 2009 Çıkmadan Önceki Temalar Sade İdi, Birisinin MSN Profile Baktığında MSN'si Ekli Olup Arka Plan Beyaz Olur, Engellendiğinde Şeffaf Rengine Dönüşüyordu Ama Not Gönder Sekmesi Bile Kaybolmuyor. En Doğru Sonuçlar Bu Yöntemlerdi. Şeffaf Renk Görmeme Sebebi Yeni Tema Alakalı Olabilir Sanırım Artık Şimdi Bu Tür Renkleri Göremiyorum.
Çatıya Sahne Görüntü Koymuşlar Sanki Yağmur Yağacakmış Gibi Ortada Manzara Yok :noangel:

Microsoft'un Kapıları Açık Bıraktığı İçin Anahtarla Kilitlemiştir (6) YAŞASIN KÖTÜLÜK! :noangel:

Sizi Engelleyenleri Görmek mi İstiyorsun ? ALIRSIN :bebe:

Saygılar...http://i293.photobucket.com/albums/mm75/tHeBruTaLiTyOfHeLL/MSN%20Smileys%201/Yaratik.gif

Resimler Yeterli Değil Diyorsanız 100'e Yakın Kişileri Test Edip Koyabilirim
Durmak Yok, Yola Devam (Y)

ahmetgns 28 Mart 2009 10:34

Bunların hiçbiri kesin olmadığı için benim işime yaramaz, tHeBruTaLiTyOfHeLL. Ama güncellemeden önceki profil görüntüsü neredeyse kesindi.

Saat: 20:28
Sayfa 5 / 8

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık