MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Kahve Molası (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/)
-   -   Biz Bize / Sanal Günlük (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/318-biz-bize-sanal-gunluk.html)

MYDMR 29 Kasım 2007 18:13

mrb günlügüm benim.nedendir bilmiorum bugün pek iyi hissetmiorum:(hertarafım agrıyo valla.aksilik yarına büyük sınav ingilizce var.üstelik vicdan azabı da cekiorum diyebiliriz.sebebi de su:bugün yarın olacak sınav sorularını gördüm ve haliyle tüm sınıf aldı:rofl:tabi hepsini degil canım.okadar da sey degiliz herhalde.napalım yani hocamız cok gaddar:D neyse bunu gecelim:D bugün ögle arasında bizim cocuklar futbol oynamaya cıkmıslar.esranın uyuz oldugu cocuk da vardı.cocuk elleri cebinde futbol oynamaya calısıo:rofl:biras izledim onu okulun peneceresinden tabi ben üst kattayım:Dbiras sonra sıkıldı basketbol oynamaya basladı.ama basketbolda daha iyi dogrusunu sölemek gerekirse.kankilerle oturduk onun elestirisini yapıoruz.bunla kalsa iyi kantinde falan da cok cıkıo karsıma ya:(yani insanlar cift yaratılmıs derlerdi de vallahi inanmazdım.simdi inanıorum bi insan ona okadar mı benzer.yanyana koy hangisi gercegi die öle sasırır kalırsın.bi de dioki beni unut.tamam kardesim unutuyumda kadere bak ya.adamın kopyası hergün gözümün önünden gelip gecio.sıkıysa sen unut bakalım:( bugünkü derslere gelince amann bosver günlük aynı tas aynı hamam işte:rofl:

MaRCeLLCaT 30 Kasım 2007 10:46

keyfim felaket yerinde bugün akşama kadar mutlaka bozulur deneyimlerime dayanaraktan söylüyorum ... neyse bozulan keyfimi akşam nargile içerken düzeltirim ...hava soğuk ben yine grip olmaya hazırlanıyorum ama buda keyfimi kaçırmıyor. nette çok fazla zaman harcadığım için hatta zamanımın çoğunu burda geçirdiğim için birikmiş dünya kadar işim var ben bugünde yapmayı düşünmüyorum yarında yarım gün önümüzdeki aylarda tabi kovulmazsam yaparım

SeLiSh...

nünü 30 Kasım 2007 12:02

bugün evde grip olmanın verdiği çöküntüyle tvdeki abuk kadın programlarını seyrediyorum.
allahımm.. neden hep ben grip oluyoruumm..

MYDMR 1 Aralık 2007 15:58

mrb günlük.bugün dersanem vardı ama gitmedim ya canım hic istemedi.acaip bunaldım ders calısmaktan.kafamda bin türlü sey dolanıyo.belkide bosu bosuna beni mesgul eden hususlar bunlar:Sgün gectikce daha da cok cıkılmaz bir kuyuya iniorum sanki.bir tarafta merviden var görüyorum ama her ne zaman mervidenden yukarı cıkmak icin bi adım atsam iki adım geriye gidiorum sanki.ne kadar onu unutucam diye üstelesemde o aklıma daha da cok giriyo.ama haksızlık bu ya.bilmiorumki acaba hangi sevgilimin ahını aldımda simdi ben düsülmeyecek durumlara düstüm böyle.ama sunu ögrendimki eden buluyormus:(bu arada ingilizce sınavım vardıya günlükcüm.cok iyiydi ya 94 aldım sınıftaki en yüksek not:Dyalnız bu notu almamım soruların bazılarını görmüs olmamla alakası yok valla:rofl:cünkü arka tarafı hic görmemişizki acaip zordu ama sonucta ben okul birincisi olmus bi insanım olsun okadarda canım:Dneyse günlügüm beni hic sıkılmadan dinledigin icin saol;)

nünü 4 Aralık 2007 11:11

1 hafta oldu nerdeyse ben hala iyileşicem.. nerde.. grip bana demir attı bu sene:(

MaRCeLLCaT 4 Aralık 2007 11:12

işlerimi yapmam gerek artık ay bitti faturalar var ama benim yapasım yok canım hiç bişey yapmak istemiyoki

bluefairy 9 Aralık 2007 15:03

1. ne sıkıcı bir pazar hopörlörlerim bozuldu, müzik dinlemek için cebimi kullanıyorum. yüksek sadakat ne diyor: Haydi kalk gidelim bu şehirden Gün doğarken yada güneş batarken..............................................

MYDMR 10 Aralık 2007 20:27

yorucu bi gündü ama en kötüsünden bile zevk almaya calısıoruz.dersler yogundu yine hocalar ayrı bi alem..biz ayrı bi alem.bu sefer gercekten herseyden fazlasıyla cok sıkıldım:Sarada bir geliyorlar bana işte bööle günlügüm...

nünü 12 Aralık 2007 16:50

üşüyorum.. ama havadan dolayı değil..
anlıyor musun günlük..

çok üşüyorum..

karakiz_38 12 Aralık 2007 16:54

slm...günlük bugün çok güzeldi..ilk saat yasılı olduk coğrafyadan harika geçti galiba 92 gelecek ilk yasılı biras kötüydü düseltecem inş. onu...yaa bugün sınıf arkadaşım yunus çenesiyle kafamı kırdı..adam da ne çene varmış yhaa şişti kafam valla..kankim hemen olaya el attı epey kısdı yunusa...sonra üstüne üstük dirseğiyle dişimi kanattı yunus bey:)bugün hasarlı olarak eve geldim...neyse ben onları çok seviyorum..iyi ki varlar..özellikle kankim:kiss::rose:

Saat: 01:32

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık