![]() |
Alıntı:
|
Adim ABDULLAH arkadaşlar kısaca APO der :-D bu siteyi yaptığınız için teşekkürler emeğe saygı Lise iki ogrencisiyim ve uçak mühendisi olmak istiyorum ne yapabilirim ??? ---------- Mesaj tarihi 09:17 ---------- Önceki mesaj tarihi 09:07 ---------- Dun aile içinde biraz konustuk amacım ne ne için okul okuyorum diye bende dedimki amacım bir uçak mühendisi olmak ve bunun için okul okuyorum dedim. Okuldan geldim internette uçak mühendisi için arama yaptım ve bu güzel siteyi buldum hemen uye oldum teşekkürler emeğe saygı :):) |
ben bu siteyle şöyle tanıştım: ben uzman doktorum. BANADA bir profösör doktor olan arkdaşımdan bu siteyi duydum daha doğrusu önerdi.doktorluk la ilgili paylaşımlar olduğu için bu sitedeyim.. herkese bilgilerimi yaymak için burdayım ben.. |
Çoğunlukla Ödev yapmak için giriyordum sonra kas geliştirmek için sonra sevdim bu forumu.Ve Üye oldum |
Google da birey aryordum burdan yararlandm.Sonra iim snd ye oldum. :) |
Genellikle bir seyler arastirirken 4-5 sene once her konuda bu site cikiyordu. Merak etmistim kayit oldum. |
eski hali daha güzeldi |
gazebo72 benim msxlabsla ilk tanışmam yaklaşık 10 önceydi ve ben evlendim bir oğlum var,dışardan okumaya başladım, üniversiteyi.halkla ilişkiler ve tanıtım bölümünü kazandım.10 yıldan buyana internetim yoktu bundan dolayıda üyeliğim yokoldu ve şimdi bi rdaha üye oluyorum. halkla ilişkiler ve tanıtımın 1. yarıyılın ilk sınavınıda geçmeyi başardım. |
Küçülügümden bu yana ne zaman bir sey araştırmak istesem karşıma bu site çıkıyordu üye olma kısmeti bugüneymişbu site bana yabancı gelmiyor hem o yuzden :) |
Odew ararken karsima cikti. |
| Saat: 00:12 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık