![]() |
biymem :bilmem: |
Herkese merhaba adım Burak bu siteyi tesadüfen buldum ama çok güzel :D ---------- Mesaj tarihi 08:21 ---------- Önceki mesaj tarihi 08:19 ---------- Arkadaşlar hint bülbülü yavrum tüylendi yuvadan aşa inip çıkıyo bişey yapmam gerekirmi |
Ben yanlis yerdeyim burasi neicin var yardim edermisiniz |
aslında kızlara özel hastalıkla ilgili her türlü bilgiyi buldum daha sonra sevdiğim ünlülerle alakalı mesajlar günlükler okudum sonunda ben de buranın bir parçası olmak istedim ahaha :D:D |
merhaba ben metin tüm arkadaşlara merhaba ---------- Mesaj tarihi 14:14 ---------- Önceki mesaj tarihi 14:13 ---------- ben öyle uğradım geçerken :) |
Güzel bir site nasıl anlatıyım ya.. bundan 1 ay önce... ödev araştırıyordum burdaki bilgiler güzel di girdim baktım hakketen güzel bilgiler. ilk 2 yıl üyelik ücretli zannetim ve üye olmadım şimdi üyeyim. 1 aydır ben kendim buldum kimse önermedi. 5 yıllık hesabım çalınmıştı çok üzülüyorum o hesaba...:*( ---------- Mesaj tarihi 20:39 ---------- Önceki mesaj tarihi 20:39 ---------- ♥♥Kimine göre forum,site ,msxlabs bize göre aile!♥♥ |
Internet de gezinirken buldum bu sayfayı henüz pek gezinip göremedim merak ediyorum |
Eski üyelerdendim ama silinmiş üyeliğim :) Yeniden katılmış oldum... |
Daha önceden bildiğim bir yerdi. Yine de üye olmak bugüneymiş. Alışırız sanırım. : ] |
Uzun zaman önce arama motorundan bir konuyu arastirken tanidim bu siteyi kaliteli bir siteye benziyor deneyip göreceğiz. |
| Saat: 01:31 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık