![]() |
merhaba ben alessya ben sitenize her sorumu arama motoruna yazdığımda sizin cevaplarınızı gördüm ve çok beğendim bçylece üye oldum çok iyi bir site bende bu ailenin parçası olduğum için mutluyum :) |
selam Aranıza yeni katıldım arkadaşlar.Herkese ve Afyonlu hemşehrilerime selamlar |
Ben Harika! Sabah rüyamı kontrol ediyordum. Ben de bu ne diye araştırmaya başladım. Msxlabs'ın sitesini gördüğüm an da bastım. Sonra ben bu siteye üye olma kararı aldım. İşte bu kadar ☺ |
Merhaba Merhaba ben Merve aranıza yeni katıldım astropay paykasa otopay ve cashixir satışı yapan firmada satış temsilcisi olarak çalışmaktayım. |
Selam arkadaşlar Orhan ben. kayseriden katılıyorum Elektronik mühendisiyim. Bir konu araştırması yaparken sitenize uğradım oldukça dikkatimi çekti ve üye olmaya karar verdim.bu siteyi kuranlarar teşekkürlerimi sunarım |
nasıl mı tanıştım? İngilizce ödevim için taktik arıyordum bi arda kendimi burada buldum (H) |
hayat slmn |
Msxlabsla nasıl tanıştım Aslında bu siteyi arkadaşım tavsiye etti bende giriyim dedim |
merhaba benim adım merve 16 yasındayım kıtap okumayı muzık dınlemeyı sevıyorum:):) |
Merhaba, Burada keşfedilecek çok şey var. Surf yaparken tesadüfen buldum. :) |
| Saat: 01:15 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık