MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

Heulwen 27 Mart 2016 21:40

Burası eskiden "Türkiye'nin En Büyük Messenger Forumu" idi. İnternette hangi dalda, hangi konu hakkında araştırma yaparsam yapayım ilk sırada MsXLabs kaynaklı bir safya çıkıyordu. Merak ettim, üye oldum. 1 sene giremedim sonra foruma, döndüğümde üyeliğim silinmişti sanırım. Yeni hesap açtım sonra, gördüğünüz gibi hala buradayım.

VooDooDaDY13 30 Mart 2016 00:45

Çoook eski

Aslında bu site ile 2007 senesinde tanışmıştım tabii uzun bir süre girmediğim için üyeliğim silinmiş sitenin eski teması daha güzel ve daha kolaydı üstelik çok sıcak kanlı insanlar vardı tabii şimdi ki insanları tanımıyorum umarım yavaş yavaş tekrar ısınırım siteye

bilgilikiz 30 Mart 2016 22:02

ödevler

ödevim vardı... Gezinirken bu siteyi gördüm çok harikaydı:):) o yüzden üye olmak istedim....

mhmmrtg 1 Nisan 2016 18:09

merhaba,aradığım her bilgiyi bulabileceğim ender ve güzel sitelerden birisi,emeği geçen herkeze,sevgiler-saygılar,

mavişş 4 Nisan 2016 00:12

iyi geceleer:D:D

Hunlu 19 Nisan 2016 04:19

Adım Fatih. Siteyi çok uzun zamandır biliyorum fakat anca şimdi üye oldum. Eski msn zamanlarından beri biliyorum msxlabs'ı. Googlede ne zaman bir problem aratsam indexlerin en başında cevabını çoktan vermiş oluyordu msxlabs. Hep soru cevap olarak değerlendirdim bu forumu ve pek vakit geçirecek bir yer olarak düşünmedim. Eski tatlı forumlar kapanınca veya tadı kaçınca forumda vakit geçirme alışkanlığımı kaybettim. Şimdi o güzel alışkanlığı tekrar kazanabilmek için güzel bir forum arıyordum ve baktığımda msxlabsı çok gelişmiş, teması çok hoş, ve sıcak insanların olduğu bir yer olarak gördüm. Üye olup aranıza katılmaya karar verdim. Umarım hoş gelirim :)

enderkubat88 18 Haziran 2016 13:49

Merhaba tasarım olarak çok sevdim sitenizi, aradığım birçok içeriği forumunuzda buldum. Forumunuzda dedim ancak ben de üye olduğuma göre forumumuz diyebilirim sanırım. Sitenizi başka bir siteye verilen link üzerinden ki bu alexa da gözüktüğü için buldum. Yani sitenizden verilen linkler bile bulunmayı sağlıyormuş bunu da öğrenmiş oldum.

Nick_elodeon 23 Haziran 2016 21:27

Araştırmalar yaparken bu site bana çok ama çok yardımcı olduğu için üye oldum :)

beyaz_kanat 6 Ağustos 2016 20:34

Merhaba :) ben 20 yaşindayim.şuan mühendislik okuyorum.Araştirmayi cok severim...ve bende bilim ile ilgili bir yazı okuyup, diğer konulari bakınca dediğim şu oldu 'İşte sorularimin cevaplari bulabileceğim güpgüzel site'
Ve normal olarak dakikasina üye oldum.Umarim uzun süre bu sitede olurum.umut ediyorumki daha cok ögrenecegim bilgileri buradan öğrenecegim

Ussal 4 Kasım 2016 16:11

Alıntı:

kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 4660)
Merhaba,

MsXLabs® - Mavi Karanlık®´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs® - Mavi Karanlık® Ekibi

Bu foruma daha önce rastladığımı hatırlamıyorum. Ancak forum gerçekten kaliteli. Ayrıca yöneticiler çok ilgileniyor ki diğer forumlara göre çok daha ekstra özellik gördüm. Tasarım konusunda fazla sade :) Yani biraz renk ayrımı olmalı diye düşünüyorum. Web Programlama üzerine yoğunlaşıyorum. Ve domaini pek akılda kalmayan bu forum ailesine takılmayı düşünüyorum :) Cümleten Selamun Aleyküm. Ayrıca Cumamız mübarek olsun...

Saat: 03:35

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık