![]() |
nasılsınız:) - - - - - Art arda gönderilen mesajlar otomatik olarak birleştirildi: Mesaj tarihi 23:08 | Önceki mesaj tarihi 23:06 - - - - - öylesine açtım beğendim üye oldum teşekkürler8-) |
Selam. Bilginin sınırları olmadığına, öğrenmenin yaşı olmadığına inanıyorum. Foruma her girdiğimde yeni bilgiler edinmek harika olacak. |
Gece vakti wep de geziyordum üye oldum şimdi msxlabs.org üyesiyim |
Merhabalar aranıza yeni katıldım. İstanbul'da yaşıyorum 27 yaşındayım. İyi forumlar dilerim. |
Merhaba ben Metehan ancak Mete derler. Forumunuzu önceden de biliyordum. Ancak kayıt olmak için uğraşmamıştım. Web Yazılımı & Grafik Tasarımı ile uğraşıyorum. Önce ki tema çok itici idi. O sebepten kayıt olmamıştım. Ben bir siteyi en başta teması ile değerlendiririm. Ancak bu harika geldi gözüme. Ben de kayıt oldum. Umarım iyi vakit geçiririm. |
Google arama motorunda bir şey hakkında araştırma yapıyordum. Bu foruma denk geldim. Kısa sürede sevdim forumu. |
Ödevim için araştıma yapıyordum.Araştırma yaparken karşıma çıktı kısa bir süre inceledim ve kayıt oldum. :) |
(H)BENİM BU SİTEYLE TANIŞMAM 1 DK ÖNCE OLDU GOGILDAN ARATTIM EK FİİLLERLE İLGİLİ BİR ŞEY VE BURAYI BULDUM KAYIT OLDUM FALAN FİLAN İNTER JUVENTUS :D |
ben e ödev.com da en ust kademede bir moderatördum ama bana yanlış yaptılar hesabımı sildirip buraya uye olmak istedim araştırma yaparak buldum sitenizi ve moderatör adayıyım. |
çok güzel bir site keşke önceden üye olsaydım |
| Saat: 03:35 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık