![]() |
Daha önceden kaydoldum ama işlerimin ağırlığını ve sitenin varlığını unutmuşum. |
Google arattığım bir soru karşısında çıktı karşıma Msx hemen üye oldum. Farklı sayfalara üye olmayı severim. Bakalım bu sayfada beni neler bekliyor... |
12 yıl sonra aynı siteye üye olacağım aklıma gelmezdi. İlk üye olduğumda buralar hep dutluktu :) Üyelikler silinince eski hesabım gidivermiş. Tasarımın eski haline dönmesi benim açımdan çok iyi oldu. Yabancılık çekmiyorum. |
öncelikle değişik bir site daha tam çözemedim sitelerde ödev arıyodum ve denk geldi ve hala şuan siteyi çözemedim biri anlatabilir mi |
MSN zamanlarından beridir karşıma çıkan bir platformdu. Üye olmak bugüne nasipmiş. Bilgisayar yazılımcısıyım ve bilgisayar konularında üyelere yardımcı olmaya çalışacağım. |
Bundan 6-7 sene evvel forumla tanışmıştım zamanında buralar çok aktifti, şimdi özledim tekrardan üye oldum umarım eski tadı vardır |
Eski zamandan bir merhaba getirdim, hala mavi, halakaranlık... :) msxİn duayenleri machmood, stiz, kompetan, ahmetseyid,ebru975, noranynn,thinkerbell vs en aktif dönemlerinde var olmuş sonra kayıplara karışmış bir fly.. |
Slmlar öncelikle. Öğrenmek, yeni birşeyler eklemek sürekli ilgi alanım. Çok zaman önceydi, msn hacklenmişti. Ve sürekli açıktı. Nasıl geri alabirim araştırırken MsXLabsı gördüm. Geri almama yardımcı oldu. Sağ olsun. Kadim Sitem. |
Mart 2014 yılında bu siteye üye olmuştum.Uzun zamandır girememiştim.Üyeliğimi yeniledim. |
bu siteyle tanışıklığım çok eskilere dayanıyor ama uzunca bir zamandır ziyaret edememiştim hatta adım neydi mail adresim neydi hiçbirini hatırlayamadım..o sebeble tekrardan kayıt oldum... Zamanında sanki sitenin kenarlarına dokunduğumda sesler çıkıyordu, en çok o hoşuma gitmişti, şimdi daha az sanırım.. Olsun yeniden merhaba...:) |
| Saat: 00:08 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık