MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

sonsehzade 24 Temmuz 2020 18:13

Selamlar ben Tayfun, internette forum siteleriyle ilgili arama yaparken denk geldim. msxlabs öncelikle ismiyle cazip gelmesede giriş yaptığımda temasını çok bağendiğim için kayıt oldum :) içeriside gayet kaliteli ve bilgi dolu.

mavizehir 3 Eylül 2020 22:48

Şu an 32 yaşındayım ve bu forumun belki ilk zamanlarından beri varlığını biliyordum. Yanlış hatırlamıyorsam lise yıllarında tanıştım ve burası özellikle bilişim ile ilgili konularda keşfettiğim eşsiz bir kaynaktı, eminim şimdi de öyledir. Bugün gene bir şeyler araştırırken temasını görür görmez zaman makinesine biner gibi oldum :) Akabinde üye oldum, o yıllardaki üye ismimi hiç hatırlayamadım maalesef ama aramaya devam edeceğim. Hem zengin içeriği hem görselliği ile burada iyi vakit geçireceğimden hiç kuşkum yok, umarım tema ile birlikte menüdeki ses efektleri duruyordur, zamanında bundan çok etkilenmiştim, herkese selamlar sevgiler.

Ocelot 12 Ekim 2020 01:51

Vay beee. Ben de varlığını unuttuğum bu sitenin gece yarısı google'da gezerken karşıma çıkması sonucu varlığını hatırlasam da kendi eski üyeliğimi bi türlü hatırlayamadım. Mecbur üye oldum yeniden. Eskiden saçma sapan yazardım çünkü forumun tam olarak ne forumu olduğunu bilmiyordum ama site o kadar eski ki, tam old denilebilir. Neyse bu siteyle yaşıt d******haber, f****tr gibilerindeki kadar saçma'ladiğimi hatırlamıyorum ama. Neyse esti yeniden üye olduk. Saçma sapan da yazıyorum telefon klavyesinde ama. Eskiden bilgisayardan başka bi internet ulaşımı'mız mi vardı. Neyse. Halada çözemedim bu forumu. Ne forumu idik biz? MSXLABS ne demek yani.

RiKO 26 Ekim 2020 15:10

Google.. :)

Hestia 23 Ocak 2021 16:58

Google'da arattığım bir sorunum hakkında bu sitenin de sorunum hakkıda bilgi içerdiğini, daha doğrusu yalnız olmadığımı göstermesi ile kayıt oldum.

aschartian 24 Mart 2021 22:24

Bundan yıllar yıllar önce üye idim. Zengin içerikleri olan, aradığım içeriklere ulaşabildiğim bir dijital alandı. O zamanlar Okuyucu olarak giriyordum, şimdi de okuyucu olarak devam edeceğim. Kaliteli içerikler olacağını düşünüyorum. Tema her zaman iyi, özel, farklı hissettirmişti. İçerik üretici - üretecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

poyyraz 25 Mart 2021 09:13

Merhaba. Bu siteyi 2000'li yılların sonlarında msn zamanlarından beri biliyorum. Tasarımı, renkleri o zaman da çok hoşuma giderdi. Hatta üyelik açtığımı düşünüyordum ama açmamışım. Sosyal medya öncesinin efsane sitesine üye olmak bu güne kısmetmiş:)

Museum075 9 Nisan 2021 10:53

zGeçmiş sitelerde gördüm,ne zaman girdiğimi bilmiyorum,yeni kayıt oldum.z

MSISDN 6 Ağustos 2021 08:34

Merhaba,

Ben 2006 Kasımdı sanırım.. o tarihlerde tesadüfen buldum. Hemen üye oldum ve VIP üye olmuştum. O zamanlarki Nick (Periliev) di. Tabi, yıllar önce ama hatırlıyorum çok katkılarımda olmuştu. Mesela kitap özetleri bölümü neredeyse benim çalışmalarımla dolmuştu. Ama hiçbiri kalmamış doğal olarak silinmiş yada düzenlenmiş vs. Dün gece aklıma geldi bir anda gireyim dedim ki bir baktım üyelikte silinmiş e haliyle..

Tekrar geldim buradayım.
Herkese selamlar.

mehmetkolo 2 Eylül 2021 21:21

Google'dan geldim. Herkese selamlar. Ben profesyonel bir öğrenciyim :D

Saat: 21:22

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık