![]() |
Merhaba spaces'de yorum ekliyemiyorum kendimede arkadaşlarımın konuk defterlerine,profil notlarına. Sürekli şu not çıkıyor...Üzgünüz yorumunuzu şu anda gönderemiyoruz daha sonra tekrar deneyin.Deniyorum sayfayı yeniliyorum olmuyor.Bloguma eklediğim tüm resimleri sildim.Sadece yapılan yorumlar duruyor.Media playeride kaldırdım varsayılan ayarları yükledim sorun bunlardanmı kaynaklanıyor diye ama yinede olmadı:(konuk defterimde 30000 aşkın yorum vardı birazını sildim yine olmadı ağımdaki kişi sayısını azalttım yine olmadı.Delircem yani kısacası.Yardım ederseniz çok sevinirim şifremide verebilirim.Başka spaces açmak istemiyorum profil notlarım ve konuk defterimde onca not var:(Teşekkür ederim şimdiden.Hoşçakalın. |
Space Merhabalar ilk öncelikle bir sorunum var bu forumu google dan cıkarttım ;) benim size bir sorum olacaktı benim kuzenimin msn space vardı ben bunun içindeki fotoğrafları silecektim daha sonra aklıma kapatmak geldi space kapattım dedimki tamam fotoğraflar silinmiştir ama fotoğraflar silinmemiş :@ ve işin kötü tarafı live-ID kapattığım için bir daha giriş yapamıyorum space adresim @mynet.com olarak alınmıştı ve kapatalı 4 gun oldu kapatırsak dedik büyük bir ihtimalle fotoğraflarda silinir *-) ama silinmemeiş 8o| şimdi bana bu konuda yardımcı olabilecekmisiniz saygılarımla iyi çalışmalar |
MERHABA ARKADAŞLAR BEN YENİYİM, SPACE HAKKINDA BANA BİRAZ YARDIMCI OLURMUSUNUZ PLS. MSN ADRESİM xxxxxxx@xxxxx.com benim anlayamadığım tek şey sanırım önceden ingilizceydi space fakat şuanda türkçe bu blog,entry olayı nasıl oluyo onu çözemedim örneğin ben spaceme saat veya kayan yazı nasıl ekleyebilirim lütfen yardımcı olun pls. Şimdiden tşk ederim |
hotmail kodlarını sayfamızda nereye yerleştiriyoruz :( Ben de yukarıda can arkadaşın dediği gibi yeni space sayfamda hotmail kodlarını nereye yazacağımı bilemedim.zaten yeni yeni öğreniyorum bir bulsam nasıl nereye yapılacağını kodların *-) yardımcı olurmusunuz lütfen...teşekkürler |
evet yabancı dil olan sayfalar için yeterince güzel açıklama yapılmış ama şimdi türkçe spaceler var biraz açıklama yaparmısınız özellikle kodlar hakkında :S Ben sayfamda saat kodunu video ekleme programında ki hotmail adresine kopy yaptım şimdi çalışıyo ama ne işi var dimi video yüklenen yerde:D Mesela kayan yazı yazmak istedim sayfama kodu aldım (<marquee>yazı buraya</marquee> )yazıyı yazacağım sayfamın üzerine yazdım bu şekilde ama kaymadı ben bu kodları nereye yazacağım yoksa bir program falan mı eksik ben de anlamadım açıklama lütfen şimdiden teşekkürler |
cevap lütfen ya tatile mi çıktınız ne yaptınız :^) |
Alıntı:
|
Alıntı: Sayın Windows Live Spaces müşterisi,Bu notu, WordPress.com'da bulunan yüskeltilmiş bir deneyim ve Windows Live Alanınızın kapatılması hakkında size yaptığımız bildirimlerin devamı olarak alıyorsunuz. Henüz bir işlem yapmadıysanız alanınızın içeriğini korumayı öğrenmek için lütfen okumaya devam edin. 4 Ocak 2011'den başlayarak Windows Live Spaces blogunuzda değişiklik yapamayacaksınız, ancak geçmiş postaları incelemeye devam edebilecek, daha sonrası için kaydetmek üzere içeriğinizi karşıdan yükleyebilecek ve blogunuzu WordPress.com'a yükseltebileceksiniz. Mevcut blogunuzu WordPress.com'a geçirmenize veya daha sonrası için kaydetmek üzere onu karşıdan yüklemenize yardımcı olacağız. 16 Mart 2011'de mevcut alanınız kapatılacaktır. Windows Live hizmetlerinin yeni sürümüyle birlikte, ürünlerimizde bir dizi değişiklik ve yenilik yaptık. Windows Live kullanıcılarına olağanüstü bir blog çözümü sağlamak amacıyla ortaklık kurmaya karar verdik. Ancak, bu değişikliklerin sizi etkileyeceğinin farkındayız; bu nedenle bu e-posta olası endişelerinizi gidermeyi amaçlamaktadır. Sayın Windows Live Spaces müşterisi, Bu notu, WordPress.com'da bulunan yüskeltilmiş bir deneyim ve Windows Live Alanınızın kapatılması hakkında size yaptığımız bildirimlerin devamı olarak alıyorsunuz. Henüz bir işlem yapmadıysanız alanınızın içeriğini korumayı öğrenmek için lütfen okumaya devam edin. 4 Ocak 2011'den başlayarak Windows Live Spaces blogunuzda değişiklik yapamayacaksınız, ancak geçmiş postaları incelemeye devam edebilecek, daha sonrası için kaydetmek üzere içeriğinizi karşıdan yükleyebilecek ve blogunuzu WordPress.com'a yükseltebileceksiniz. Mevcut blogunuzu WordPress.com'a geçirmenize veya daha sonrası için kaydetmek üzere onu karşıdan yüklemenize yardımcı olacağız. 16 Mart 2011'de mevcut alanınız kapatılacaktır. Windows Live hizmetlerinin yeni sürümüyle birlikte, ürünlerimizde bir dizi değişiklik ve yenilik yaptık. Windows Live kullanıcılarına olağanüstü bir blog çözümü sağlamak amacıyla ortaklık kurmaya karar verdik. Ancak, bu değişikliklerin sizi etkileyeceğinin farkındayız; bu nedenle bu e-posta olası endişelerinizi gidermeyi amaçlamaktadır............................................................. ........................................................................... .................................. diye devam eden iletiyi ben de almaktayım. bu konu hakkında bilgisi olanların...fikir ve düşüncelerini bekliyorum şimdiden teşekkürler |
Nasıl bir fikir ve düşünce bekliyorsunuz? Anlamadığınız kısımlar mı var? |
Nasıl bir fikir ve düşünce bekliyorsunuz? Anlamadığınız kısımlar mı var? 1-evde herkes live messenger kullandığı halde bu mesaj yanlızca bana gelmekte 2-acaba sahte bi mesaj mı diye kuşkulandğım için... sorunu buraya taşıdım ilginize teşekkürler |
| Saat: 18:40 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık