MsXLabs
Sayfa 6 / 20

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/116259-msn-kisi-listesi-yoneticisi-msnlists-tr.html)

ahmetgns 18 Mart 2008 00:48

Alıntı:

TFS_coast adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 977846)
teşekkur ederim tam anlayamadım programı ama çözebiliceğimi sanıyorum.Bir kişi iki taraftada görünüyor.

Bir kişi bırakın ikiyi, üç listede de görülebilir. İlk liste, sizin eklediğiniz kişiler, ikincisi sizi ekleyenler (ters liste de denir), üçüncü ve dördüncüler İzinliler ve Engelliler listeleri. Bir kişi hem İzinliler hem de Engelliler listesinde olamaz çünkü ya engellenmiştir ya da izin verilmiştir. Ancak diğer bütün listelerde olabilir. Renklerin açıklamaları için de biraz yukarıdaki yazımı inceleyiniz.

esiir 21 Mart 2008 19:50

ben bunu kuruyorum yalnı bi türlü msn bağlanamıyor anlıyamadım gitti
yardımcı olursanız sevinirim

askngozyasi 24 Mart 2008 16:39

bu program yalan soyluyor bızzat dıger msn ımle denedım gostermıyor boşa kullanmayın bence

ahmetgns 24 Mart 2008 16:52

Alıntı:

askngozyasi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 986766)
bu program yalan soyluyor bızzat dıger msn ımle denedım gostermıyor boşa kullanmayın bence

Sanırım bu programa engelleyenleri gösterdiği ümidiyle sarılmıştınız ve hüsranla sonuçlandı. Bu program sadece listenizi kolayca düzenlemeye yarar, engelleyenleri gösteremez.

redSoldier 3 Nisan 2008 15:11

elıne saglık ıse yarıo prgram ama ben o adrslerı hıc gormek ıstemıom bıdaa dawetlerını de ıstemıom komple hıc ıstek yapılmamıs gıbı olmasını ıstıoum ona bı yol yoqmu acıl cwp beklıom ltfenn

ahmetgns 3 Nisan 2008 23:39

Alıntı:

redSoldier adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1002152)
elıne saglık ıse yarıo prgram ama ben o adrslerı hıc gormek ıstemıom bıdaa dawetlerını de ıstemıom komple hıc ıstek yapılmamıs gıbı olmasını ıstıoum ona bı yol yoqmu acıl cwp beklıom ltfenn

Maalesef...
Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 941354)
"O kişinin listesinde bulunduğunuz sürece onu ya engelli listenizde ya da izin verilenler listenizde tutmak zorundasınız, aksi halde bahsettiğiniz yeniden ekleme uyarısını alırsınız."

yalnizkurt578 9 Nisan 2008 22:51

arkadaşlar benim aklım almıyor msn listesinden kim sizi silmiş yada engellemiş durumu göstersin .. biraz havada kaldı sanırım bu konu

wilizard 12 Nisan 2008 07:53

porgram güzelde keyloger olmasa süper bişey yani :@:D

NeutralizeR 12 Nisan 2008 10:52

Alıntı:

wilizard adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1014208)
porgram güzelde keyloger olmasa süper bişey yani :@:D

Güvenmediğiniz programları kullanmayın, kullanmadığınız programları karalamayın.

tlg 21 Nisan 2008 14:56

merhaba,ben bu programı indirdim ama renkli bişeyler çıkmıyor.altta bazı yazılar çıktı o kadar msn listemdekiler de çıkmadı.bu program nasıl çalışıyor.yardımcı olurmusunuz.

Saat: 23:54
Sayfa 6 / 20

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık