![]() |
Alıntı:
|
ticaret amaclı kullandıgım 30 yakın msn hesaplarımın bulugundu not pad ıcındekı id adreslerım hdd yanması sonucu kaybettım.... id isimlerini 30 kusur tane oldugu ıcın aklımda tutmam mumkun deıl hatırladığım tek sey var oda alternatıf e mail adreslerı alternatif email adreslerı ıle 30 kusur dedıgım e mail adreslerımı bulup gerı alabılmem mumkunmudur cok zor durumdayım yardımcı olursanız cok sevınırım...tşkler... |
Alıntı:
|
Alıntı:
alternatıf email adresımı bılıyorum msn calınmadı istediğim alternatıf adresımle o id lerını unuttugum hesaplarını gerı almak eğer mumkunse.. bu konuda bana yol gosterecek biri olupta benı bılgılendırırse cok makbule gececektir....saygılar.. |
msn msn adresini bilip sifreyi önceden değiştiriodun ama artık değiştirdiler msn açarken kaydettiğin alternatif e-posta adresine bir msj gönderiyor ordan değiştiriyorsun kahretsin bende alternatif e-postayı bilmiyorum eskisi gibi nasıl alıcaz? |
iyide güzel arkadaşlarım madem yapıluıyor bu olay neden yardımcı olmuyorsunuz nereden yapıcam bu ışlemlerı alternatıf e mail adresımı biliyorum nasıl 30 yakın e mail adreslerımı gerı alıcam...... |
Alıntı:
Siz o adreslerinizi çok muhtemelen alamazsınız. Çünkü adresin kendisini bilmeden neyi alabilirsiniz ki? Harddiski atmadıysanız içindeki bilgileri kurtarma şansı olabilir ve o dosyayı geri alabilirsiniz. |
Beyler Msnmi çaldırlar nasıl geri alabilrim ? Sadece gizli yanıtın cevabını deiştrmişler nasıl geri alabilirm o msnyi bida geri nasıl yapılcanı biliosanz söleyin lütfenn |
ya arkadaşlar aynı dert bendede var da bu sitede bize kim yardıncı olcak |
msn çalındı lütfer geri verinkim çaldıise ne işine yarar beni üzüyor insanlık bumu ? sorarım çalanlara lütfen msnmi çalan arkadaş geri ver . çalan vatandaş sen ertzurum un bilmem ne kazasındasın ne işin var benim msnemde mada,em bukadar iyi biliyon kendine msn aç insanları niye uzuyorsun ????senin yaptığın isanlıkmı ???sorarınsana::lütfen msnmi verirmisin ben yaşlı biriyim üzme beni gsm vereyim çaldır ben ararım lütfen saygılarımla. |
| Saat: 23:54 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık