![]() |
hotmailim aktifmi degilmi nasıl ögrenebilirim.tşkr |
merhaba ben mail leiim acınca internet explorer da acılıyor.ama ben başka bir tarayıcıda (google chrome) acılmasını istiyorum .yardımcı olurmusunuz |
Alıntı:
fransızca açılıyor herseferinde hotmail adresimi ve şifremi girmek zorunda kalıyorum |
Alıntı:
|
msn giriş sayfam açılmıyo ilk önce parametrehatası diyodu ama şimdi ne parametre diyo ne bişey basıyosun hiç bişi yok yine aynı |
Alıntı:
|
muhtemelen mozilla veya başka bi internet tarayıcı yüklemmissin... internet explorer ı aç.... seçenekler.... varsayılan tarayıcıyı explorer olarak işaretle... sorun kalkacaktır... |
ArkadaşLar aciL yardım...Msn de Mailimi Açamıyorum.. Arkadaslar bundan 15 gun once fln mailime rahat gırıyordum fakat sımdı gıremıorm :S Henüz gelen kutunuz yok Windows Live Hotmail için kaydolun ve büyük miktarda depolama alanına ve mükemmel güvenliğe sahip ücretsiz, özelleştirilebilir bir gelen kutusuna sahip olun. Not: Hotmail kullansanız da kullanmasanız da her zaman kişi listenize gidebilirsiniz. böyle diyor ve msn neden mail kutuma tıklayınca outlook expres acılıor :S arkadaslar yardmcı olurmusunuz.. msn uzantım W.cn bı tane daha mailim vardı onada aynı sey oldu facebookdan mailler geliyordu :S ne yapabılırım? |
Alıntı:
|
Hesabınız geçici olarak kullanım dışı bırakıldı yazıyor nasıl açabilirim?? |
| Saat: 21:23 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık