![]() |
arkadaşlar benim pc de açıldıktan bi süre sonra mavi ekran çıkıyor ve kapanıyor daha sonra açtığımda system adlı dosya eksik old.için windows açılmadı diyor bi süre bekliyrm(5 10 dk)açılıyor ama yrm saat sonra filan aynı hatayı alıyorum yardım ederseniz sevinirim |
ARKADAŞLAR HAYRANLIK DERECESİNDE SİZE HİÇ BİR BELGE MÜZİK FOROĞRAF OYUN VB... HATA VERMEYCEĞİ MUHTEŞEM PROGRAMI SUNMAKTNA GURUR DUYUYORUM BİR KAÇ SİTEDE DAHA VARDIR AMA SİZİN BİLMEDİĞİNİZ ÇOK AÇIK BENDE BİLMİYORDUM YENİ BULDUM SİTEDEN AMA BEN AYAĞINA GETİRDİM BUYRUN LİNKİ VERMEDEN ÖNCE SÖYLEYEYİM PROGRAMI NEREYE KURACAĞINIZI GÖSTEREN ŞU RESİMİN LİNKİNİDE VERİYORUM HER ŞEYİ AŞAMA AŞAMA ANLATIYOR BU RESİM BU ARADA PROGRAMIN LİNKİNİ DEĞİL İSMİNİ VERİCEĞİM BİR DAHA BULAMADIM AMA ADINI YAZARSANIZ ÇIKAR ZATEN İNTERNETTE ADI ŞU PROGRAMIN; "Windows XP Setting X" PROGRAMI HER HANGİBİ BİR SİTEDEN İNDİREBİLİRSİNİZ VE İŞTE RESMİN LİNKİ: Hotfile.com: One click file hosting: Windows XP Setting X..bmp BU KADAR GERİSİNİ RESİMDE BULURSUNUZ ADİOS ÇAOO :D |
arkadaşLar Bende Ayrı B i Konu için Yazıyorumm Bilgisayarım winupdate Hatası weriyor nne yapabairlim Tşkk |
kardeşler pc çökmnüş format atacan mk |
bence pc ye format at :D |
saniyide bi hata veriyor virüs olalibir mi |
xp-2AFF5CEE.EXE - No Disk--- böle hata raporu veriyor.. neden sürekli yapıyor |
bilgisayara oyun yükledim hata raporu yani gönderme butonu var oa basıyorum herşek kapanıo ne yeapmam gerekir ltfn bana ulaşın |
sistem : intel(R) pentium 4CPU 2.80GHzProfessional versiyon 2002 service pack 2 bilgisayar:ıntel(R) 4 CPU 2.80GHz 2.81GHz,512 MB ram sürekli pc hata veriyor internetten hiç bir şey nidirmiyor hiç bir siteden vidyo izletmiyo ve facebook tada yorum yaptırmıyo virüs mü yoksa başka bişey mi? opera kullanıyorum. program bile indirtmiyo hemen hata veriyo. sorun ne? |
hata ben işitmeliyim bende aynı hata raporu alıyorum lütfen yardım istiyorum |
| Saat: 21:24 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık