![]() |
bendede aynı sorun var :( |
sohbet geçmişlerim msn plus kullanıyorum sohbet geçmişlerime şifre koymusdum uzun zamandır girmiyordum şifrelerimi unutmusum onları tekrar açma sansım varmıdır.. şifrelerimi nasıl bulabilirim :s ne yaptıysam olmadı ?? |
plus bilgisayrdan plusı sildikten sonra eskiden silinmiş konusmalar geri getirilirmi |
bilgisayardan plusı sildilten sonra silinen eski yazışmalar geri getirilirmi? inş gelmiyodur |
yardıım bilgisayardan plusi sildikten sonra eskiden silinmiş konuşmalar geri getirilirmi? inş getirilmiyodur |
selam mesne sohbet gunluklrıme kaydolduktan sonra sılıyorum tekrar cıkartma olasılı varmı nasıl cıkrtılır |
Messenger Plus!'ı ve daha önce kaydedilmiş olan konuşma geçmişlerini sildiyseniz, tekrar geri getirilemezler. Not: Emin olmak için; silinmiş dosyaları kurtarmak için kullanılan programlardan birini kurup tarama yaptırabilirsiniz. Disk birleştiricisini çalıştırmak, kurtarma işleminin başarılı olmasını engelleyebilir. Windows Live Messenger > Araçlar > Seçenekler > Geçmiş bölümünde "Konuşma geçmişimi kaydet" seçeneği işaretli değilse, konuşma geçmişleri kaydedilmez. |
Msn - Araçlar - İletiler Orada Msn İletilerini Kaybet Butonun Tıklıysa Kaldır Tıklı değilse kaydetmez zAten . |
ben sohbet günlüklerimin nerde olduğunu biliyorum ama belgelerımde sohbet günlüklerim yok neden ? |
masanger sohbet kayıtları nerede tutulur söylermisiniz? şimdiden teşekkürler |
| Saat: 18:40 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık