MsXLabs
Sayfa 6 / 108

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/217385-windows-live-messenger-2009-14-0-8064-206-a.html)

HaCeTTePeLi 16 Aralık 2008 20:29

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258611)
Bu programla bulup kaldırmayı deneyin:
Windows Installer CleanUp Utility

İlk mesajdaki ek dosyasını indirip (30mb olan) onunla kurmayı denediniz mi?

Evet zaten ilk olarak onunla denedim. Onunla denediğim de librarylere ulaşamadığı hakkında bir hata aldım. Sonra sizin anlattığınız yöntemle tümünü kaldırmaya çalıştım bu seferde böyle bir hata ile karşılaştım.Şimdi vermiş olduğunuzu programı deneyecem.

İligilendiğiniz için Teşekkürler.

NeutralizeR 16 Aralık 2008 20:32

Alıntı:

HaCeTTePeLi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258622)
Evet zaten ilk olarak onunla denedim. Onunla denediğim de librarylere ulaşamadığı hakkında bir hata aldım. Sonra sizin anlattığınız yöntemle tümünü kaldırmaya çalıştım bu seferde böyle bir hata ile karşılaştım.Şimdi vermiş olduğunuzu programı deneyecem.

İligilendiğiniz için Teşekkürler.

Eğer Messenger.msi dosyası ile kurulum yapacaksanız bazı hatalarla karşılaşabilirsiniz, çünkü WLM 2009 için ek kurulumlar da gerekiyor diye ilk mesajda belirtmiştim. Söz konusu ek kurulumlar indirdiğiniz ZIP dosyası içinde "Extra" klasöründe mevcut.

HaCeTTePeLi 16 Aralık 2008 20:38

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258628)
Eğer Messenger.msi dosyası ile kurulum yapacaksanız bazı hatalarla karşılaşabilirsiniz, çünkü WLM 2009 için ek kurulumlar da gerekiyor diye ilk mesajda belirtmiştim. Söz konusu ek kurulumlar indirdiğiniz ZIP dosyası içinde "Extra" klasöründe mevcut.

İlk yüklediğimde unuttum ama sonradan onları da yükleyip denemiştim. Ama sorunum ortadan kalkmamıştı.

emreyildiz 16 Aralık 2008 20:45

Bir yerde 130 mb tan bassedildi, bilginiz varmı bununla onun arasında ne gibi farklar var. Ayrıca bu netten indirmeden kuruyor demi?

HaCeTTePeLi 16 Aralık 2008 20:48

Alıntı:

emreyildiz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258655)
Bir yerde 130 mb tan bassedildi, bilginiz varmı bununla onun arasında ne gibi farklar var. Ayrıca bu netten indirmeden kuruyor demi?

Offline olarak kuruyor.. Yani sizin dediğiniz gibi internet bağlantısı gerektirmiyor.

NeutralizeR 16 Aralık 2008 20:49

Alıntı:

emreyildiz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258655)

130mb'lık kurulum dosyasında; Windows Live Messenger beta, Posta beta, Writer beta, Fotoğraf Galerisi beta, Movie Maker beta, Aile Koruması beta, Toolbar beta ürünlerinin tamamı var. İlk mesajdaki ek dosyasında yalnızca Windows Live Messenger kurulumu var. İlk mesajdaki 30mb boyutundaki paketi indirirseniz kurulum esnasında herhangi bir karşıdan yükleme işlemi gerçekleştirilmez.

senseman 16 Aralık 2008 21:02

teşekkürler

BullshitT 16 Aralık 2008 21:11

posta kutusu olarak outlook açılıyor mail iconuna tıkladığım zaman,maillerin explorer veya firefox da açılmasını nasıl sağlayabilirim...

Bu outlook veya live mail bende takılma yapıyor çünkü...

NeutralizeR 16 Aralık 2008 21:15

Alıntı:

BullshitT adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258709)
posta kutusu olarak outlook açılıyor mail iconuna tıkladığım zaman,maillerin explorer veya firefox da açılmasını nasıl sağlayabilirim...

Bu outlook veya live mail bende takılma yapıyor çünkü...

Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Internet Seçenekleri > Programlar > E-posta

Burdan seçiminizi dilediğiniz şekilde yapabilirsiniz.

emreyildiz 16 Aralık 2008 21:16

Serverdanmı, yoğunluktanmı çok yavaş iniyo (7kb ile) Keşke rapidede upload etseydiniz :)

Saat: 22:55
Sayfa 6 / 108

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık