![]() |
Mrb formattan önce smileylerin ve plus ifade seslerinin yedeğini aldım. Smileylerde başarılı oldum fakat ifade seslerini ne yaptıysam halledemedim yani ses kütüphanesinde sesler gözükmüyor. Custom Sounds klasörünü -C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Messenger Plus!- buraya attım yanlış mı acaba? |
Alıntı:
Korkmayın, sizin durumunuz için geliştirilmiş yardımcı bir program daha var. Bu program, Custom Sounds klasörünü, o bulunduğu konumda bulup içini okur ve sesleri size gösterip dinleyip seçme şansı da sunarak sizin bunları tekrar Messenger içinde kullanmanızı sağlar. Messenger Plus! - İfade Sesleri - Tekil Mesaj - MsXLabs Buradan okuyup halledebilirsiniz. |
Alıntı:
|
benım sorunum yollarken [girdiginiz komut tanınmadı] yazıor lütfen yardımcı olun |
nasil yapion |
Saat Sesi Arkadaşlar Aranızda Acaba Saat Sesi Olan Var Mı Tik Tak Gibi Acil Lazım Link verebilir misiniz acaba şimdiden sağolun... |
Benim bir sorunum var en sonki messenger sürümünde plusdaki ifade seslerini karsıdakiler bana atıyor ben duyuyorum, ancak karşıya gönderdigimde ses bana çalıyor ve karşı tarafa gitmiyor.. Varmı bilen çözümü??? |
| Saat: 21:21 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık