![]() |
çayda kahvaltıda yenir, bisküvi denince akla hemen onun adı gelir!!! acaba nedir??? |
buyrun size mükemmel bi bilmece bulabilene afferin;) "ne ısıtabilir güneşi, ya aydınlığı aydınlatan, suya hayat veren, kuşlara ezgisini söyleten, ağaçlara rüzgara orkestra gibi eşlik ettiren ezgiye, denizlerde fırtınaları koparan, doğmamış bebeği hayata bağlıyan, ölüm döşeğinde bir kaç dakika yaşam için çırpınmak niye, yüreğe çarpma heyecanı ve aşkın sıcaklığını veren, peki neydi şaire şiir yazdıran, ezgileri yaratan, canı bir amaç için verdiren neydi insanlara, neydi tüm acıları dindiren, neydi tüm acıları ağırlaştıran, ya hayata anlam veren " şey nedir??? |
Alıntı:
bu sitede yeniyim bazı konuların yerlerini bilmiyorum ama azimliyim 5 seneye kadar herşeyi öğrenirim:) Sevgiler |
"Aşk"tır herhalde... Adam saçını ıslatmadan şampuanlamış, neden? |
Alıntı:
|
Zoooooonk. Yanlış cevap. Üzerinde kuru saçlar için yazıyormuş ondan... :D |
buyrun size mükemmel bi bilmece bulabilene afferin;) "ne ısıtabilir güneşi, ya aydınlığı aydınlatan, suya hayat veren, kuşlara ezgisini söyleten, ağaçlara rüzgara orkestra gibi eşlik ettiren ezgiye, denizlerde fırtınaları koparan, doğmamış bebeği hayata bağlıyan, ölüm döşeğinde bir kaç dakika yaşam için çırpınmak niye, yüreğe çarpma heyecanı ve aşkın sıcaklığını veren, peki neydi şaire şiir yazdıran, ezgileri yaratan, canı bir amaç için verdiren neydi insanlara, neydi tüm acıları dindiren, neydi tüm acıları ağırlaştıran, ya hayata anlam veren " şey nedir??? yaklaştınız ama aşk ve sevgi değil^o) |
Yav arkadaşım bu bilmeceden çok şiire benziyor. Cevabı yok gibi... Bir elmayı yerken kurt bulmaktan daha kötü olan nedir? |
şiir gibi de ondan:D:D:D yarım kurt bulmak!!! not:bu soru sorulmuştu (galiba) |
ewet soruLmustu ve ben cwp wermistim :) |
| Saat: 22:55 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık