MsXLabs
Sayfa 6 / 16

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Yeni WLM sürümüne güncelledikten sonra... (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/279390-yeni-wlm-surumune-guncelledikten-sonra.html)

wrsy 22 Kasım 2009 18:46

Microsoft.VC90.CRT.version="0.0.21022.8" .publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b".processor
Arcitecture="x86"type=win32" derlemesinin yüklemesi sırasında bir hata oluştu. daha fazla bilgi için lütfen yardım ve destek sitesine bakın

yukarıdaki tüm işlemleri yaptım ancak en son messenger.msi dosyasını yüklerken bu hata çıkıyor ne yapmalıyım ??

Misafir 23 Kasım 2009 15:27

Alıntı:

saw_38 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1563605)
iyi akşamlar ben msn messengerı tamamen kaldırdım bilgisayarımdan fakat yeni sürümünü indiremiyorum şimdi. Siteye yönlendiriyor fakat orada da sayfa yükleme hatası veriyor yeni sürüm hatası alıyordum yeni sürüm yüklenmesi gerekiyor diyordu hep. Lütfen yardımcı olun :(

dostum yereldisc C ye gır Live mesenger dosyasının ıcınde Contacts diye klasor var onun ıcınden assb.dll gibi bir dosya var onu sil sorun gıder ;) bu arada pc nınde servıs pack 3 olması gerekıyor onuda unutma ;)

orcnak 23 Kasım 2009 15:30

beyler eger pcnız servıs pack 3 ıse sadece bilgisayarım a girin yerel disk C ye girin program files dan Windows Live içinde Contacts klasoru var onun ıcınde abbss.dll gbi bir dosya var onu silin tüm sorun bitiyor ;)

doruk00 24 Kasım 2009 21:41

slm
bende herşeyi yaptım ama wllogin de hata kodu 2753 veriyor =S ne yapmalıyım ??

herşeyi adımlardaki gibi yaptım ama wllogin hata kodu 2753 veriyor =S ne yapmalıyım ??

Quaker 24 Kasım 2009 23:27

Yeni surumde 81000306 hata kodu sorunu alıyorum. Bu ilk mesajdaki işlemi XP'de nasıl yapacağız acaba? Ya da başka bir çozum var mı? Acil çözmem lazım bu problemi.

Ek olarak, 4 tane adresten denedim hiç birinde giriş yapılmıyor. Ayrıca başka bilgisayardan da denedim orda çok rahat girdim.

doruk00 24 Kasım 2009 23:44

wllogin de hata kodu 2753 alıyorum ne yapmalıyım ltfn yardım edin

Altannative 26 Kasım 2009 18:34

Once Live messenger dan gelen guncelleme uyarısı ile yeni surumu yukledim,sonra acılmadıgı icin silip 8.1 yukledim yine acılmayınca forumlardaki uyarılar nedeniyle uyumlulugu 2000 yapmaktan tutunda her yolu denedim ve hersey karman corman oldu:)

Suan bilgisayarımdakı messenger a ait herseyden kurtulup nasıl yeniden calısır bir programa sahip olabilirim?

öfkeli 27 Kasım 2009 19:23

msnde nette bulamadıgım görüntülü konusma ve ses sorunu

arkadasar msn yi güncellemek zorunda kaldım ama bu yeni sürümde ne görüntülü arama yapabiliyorum nede sesli arama yapabiliyorum hiç birine izin vermiyor hata bildiriyor. karsı tarafla sadece cam oluyor. normal olarak cam ve ses sorunum yok hepsi calısıyor eksiksiz denedim. ama biriyle konusurken malesef hiç biri calısmıyor.karsı tarafta bana sesli ve görüntülü arama yapamıyor .bu sorunun cözümünü nedenini bilen varmı yardım lütfen acilen.

gmz 27 Kasım 2009 19:29

aynısı bizimde öle bazen çalışıo bazen çalışmıo..nettede yok dediğin gibi bilgisayardaki ayarları kontrol ediyorum hiç bi sorun yok...yeni sürüm den galiba...sinir edio insanı..

etas 27 Kasım 2009 19:35

Ilk sayfada belirtilen adımlara uygun olarak once temizledim sonra yukledim. Hala hata vererek kapaniyor, hata detaylari asagidaki gibi. Ne yapmam gerekiyor ?

AppName: wlcomm.exe AppVer: 14.0.8050.1202 ModName: cvasds1.dll
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 000205a8

Simdiden tesekkurler ,
Iyi bayramlar..

Saat: 00:15
Sayfa 6 / 16

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık