![]() |
Microsoft.VC90.CRT.version="0.0.21022.8" .publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b".processor Arcitecture="x86"type=win32" derlemesinin yüklemesi sırasında bir hata oluştu. daha fazla bilgi için lütfen yardım ve destek sitesine bakın yukarıdaki tüm işlemleri yaptım ancak en son messenger.msi dosyasını yüklerken bu hata çıkıyor ne yapmalıyım ?? |
Alıntı:
|
beyler eger pcnız servıs pack 3 ıse sadece bilgisayarım a girin yerel disk C ye girin program files dan Windows Live içinde Contacts klasoru var onun ıcınde abbss.dll gbi bir dosya var onu silin tüm sorun bitiyor ;) |
slm bende herşeyi yaptım ama wllogin de hata kodu 2753 veriyor =S ne yapmalıyım ?? herşeyi adımlardaki gibi yaptım ama wllogin hata kodu 2753 veriyor =S ne yapmalıyım ?? |
Yeni surumde 81000306 hata kodu sorunu alıyorum. Bu ilk mesajdaki işlemi XP'de nasıl yapacağız acaba? Ya da başka bir çozum var mı? Acil çözmem lazım bu problemi. Ek olarak, 4 tane adresten denedim hiç birinde giriş yapılmıyor. Ayrıca başka bilgisayardan da denedim orda çok rahat girdim. |
wllogin de hata kodu 2753 alıyorum ne yapmalıyım ltfn yardım edin |
Once Live messenger dan gelen guncelleme uyarısı ile yeni surumu yukledim,sonra acılmadıgı icin silip 8.1 yukledim yine acılmayınca forumlardaki uyarılar nedeniyle uyumlulugu 2000 yapmaktan tutunda her yolu denedim ve hersey karman corman oldu:) Suan bilgisayarımdakı messenger a ait herseyden kurtulup nasıl yeniden calısır bir programa sahip olabilirim? |
msnde nette bulamadıgım görüntülü konusma ve ses sorunu arkadasar msn yi güncellemek zorunda kaldım ama bu yeni sürümde ne görüntülü arama yapabiliyorum nede sesli arama yapabiliyorum hiç birine izin vermiyor hata bildiriyor. karsı tarafla sadece cam oluyor. normal olarak cam ve ses sorunum yok hepsi calısıyor eksiksiz denedim. ama biriyle konusurken malesef hiç biri calısmıyor.karsı tarafta bana sesli ve görüntülü arama yapamıyor .bu sorunun cözümünü nedenini bilen varmı yardım lütfen acilen. |
aynısı bizimde öle bazen çalışıo bazen çalışmıo..nettede yok dediğin gibi bilgisayardaki ayarları kontrol ediyorum hiç bi sorun yok...yeni sürüm den galiba...sinir edio insanı.. |
Ilk sayfada belirtilen adımlara uygun olarak once temizledim sonra yukledim. Hala hata vererek kapaniyor, hata detaylari asagidaki gibi. Ne yapmam gerekiyor ? AppName: wlcomm.exe AppVer: 14.0.8050.1202 ModName: cvasds1.dll ModVer: 0.0.0.0 Offset: 000205a8 Simdiden tesekkurler , Iyi bayramlar.. |
| Saat: 00:15 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık