![]() |
arkadaşlar çok basitmiş ilk önce o kutudaki silmek istediğiniz e postanın üzerine gelin ama tıklatmayıj daha sonra sayıların üzerinde bulunan num lock tuşuna sonrada deleteye basın sırayla silebilirsiniz |
Facebook giriş ana sayfasındaki mail adresi nasıl silinir? |
Facebook giriş ana sayfasındaki mail adresi nasıl silinir? Cevabı kolay: Araçlar - İnternet Seçenekleri - Genel - Gözatma Geçmişi /Sil (hepsini işaretleyerel SİL tuşuna bas) Araçlar - İnternet Seçenekleri - İçerik - Otomatik tamamla - Ayarlar - Otomatik Tamamla Geçmişini Sil Operasyon tamamdır. detaylı yardım için msn adresim: bilvebil@hotmail.com |
deleteyi söleyleyen misafir allah raazı olsun allah ne muradınız varsa versin beni büyük sorunlardan kurtardınız |
e_posta adresi nasıl değişiir facebook |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
arkadaşlar ben bi arkadaşa mesaj atıyorum facebookta adım yazmıyor. aynen böyle ''....@facebook.com böyle bi msn çıkıyor karşıma bunu nasıl kaldıracağım ? |
arkadaşlar acill e posta yazıyoruz ya mesela (bfjdbjbd@hotmail.com) orası sarı gözüküyor şifre yeride öyle ama ben bu e postanın orda durmasını istemiyorum nolur yardım edin |
Merhaba,ben dilek.facebook ana e posta adresi silme anlatıyorum iyi dinleyin; ilk önce genel hesap ayarlarına giriyoruz.Orada e posta bölümünü düzenle ye giriyoruz. Bakıyoruz ki ana e posta kaldırılmıyor.O zaman kullanmak istediğimiz yeni e posta adresini ekliyoruz.Sonra bunu ana e posta olarak işaretleyip değişiklikleri kaydet diyoruz.Daha sonra tekrar düzenle diyoruz.Silmek istediğimiz e posta adresi artık ana e posta olmadığına göre kaldır linki bu sefer onun üzerine geliyor ve kaldırılıyor. |
| Saat: 21:27 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık