![]() |
MchMd Beni yalnızlığımda vurdular o gece, Kalbimi suyla oydular gece vakti.. Öldüğümü bile söylemediler... Ben şu kısa boylu hayatta Uzun boylu kederlerle acırım. Yorar şu telaş şu karmaşa Bir sığınak ararken şu uğultuda Bir aşk gelir bir yara Bir yara bir yara daha Eski bir aşk, Yeni bir ayrılıktır her zaman Bunu kuşlar sorar yıldızlarda anlatır Kimse bilmez ha canım, bir yara bir ömrü her gün nasıl kanatır.. Ben seni hep ayrılıklarla anmışım Titreyen ellermle günlerin buğusuna adını...hep adını yazmışım... Bir aşk gelmiş Bir yara bir yara daha!!! Esk bir aşk Yeni bir ayrılıktır her zaman Bunu kuşlar sorar, Yıldızlar anlatır Kimse bilmez ha canım Bir yara bir ömrü her gün nasıl kanatır... |
SANKi TOPRAK KOKAN DUSLER, YESiLLER;GUZ SEVDASINA iNAT BASI DUMANLI KOCA BiR DAG, iMKANSIZA HASRET BiR BEN,VE BANA HASRET NiCE OLMAZLAR, KAN DOLU AVUCLARIMDAKi CiZGiLER SANKi... 14.05.01 |
KonuyLa ilgili olmayan postlar silinmiştir.. |
Ya sonsun, Ya da Sonumsun.... Yine gecemde yine yalnızlığımda Yine hüzünlerdeyim Her gece aynı duyguları taşıyarak, Aynı dualarla dalıyorum o soğuk gecelerde uykuya Halbu ki böyle değildi meleklerin bize sözü Sevgimiz bir ömür boyu sürecek Herkes kıskanacak ve gıpta edecekti Sorarım şimdi sizlere nerede bu sözler? O yeminler nerede söyler misiniz? Ama olsun ben yinede ümidi mi yitirmedim Hala o ilk günkü heyecan var içimde O bitmek bilmeyen sevgi damlalarını O eşsiz sevdamı yaşatıyorum ben hala Birgün gelir yine beraber yaşarız diye bekliyorum Ama ya olmazsa, o beklenen gün gelmezse Sorma bunu güzelim düşünmek istemiyorum Düşünmesi bile zor gelirken sence yaşanabilir mi Yaşanılmasına ürek dayanır mı be güzelim.. HErşeye iyi yönden bakmak lazım belkide Bu bence bir kendini kandırmaca olsa da Yİnede bunu yapmak gerekiyormuş, öğrendim Bende aynen öyle yapacağım KAramsarlığım içinde bir gülücük bulacağım sahtede olsa onu yansıtacağım ve Sen ne kadar bilmesende ben bu gülüşün arkasında Acıların en büyüğü yaşasamda Seni sevmekten vazgeçmeyeceğim.. Ya Son Olacaksın, Ya da Sonum Olacaksın.... |
Atese Dayanabildiğin Kadar Günah İşle Sevdiğim Bir ates yak Küselim Ve bekle sonra Bekleki ates Harlansin Bekleki o Ates büyüsün Simdi Yaklaş Ateşe Biraz daha Ve biraz daha Tâki tenin Kavrulana ve Canın yanmaya Baslayana kadar Nasıl Cok sıcak dimi Canın yandı Dimi Simdi iste Anladın Bazı Seyleri ve Artık; Atese Dayanabildiin Kadar Gunah isle sevdiğim, yoksa yanarsın yoksa Kul olursun Ve Kullerin Savrulur Milyon Parca Olursun.... By MachMood.. |
iMKANSIZ SEVDAN ÖKSÜZ KALDIM BU KAN KOKAN SONBAHAR GECELERiNDE DÜSLERiM KÖR ZiNDANLARDA MAHKUM YOKLUGUN BiR HANCER GiBi GÖNLÜMDE VARLIGIM,KURSUN MiSALi GÖZLERiNE HASRET DiLiMDE, HiC BiTMEYEN SENSiZLiK TÜRKÜSÜ BiTMiSiM,KAYBOLMUSUM BEN GÜLÜM ÖLÜM SEVDALISI OLMUS GÖZLERiM ZAMAN DURMADAN SiYAHLAR ÖRÜYOR ÜZERiME iMKANSIZ SEVDAN,SiMDi TEK UMUDUM... 29.08.00 |
Çin İlkesi Rüya; biz uyurken kalbimizin tuttuğu bir dilektir; Arkadaş uçmayı unuttuğumuzda bize kanatlarını açan melektir, Hayal gücü bilmediğimiz yerlere uçuran bir rüzgardır, ve hayat ; içinden ne çıkacağını bilmesekte açmamız gereken bir zarftır... açtığın zarflardan hep güzel şeyler çıkması dileğiyle Şansınız açık olsun. Bu bir şaka değil. Şansın açılacak !!! Bir ev satın alabilirsin ama yuvayı alamazsın, Bir yatak Alabilirsin ama uykuyu alamazsın, Bir saat alabilirsin ama zamanı alamazsın, Bir kitap alabilirsin ama bilgiyi alamazsın, Bir mevkiye kavuşabilirsin ama saygıya değil Doktora para ödeyebilirsin ama sağlığa değil, Hayatını satın alabilirsin ama ruhunu değil, Seksi satın alabilirsin ama aşkı değil. Bu Çin ilkesi şans getirir. Hollanda'da orijinal nüshası saklanıyor. Bu ilke şimdiye kadar 8 kez dünya üzerinde dolaştırıldı. Bu ilkeyi edindikten sonra şansın açılacak. Bu bir şaka değil. Şansın açılacak. Sansa ihtiyacı olan kimselere bu maili yada kopyalarını ulaştır. Para gönderme çünkü baht satınalınamaz. Bu mektubu 96 saatten fazla elinde tutma. Yaşanmış bazı örnekler: * Costantino 1953 senesinde bu mektubu alınca sekreterine 20 adet kopyasını hazırlamasını söyledi: 9 gün sonra piyangodan 9 milyon ikramiye kazandı. * Carlo, memur, bu mektubu aldı ve daha sonra unuttu. Birkaç gün sonra işini kaybetti, sonrasında mektubu zincir seklinde gönderdi ve şansı açılıverdi. * 1967' de Bruno mektubu aldı ve gülerek fırlatıp attı. Birkaç gün sonra oğlu hastalandı. Mektubu arayıp buldu ve 20 kopyasını gönderdi; 9 gün sonra olgunu iyileşmeye başladığını gözlemledi. İmzalama, basitçe 20 kopyasını gönder ve birkaç gün içinde neler olacak diye bekle. Bu ilkeyi sana gönderiyorum çünkü dünya üzerinde dolaşmasını sağlamak zorundasın. 20 kopyayı arkadaşlarına, tanıdıklarına gönder. Birkaç gün içinde iyi haberler alacaksın ve bir sürprizle karsılaşacaksın. Kısacası bu bir gerçek, batıl inançlı olmasan bile..Bu sayfalar iyi şans için gönderildi sana. Senin iyiliğini isteyen kişilere teşekkür, şans gönderir göndermez gelecektir. 4gün içinde... |
AŞKTA YAŞ FARKI MI VAR İNSAN SEVDİĞİNİN BOYUNA YATİŞMEK İÇİN BASKET OYNAR AŞKININ YANINDA DİĞERLERİNE HAVA ATAR KAHRAMANLIK İÇİN KAVGAYA DALAR AŞKI ONA SARILCAK SANAR ONUN KARŞISINA FİLEZOF GİBİ ÇIKAR :smiley9: AŞKIMA [ gerçi benim boyum ondan uzun ] |
BEN BU ŞİİRRİ KENDİM YAZMADIM AMA BİR YERDEN BULDUM VE SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL... BEKLETİLMEK ÜSKÜDAR,KADIKÖY SAHİLLERİ BİR ÇOK HAYELLERİ HATIRLATIR BANA GÜNEŞİN ACI,ACI YAKTIGI BİR ÇARŞAMBA ELLERİM CEBİMDE GÖZLERİM MAVİ SAHİLDE TÜM SAHİL BOYUNU BİR BAŞTAN BİR BAŞA DALGIN MAHSUM BİR ŞEKİLDE ARŞINTIYORUM KOLUMUN ALTINDA KALINCA BİR KİTAP KAH KİTABI AÇIP, KÖH YÜRÜYORUM AMA BEN BİRİNİ BEKLİYORDUM TAM BİR SAAT 45 DAKİKA YÜRÜMÜŞTÜM GÜNEŞLİ SAHİLDE YORULMUŞTUM ,OTURDUM KIYIDAN SEYRETMEYE UFUGU HAVA BERRAK VE AÇIK ,SU YEŞİL DALGA,DALGA BEN BİRİNİ BEKLİYORDUM AMA HALA... ÜÇ SAATLİK BEKLEYİŞ ÜÇ YILDI SANKİ GEÇMEZ OLDU DAKİKALAR BİTMEZ OLDU SANİYELER DENİZİN ÜZERİNİ KAPLAMIŞ BEYEZ,BEMBEYAZ GEMİLER DALMIŞIM DERİNLERİ SEYREDİRKEN DENİZİ, MARTILARI HABERSİZCE RÜZGAR OKUDU ELİMDEKİ KİTABI BEKLEMEK ÇOK ZOR SONUNDA UMUT VARSA İNSANIN KALBİNİ HELE SEVGİ SARMIŞSA UMUTSUZDA OLSA BEKLEMEK YİNE ACI AKŞAM OLUYOR YÜRÜ ARTIK EY YOLCU SİGARADA İÇEMİYORUM KENDİMİ AVUTAYIM BİR İKİ YUDUM ÇEKİP KENDİMİ UNUTAYIM UMUT DOLU BİR GÜNÜM İŞTE BÖYLE KAYBOLDU O GÜNDEN BU GÜNE YALANCI SARHOŞUM... |
AŞK ACISI ÖNÜMDE ÇOK UZUN YILLAR VAR DAHA 17 YAŞINDAYIM YA SENVDİGİMLE KAÇICAKTIM YADA AİLEMLE YAŞAYICAKTIM BABAM İKİ KÖY ARASINDA KAN DAVASI VAR DİYOR DÜŞÜNÜYORUM NEDİR BU DÜŞMANLIK HİÇ BARIŞ OLMAYACAKMI BU İNSANLAR ARASINDA SEVENLERE YAZIK DEGİLMİ DÜN AKŞAM KARARIMI VERDİM SEVDİGİMLE KAÇACAKTIM ÇÜNKÜ HAYAT BANA ACIMASIZ GELİYORDU BUNDAN SONRA HAYATIMI KENDİM YAZICAKTIM SABAH ERKENDEN BULUŞTUK DAGLARA TIRMANDIK,ÇAYIRLARI AŞTIK UZUN BİR YOL ALDIK AMA KÖYÜ AŞAMAMIŞTIK UZAKTAN BİR SES GELDİ BU BABAMIN SİLAHIN'DAN GELİYORDU AGLAMAYA BAŞLADIM,ÇILDIRDIM HAYKIRDIM DURMADAN HAYKIRDIM UZAKTAN SİLAH PATLADI SEVDİGİMİN KALBİNE SAPLANDI ÇIGLIK ATTIM,AĞLADIM İKİNCİ KURŞUN DA BENIM KALBİME SAPLANDI ANLATAMAYACAGIM KADAR ACI ÇEKTİM BU KURŞUN ACISI DEGİLDİ SADECE,SADECE AŞK ACISIYDI BİRAZ KOMİK ŞİİR,BİRAZDA SAÇMA OLSUN SİZİNLE PAYLAŞMAK GÜZELDİ BU ŞİİR AŞK ACISI ÇEKENLERE ARMAGAN EDİYORUM... |
| Saat: 03:35 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık