![]() |
Bilgileriniz için teşekkürler ama kaç kez denediysem olmuyor kapatılmıyor yinede tşkler |
evet bende oraya kadar yaptım devamı gelmedi): |
Alıntı:
|
Alıntı:
Lütfen forumun arama özelliğini kullanın. Daha erken cevap alırsınız. |
122 gün önce kapattığım ve bu ana kadar hiç oturum açmadığım hesapta bugün oturum açabildim, bu bilgi bu konuda anlatılan herşeyi alt üst edecek :D Bence hesabı kapat dediğimiz anda o hesap kapatılmalı, bu bana daha mantıklı geliyor. Hesabı kapatmasak bile 120 gün kullanılmayan hesabın kapatılacağı yazıyor, e hesabı kapat dedikten sonra da 120 gün beklememiz gerekiyormuş. O zaman hesabı kapatmak niye var ki? |
Ben Ben Yapamadım Ama olsun Bu Bilgileri Aldım Ya Oda Yeter |
arkasdaşlar mozillayı yükleyin hesabınızı kapatın |
hesabımı kapattım ama geri almak istiyorum kişi listemin tekrar geri gelmesini istiyorum yardımcı olur musunz :/ |
Alıntı:
Eklediğiniz bütün kişileri bire bir bulmaya yardımcı olmasa da şu yöntemle sizi ekleyen kişileri bulup siz de kendi kişi listenize ekleyebilirsiniz: Messenger menüsü > Araçlar > Seçenekler > Gizlilik bölümüne gelip orada "Kimlerin sizi kişi listelerine eklediği gösterilsin GÖRÜNTÜLE" düğmesine basıp açılan pencerede adresler varsa üzerlerinde sağ tıklayıp "Kişilere ekle"yi seçin. |
Selamlar.. MSN'im henüz yeni Hacklendi..Şifremi de değiştirmişler..Zamanında Türkçe yapacağız diye kayıt yaptığım ülkeyi farklı girmiştim..Şimdi hatırlamıyorum ancakl gizli sorumun cevabı aklımda..Bu problemi çözebilir miyiz..? Böyle bir yol var mı..? |
| Saat: 00:06 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık