![]() |
MSVBVM60.DLL bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı. Uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir. diye hata veriyor yardımcı olursanız sevinirim. ?? |
Alıntı:
Download details: Visual Basic 6.0 Service Pack 5: Run-Time Redistribution Pack (vbrun60sp5.exe) |
BU PROGRAMI ÇALIŞTIRDIM YALNIZ LİVE MESSENGER'I KAPATIN DİYOR ÇIKIŞ YAPTIM HALA KAPATIN DİYOR BEN BUNUN SORUNUNU ÇÖZEMİYORUM.Neutralizer ABİ BU SORUNU ÇÖZERMSİN bu bu programı açtım.live messengar'ı kapatın diyor ben çıkış yaptım live messanger'a hala aynı hatayı veriyor bunun için ne yapmalayım abi bana bu hata için e-mailime mesaj atabilirsin. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kardeş bu messneger 8.0 ın çoklu oturum programının winzip şifresi ne çözülmüyor açılmadıda |
Alıntı:
|
arkadaslar ben daha once msn 7,5 kullanıyodum coklu oturum acabılıyodum .live men i indırdım coklu calısmıyo bunun ıcın dırek bı lınk yokmu yamamı ındırcez ,, bıraz acemıyım yardımcı olursanız sevınırım saaygılar tesekkur ya hayret bıse kafam sıstı bu lınklerı daha belırgın yapamazmısınız arkadaslar lıve msn coklu oturum acma yaması ındırcez ıkı saattır nerden ındırcemı arıyorum.varsa yolu bılen tarıf etsın bızde faydalanım ,tesekkurler |
Alıntı:
BURDAN indirebilirsiniz. |
arkadaşlar paylaşım için çok sağolun ama bişi sorcam. zaten msn live nin kendiliğinden çoklu oturumu warmış öyle mi?*-) |
| Saat: 00:08 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık