MsXLabs
Sayfa 6 / 39

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/560-msnde-sizi-kisi-listesinden-silenler-ve-engelleyenler-msn-engelleyenler.html)

ahmed 21 Temmuz 2007 22:22

Alıntı:

beno adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 587721)
ben o resım yonetıcısı kullan ıptal etme secenegını bulamıorummmmm:( nerde?
hem orda resımlerı surukleyıp bırakın dıo nerden suruklıcez anlamadım.ben bı resım tutup surukluorum oluo.

discovery/settings/windows live messenger; en alt secenek...

ozkanusta 21 Temmuz 2007 22:50

selam arkadaşlar ben çevrimiçi olan birinin nesaman oldunu gösteren bi program veya buna benzer birşeyin olupolmadığını sormak istiyorum bilen varsa söylerse sevinirim teşekkürler

ahmetgns 21 Temmuz 2007 23:20

Alıntı:

ozkanusta adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 587983)
selam arkadaşlar ben çevrimiçi olan birinin nesaman oldunu gösteren bi program veya buna benzer birşeyin olupolmadığını sormak istiyorum bilen varsa söylerse sevinirim teşekkürler

Biiiiiiiiiir bu soru bu konuda sorulmaz.
İkiiiiiiiiii şunu mu sormak istedin: Ben çevrimiçi iken başkaları çevrimiçi olmuş olsalar ama ben onları o an farketmesem, daha sonra bunlar ne zaman girmiş internete diye bakabileceğim birşey var mı? Eğer sorun buysa evet var. Windows Live Messenger kullanıyorsan Messenger Plus! Live MSN Messenger 4.7 ila 7.5 kullanıyorsan Messenger Plus! 3 indireceksin, yükleyeceksin, ve bu programların Olay Görüntüleyicisini kullanacaksın.

beno 22 Temmuz 2007 01:29

Alıntı:

death_machine adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 179533)
arkadaşlar,bi süre msn bloke 0.50 diye bi programcık vardı.çalışıyodu ama sonra virüs çıktı.evet trojen.mecbur sildim.nette aradım başka varmı diye var ama virüs içeriyo.yani doğal olarak yok artık böle bi program.ama discoveryi herkez bilir.ordan anlaşılıyo kimin sildiği engellediği.bende de var ve çok güzel.

ya bısı sorucam discovery ile engelleyen nasıl anlasılıo?sılenı kendı haber verıo da engelleyenı nasıl anlıoz?*-)

minervadionisos 22 Temmuz 2007 02:18

ben başka bişey sormak istiorum. yeni bi konu başlığı açtım sormak için ama bi de buraya yazim dedim. bi süre önce, bi arkadaşımla görüştüğümü zannederken onun msn şifresini alan kişiyle görüştüğümü farkettim. bunun ardından benim de şifremi alabilir diye engelleyip sildim. bu süre içinde de ondan herhangi bir dosya vs. almadım. 2 gün sonra, msnmi açtığımda engelleyip sildiğim başka bi arkadaşımın isminin yanında diğer arkadaşlarımın anlık iletilerinin çıktığını farkettim. iletiler sürekli değişiodu. bu nasıl oluyo? yani bunu yapmak için birinin benim msn kişi listemden haberdar olması gerekio dimi? ve acaba bu arkadaşımın şifresini kıran kişi olabilir mi? ya da engelleyip sildiğim diğer arkadaşım bunu yapabilir mi? çünkü ondan daha önce dosya almıştım. kafam çok karıştı. cevap bekliorum, çok önemli yaa...
bu arada iki ayrı arkadaştan bahsediorum:,
1- şifresi kırılan arkadaşım
2- engelleyip sildiğim arkadaşım...

bu arada discovery ile engelleyen anlaşılmıyo. dmsnde de çıkmıyo. ayrıca, ne blockstatus.com, ne kimengellemis.com ne de msngeeks.com gibi siteler işe yarıyo. bi kişi dikkatsiz ya da aptal değilse (ya da önemsemiorsa) , gizlilikteki, durumumu sadece izinli listemdekiler görebilir seçeneğini işaretliodur büyük ihtimalle...

ahmed 22 Temmuz 2007 08:56

Alıntı:

beno adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 588185)
ya bısı sorucam discovery ile engelleyen nasıl anlasılıo?sılenı kendı haber verıo da engelleyenı nasıl anlıoz?*-)

engelleyenleri hiç programla görmeniz mümkün değildir.

selhe47 2 Ağustos 2007 11:33

arkadaşlar kim beni engeliyorsa ben biliyorum

BuRaK74 2 Ağustos 2007 14:13

benmde dikkatimi çekti kesin ve net olarak söyleyen bi program yok tabikide ama olsaydı iyi olurdu :)

hellboy726 16 Ağustos 2007 11:59

Alıntı:

selhe47 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 605669)
arkadaşlar kim beni engeliyorsa ben biliyorum

Kahinmisiniz ? :bilmem:

Alıntı:

BuRaK74 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 605877)
benmde dikkatimi çekti kesin ve net olarak söyleyen bi program yok tabikide ama olsaydı iyi olurdu :)

O zaman nerede kaldı Messenger Gizlilik Bildirimi ? |-)

_blackman_ 18 Ağustos 2007 18:14

bence öle bişey war ama cok güclük ceker önu yapmak bence biemiorum

Saat: 16:41
Sayfa 6 / 39

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık