MsXLabs
Sayfa 6 / 18

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/6430-coklu-msn-coklu-oturum-acma-ayni-anda-windows-live-messenger-ve-msn-messenger.html)

painkiller 11 Mart 2007 08:48

eski msn'in c-prgram fils'teki dosyasını al bi kenara koy diyo live'i kur sonra kenara koyduıgun dosyanın icine gir kısayolu masa üstüne yolla diyor bu kadar basit kafanız nie karışıyoki?

emrah10 14 Mart 2007 13:34

msn7.5 , msn8, vede windows msn

bu üçüde masaustunde duruyor farklı klasorde farklı ısımlerde..

8 i acıyorum ardından 7.5 ı acıyorum fakat bisey acılmıyor 8 cıkıyor karsıma ?

yardımcı olmak ısteytenler varmı???

Yani once hangi sürümü actiysam hemen sonra diger surumü acmaya calıstıgımda yine alt tarafta duran ilk actıgım surum karsıma cıkıyor

ahmetseydi 15 Mart 2007 10:54

Yukarıda da belirttiği gibi dosyanın ismini dğiştirmelisiniz.. Yoksa hep aynısı açılır.

emrah10 15 Mart 2007 19:00

Alıntı:

ahmetseydi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 391909)
Yukarıda da belirttiği gibi dosyanın ismini dğiştirmelisiniz.. Yoksa hep aynısı açılır.

degistirdik :(

virtuecat 15 Mart 2007 19:13

Alıntı:

emrah10 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 390099)
msn7.5 , msn8, vede windows msn

bu üçüde masaustunde duruyor farklı klasorde farklı ısımlerde..

8 i acıyorum ardından 7.5 ı acıyorum fakat bisey acılmıyor 8 cıkıyor karsıma ?

yardımcı olmak ısteytenler varmı???

Yani once hangi sürümü actiysam hemen sonra diger surumü acmaya calıstıgımda yine alt tarafta duran ilk actıgım surum karsıma cıkıyor

kurulumları sıra ıle yapın ılk kurulum bıttıkten sonra masa usutune tasıgıgınız dosyanın adını desıtırın ıkıncısını kurun kurulum aşamasında yanlısklık yapıyorsunuz hepsini kurduktan sonra dosya ısmını deıstırmenıs pek bır anlam tasımaz

ANTUZA 18 Mart 2007 01:43

cok karışık gecenin bu saatinde denemk zor geliyor... ama volkan uğrasılabilir bir konu... yarın sabah deneyim bakalım... olumlu olumsuz cevap veririz artık...;)

YILDIZ GÖZLÜM 23 Nisan 2007 23:22

bende live msn var 7.5 yok e yapmalıyım ama bende çoklu msn istiyom

Misafir 23 Nisan 2007 23:38

Alıntı:

YILDIZ GÖZLÜM adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 445595)
bende live msn var 7.5 yok e yapmalıyım ama bende çoklu msn istiyom

İnceleyin... Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5

cizmoboy12 27 Nisan 2007 22:20

bence çok mantıklı

cizmoboy12 27 Nisan 2007 23:04

Alıntı:

scorpion_erdal adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 282592)
saçma ya bunun olması
hem msn 7.5 hem de Windows Live Messengeri aynı anda pcde olacak kardeşim birdefa hangisi ilk olarak pc nde mevcutsa diğerini yüklediğin anada öbirü hemn yüklemiş olduğununu sürümüne yükseltmiş olıyosun yani yüklü olan direk çöpe gidiyo bu konuyu açan arkadaş bişey leri yanlış anlatmış bence yinede elinize sağlık

sana katılmıyorum çünkü ilk önce live yüklü olmuyo öle olsa tabi olmaz ben yaptım şahsen ve oldu arkadaşın aklına ve eline sağlık:@

Saat: 21:23
Sayfa 6 / 18

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık