MsXLabs
Sayfa 6 / 9

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Cep Telefonundan MSN'e Bağlanın - Agile Messenger (Agile Mobile) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/847-cep-telefonundan-msne-baglanin-agile-messenger-agile-mobile.html)

dty61 16 Ağustos 2007 12:46

bağlantının kopması yapılandırma ayarlarındanmıdır acep ? yoksa avea danmı :?

bluemdilek 16 Ağustos 2007 16:07

arkadaşlar benim nokia 6131 tlfonum ama bir türlü uygun bi msn programı bulamıyorum bi tane indirdim ama ondada bozukluk var yazılar falan çıkmıyo off deli olcam bun tlf hiç bi programı desteklemiyo bildiğiniz varsa bana söyleyin lütfen....

NeutralizeR 16 Ağustos 2007 18:07

Alıntı:

dty61 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 628437)
bağlantının kopması yapılandırma ayarlarındanmıdır acep ? yoksa avea danmı :?

GPRS bağlantınız kesiliyor olmalı. Şebeke sinyalinin güçlü olduğu bir yerden tekrar deneyin ya da yapılandırma ayarlarınızı kontrol edin.

Alıntı:

bluemdilek adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 628959)
arkadaşlar benim nokia 6131 tlfonum ama bir türlü uygun bi msn programı bulamıyorum bi tane indirdim ama ondada bozukluk var yazılar falan çıkmıyo off deli olcam bun tlf hiç bi programı desteklemiyo bildiğiniz varsa bana söyleyin lütfen....

mig33'ü deneyin. Telefonunuzla ya da programları yükleme yönteminizle ilgili bir problem de olabilir.

mobile.live.com adresini kullanarak da oturum açabilirsiniz.

arkaraca 1 Eylül 2007 20:38

Arkadaşlar bunun crack'i yok mudur. bir süre sonra kullanamaz oldum kredi kartı ile ödeme istiyooooor.

NeutralizeR 1 Eylül 2007 22:04

Alıntı:

arkaraca adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 670305)
Arkadaşlar bunun crack'i yok mudur. bir süre sonra kullanamaz oldum kredi kartı ile ödeme istiyooooor.

Satın alın ya da Google'da arayın. Forum kuralları gereği crack link'i vermek yasaktır.

betlook 30 Eylül 2007 01:27

bendede n73 var ve programı indrdim zaten siteyide bu tesadüfle bulup üye oldum.gerçekten çok güzel çalışıor önce bağlanamamıştım çünkü cepte internetten bağlanıomuş*-) bnuda düzeltip turkcell internet yaptım ve direk bağlandım gayetde güzel çalışıo;) tek sorun deneme sürüm olması bi hafta sora bitio. :(:*( genede hizmeti ayağımıza getirenlerin ellerine sağlık.:tender::wave::smiley32:

roxiates 5 Ekim 2007 15:55

6300 için yok mu?

eddyredline 25 Kasım 2007 01:46

emegine saglık
turkcell için fiyat şu şekildedir
turkcell internet 60kb/1kntr
turkcell wap 10kb/1kntr konturlu hatlardaeger digerlerinin ucretlendirmesini bilen varsa yazsın arkadaslar

gfb_190707 3 Ocak 2008 22:23

Ya bana e250 Msn PRogramı buLabıLırmısınız ??

unutma03 10 Ocak 2008 14:59

Selamün Aleyküm abi ben bu agile messenger programını yükledim program çalışıyor fakat bunun tükçesi veya türkçe yaması mevcutmu ayrıca 7 gün sonra lisansı doluyo lisans şifresi ve türkçesi lazım mümkünse gereğinin yapılmasını arz ederim ve şimdiden teşekkür ederim ...

Saat: 00:06
Sayfa 6 / 9

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık