![]() |
arkadaslar bende 6630 var türkcell im den indirdim çalısıyor fakat kişi listemde kimse görünmüyor sadece birisi bana ileti gönderirse onun adresini görebiliyorum bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi |
İndirdimde Telefonda Ayarlarını Yapamadım Ama Evde Msn Boş Yere Kontör Harcayamam Ama bende!! |
teşekkürler arkadaşlar |
ama 6131 de açılmıyor harf yerine kutucuk war onlardan yabdım bu seferde kontorümü yedi ama açılmadı msn :@:@:@ |
süper bi site bence çok tşk ederim :) |
BEN NOKİA 6125 DE DENEDİM CAlISTI PAYRASIM İÇİN SAOL |
ARKADAŞLAR OPERATÖRLER (TURKCELL VE AVEA ) TELSİM 'İ BİLMİYORUM AMA SİZE CEBİNİZE KURMANIZ İÇİN WİNDOWS LİVE MESSENGER PROGRAMINI VERİYOR.BU ARAYIŞLARA Bİ ANLAM VEREMİYORUM.ÇÜNKÜ O İNDİRDİĞİNİZ PROGRAM'A BAĞLANMAK İÇİN YİNE OPERATÖRÜNÜZÜN İNTERNET SERVİSİYLE BAĞLANMAK ZORUNDASINIZ MAALESEF...EE ONA GÖREDE KONTÖRÜNÜZ GİDER...SAYGILARIMLA |
Slm Benim Tel. Nokıa N-73 Aşağıdaki linkden indirdim ve cep telefonuma gönderdim yüklemeye başladım anda ''Süresi Geçmiş Serfitika'' diye hata veriyor ne yapmam lazım WLM Mobile 544 (wlm544.zip): Nokia 3250, E60, N71, N73, N80, N91, N92, N93. Alıntı:
Tamamdır Bu Yorum Yeter bana :D |
bana da soleyın d600 e nasıl msn yuklerım acıl msn nasıl yuklerım d600 acıl |
arkadaslar gercekten harfler deilde kutucuklar çıkıo bunu düzeltme imkanı varsa ve düzeltirseniz çok sevinirim :) |
Alıntı:
|
coooooook güzel bu fıstık gibi yaw |
selam arkadaslar Windows Live Messenger yukledim ^o) yazilar kare olarak cikiyor yardim lutven (nokia 6280 ) icin |
NOKIA N70'te Sorunsuz Çalışıyor... |
BEN TÜRKÇEYE ÇEVİRDİM KISMENDE OLSA YAKINDA SİTEMDE s40 wlm turkçe |
slm herkese d900i tlf uyumlu msn programı bulmadım yardımcı olursanız çok iyi şimdiden teşekküler |
6300 için msn live messenger arıomm yaa yardım lütfen ¿ |
6600 dada çalışmadı |
Ya benim telefon N73. Yükledim uyumlu olanı. Çalışıyo orda bi sorun yok. Ama listemdeki bütün kişileri göstermiyo. Yarısını felan gösteriyo. |
Alıntı:
|
ya bende d900i var ama calısırmı onda da |
eyw da bıde yuklense n80ie de sertıfka qeçmıs dıo napıza ???? |
WLM543 nokia 6680 icin olan telime yuklenmiyor "telefondaki uygulama yukleyicisi yüklenmeye calısılan uygulamanın dosya bicimini desteklemiyor" uyarısı alıyorum, ancak WLM387 yuklenebiliyor fakat uygun program olmadıgından dogru calısmıyor ne yapmalıyım? yardımcı olursanız sevinirim tesekkurler |
süresi geçmiş diyor |
ya of bu neden 6300 da yok :S:( |
cebe msn nasıl indirecem |
Bu msn programını yükledim açmayı denedim 17 kontör gittii |
güzel bi program elinize saglık, |
İlk mesaj güncellendi, alternatif programların bağlantıları verildi. |
bu msn pırogramını nasıl indirebilirim :@ |
6230İ YAZIYOR AMA ÇALIŞTIRMIYOR |
ya arkadaşlar nokia 6131 için hangisi olur wlm387.zip olanı indirdim ama yükleyemedim ya benmi yapamadım uyumlu deilmi yoksa |
nokia 3230 da çalıştı yanlız türkcell müşteri hizmetlerini arayıp ayarlarınızı isteyin ve telefonunuza diğer liv messenger programın yüklediğinizi beyan edin ve ayarları isteyin gelen ayarlara ekrana 1234 yazdktan sonra kaydete bas ve bitir.sonra mail adresini ve şifreni gir programı actıktan sonra.online veya ofline hepsini görebilirsiniz.herkese hayırlı olsun... |
yha arkadaşlar bn n73 te bunu programları çalıştıramıyorum süresi geçmiş sertifika diyor yardım please!!!!! |
ben kullaniyorum 5610 ama ben de seninle ayni sorunu yasiyorum indiremiyorum msn |
çok saol ... ^^ |
paylaşom için sallllllllll |
Alıntı:
|
bu program nokia 5310 Xpress music de çalışırmı? |
TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR |
n73 icin isteyen varsa msn cok super buldum pcden yptıklarımızı yapabılıyoruz ornegın muzık yollala foto yollama dosya tıtresım gibi :)) tek sorun internetle baglanıyor telsım turkcel avea hepsınde calısıyor |
kardes cok bı soru ben kullanmıyorum bılmıyorumda |
n73 ıcın messenger ısteyen benı bulsun kardes :)) yardımcı olurum |
thank you |
tsk ederım |
yha arkadaşlarımı anlayamıyorum cepten msn telefonu çabuk ısıtır fazla kontör yer ve şarj bek dayanmaz ama tabiki siz bilirsiniz.. Eğer ben bağlanıyorum çok kontörüm gidiyo diyosanız bi çözüm var 1 ay boyunca cepten heryere girebilir 400 oyun 500 e yakın müzik indirebilirsin hemde ücretsiz Saygılar |
^o)''WLM Mobile 544 (wlm544.zip)'' bunların tr versiyonu yok mu? |
Alıntı:
Bendede n73 var. Burdan bi versiyon yukledım sanırım 544 olandı. Ama nete cıkmak ıstedıgıde yenı verısyonu var dedı yuklemeye kalktım 50 kontr gıttı :) ve yukleme sonunda basarızı oldu. Simdi gıremıyorum yanı. Sendeki programları alabılırsek yada upload edıp bılgılendırırsen sevınırım. Şimdididen tsk ler |
saol |
Helal size n80 de mükemmel performans teşekkr ederim |
| Saat: 21:22 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık