MsXLabs
Sayfa 6 / 10

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Kahve Molası (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/)
-   -   Protesto Ediyorum (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/150191-protesto-ediyorum.html)

king nothing 4 Ekim 2008 19:27

Evet bende yenı ogrendım haberlerden basımız sagolsun turkıye

Bu ve bunun gıbı orgutlere kanat gerenlerı menfat ugruna sılah satanları ve bugun
gerceklesen bu haınce saldırıyı bende senın gıbı protseto edebılıyorum sadece
ve aılelerıne bas saglıgı dılıyorum.

Blondie 4 Ekim 2008 19:42

Senelerdir askerlerimizn ölmesine izin verenleri kınıyorum ve protesto ediyorum.

Nisyan-ı Bâtın 4 Ekim 2008 20:09

Terörle mücadele ediyorlar ama bitiricek nitelikte değil! Gerekirse 3.Dünya savaşı çıksın! Kökten temizleyelim! Neyi bekliyorlar..

MeLL 4 Ekim 2008 20:12

Terörü ve vatanımızı bölmeye çalışan tüm zalimleri,Türkiyeye nifak sokan o ş*******leri protesto ediyorum:@:@:@

king nothing 4 Ekim 2008 20:41

Her seyı devletten beklemeyelım arkadaslar terorun bıtmesı ıcın sadece sılahlı carpısma yetmez
dogudakı ınsanlarımızı bılınclendırmek gerek onlara olanaklar sunmak ıs olsun okul olsun egıtımın her yonunu sunmak lazım Bu yuzden dogu bolgesının gelısmesını ıstemeyen karanlık gucleri ve ona boyun egen kolelerı protesto edıyorum bır ses cıkartmak gerek deprem etkisı yaratmak ıcın cokmu sert konustum nan

dinazor1962 4 Ekim 2008 20:56

350 terorist Semdilli-Aktutun karakoluna saldirmis ve Turk Silahli Kuvvetleri Askerlerimizin buyuk basari gostererek, Turk askerlerinin sayica az olmasina ragmen teroristlere agir bir darbe indirmistir.23 teroristi oldurmustur ve teroristler silahlarini birakarak kacmislardir ama bu saldirida maalesef 15 Sehit vermis bulunmaktayiz. Sehitlerimize Allah Rahmet Eylesin,Yuce Turk Milletine ve ailelerine bas sagligi dilerim

SATILMIS MEDYANIN Turk askerlerinin bu buyuk basarisini goz ardi edip sanki teroristlerden hic olen olmamis gibi bahsetmesini ve Turk askerinin bu basarisini , basarisizlikmis gibi gostermesini protesto ediyorum

king nothing 4 Ekim 2008 21:05

Bende tum ıctenlıgımle sana katılıyorum dostum aslında bu basında mıllete uygulanan piskolojık bır harptır ve yıne turk halkının uzerınden askerlerımızın basarısını goz arda edıp gormemezlıkten gelıyorlar.Boylece karalama kampanyasıyla aslında turk ordusunu kuculttugunu sanıyorlar.Yanılıyorlar tarıhe baksınlar anlarlar.Bu konuyu fark etmemı sagladıgın ıcınde sagol bu arada.

Blondie 4 Ekim 2008 21:07

23 TERÖRİSTE 15 ŞEHİT BU BAŞARI MI Kİ?
Bunu başarı olarak görenleri protesto ediyorum!

king nothing 4 Ekim 2008 21:12

Olayın basından yansıyan kısmına aldanma.15 askerımız sehıt oldu ama 23 terorıstte elını kolunu sallayarak ıcı rahat bır sekılde gıtmedı.Terore her atılan darbe bır kısıde olsa ıkı kısıde olsa bır basarıdır.Eger basarızlık dersen bu bır pıskolojık oyun oynamak ısteyen bası kurumların amaclarına ıster ıstemez hızmet etmıs olursun bence boyle dusunme boyle dusundugun ıcın senıde protesto edıyorum.

dinazor1962 4 Ekim 2008 21:33

Alıntı:

Blondie adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1194512)
23 TERÖRİSTE 15 ŞEHİT BU BAŞARI MI Kİ?
Bunu başarı olarak görenleri protesto ediyorum!

350 teroriste karsilik 40-50 kisilik Turk askerinin mucadelesi basaridir. ayrica teroristler takip ediliyorlar daha fazla terorist olecektir . teroristler yardim gelmemesi icin yola mayin dosemisler.takip havadan surduruluyor.

MeLL 9 Ekim 2008 02:38

Bir üyenin günlüğünde okudum.Doğuda teröristlerle girdikleri bir çatışmada şehit olan arkadaşıyla,kendisi arasında geçen bir konuşmasını anlatıyordu.Şehit olan arkadaşının memleketinde hala kan davası varmış:):)

Yazık yaa!Herşey bir yana,hala kan davası gibi bir olay....Çok kötü.Artık böyle saçma sapan olaylar bitsin yaaa:@ Ne dinde yeri var ne insanlıkta:(:(:(

Şehmus kardeşimiz ve onun gibi vatan uğruna nice mücadeleler vermiş tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun.

Kan davasını protesto ediyorum...:@

The Unique 9 Ekim 2008 08:47

Siyasetçi,Politikacı,Askeri,Atanmış'ı,Seçilmişi Protesto Ediyorum Sorumluluklarının Farkına Varmadıkları İçin...

Daisy-BT 9 Ekim 2008 09:39

Lösemi Hastalarına Hakaret Edenleri Protesto Ediyorum...

fadedliver 9 Ekim 2008 17:35

torpilsiz iş vermeyenleri protesto ediyorum...

MeLL 10 Ekim 2008 12:16

Maddeciliği,insan kabiliyet ve yeteneklerine tercih eden işverenleri ve kurumları protesto ediyorum:@

Genel kurallar,bu denli kişiselliğe indirgenmemeli!

fortune 10 Ekim 2008 15:40

sorun olmadıgı halde sorun yaratmaya çalışanları, ve yarattıkları sorundan çıkar ve yarar saglamaya çalışanları.........

MaRCeLLCaT 10 Ekim 2008 16:27

lost izleyenleri protesto ediyorum

The Unique 10 Ekim 2008 16:43

Kurtlar Vadisi Pusu 'da zırt pırt çıkan reklamları ve filmin sonunda 5-10 saniye için beklettikleri için protesto ediyor ve :kart: gösteriyorum...

Lost dizisini izleyenleri ayrıca bende protesto ediyor şiddetle kınıyorum :D

DERF_YORK 10 Ekim 2008 17:55

Konuşmak yerine kalp kırıp gidenleri ve bir türlü Özür dilemeyi bilmeyenleri

MeLL 10 Ekim 2008 18:56

İnsanları yıldırmaktan bıkmayanları...Artık sırf laf olsun diye saçmalayanları,protesto ediyorum...

metglass 11 Ekim 2008 10:44

BENDE MELL PROTESTO EDİYORUM İNSANLAR İÇİNDEN GELDİĞİ GİBİ SACMALASIN ...

The Unique 11 Ekim 2008 10:46

Tüyü Yetmedik Yetimlerin Hakkını ve Hak Yiyen Herkesi :kart:

DERF_YORK 14 Ekim 2008 01:11

Varsa eğer;
Sevenleri ayıranlarıı...
Ayırmak için ellerinden geleni yapanlarıı..
Ve Ayırmayı başardıklarında, Senin iyiliğini düşündük diyenleriii..
Onlara yardım ve yataklık edenleri, bağlarını bahçelerini, evlerinde besledikleri kedilerini, kuşlarını, onlarla arkadaşlık edenleri, dostluk kuranları, hatta akvaryumda besledikleri balıkları bile alayınııııı...
PROTESTO EDİYORUMMM.. http://img511.imageshack.us/img511/1824/tickedoffgg41xp2.gif
Birde soruyorum, ELİNİZE NE GEÇTİİİİ.. ??????????????
Ama Beddua okumuyorum.
Çünkü Beddua, biz Müslümanlara yakışmazzz...

Büyücüler, büyü yapar. Çok büyük günahı vardır.
Kuranı kerimdeki bazı ayetlerrr.. okunarak ve Allaha sığınılarak
( Şifa Allahtan ) Büyüden kurtulunur.
Beddua okunursa, okuyan kişiyide okuduğu beddua bulur.
Ama birinin ahını alırsanız ki: Bunun telafisi yoktur.
Çünkü, biri ah ettiğinde kişi; inançsızda olsa: Allah ile; o kul arasında ettiği ahın kabul olmaması için; hiç bir perdenin olmadığı sure, vardır.
Cennetlik olanlar bile; Yüce Yaradanı 70 perde ardında ancak görebilir,
eğer ah alırsanız o perdelerin kalktığı surede geçiyor,
Gerisini siz düşünün artık.
O yüzden ^^Kimsenin ahını almamaya özen gösterin.^^

MeLL 14 Ekim 2008 01:17

Yalnız insanlar saçmalarken başkalarının kafasını ütülemesin.Protesto ediyorum sayın metglass.Sizi değil tabi,fikrinizin meydana getirdiği sonuçları...

king nothing 14 Ekim 2008 02:12

Bende sebebsız yere sorun cıkartanları bır seylerı bılıpte kendını ustun sananları
ukalaları ve pembe dızılerle kafayı bozmus bazılarını bazı bazı protesto edıyorum :@

Bluesorrow 14 Ekim 2008 15:30

yalan söylemeyi kanıksamış, karşısındaki insanları kendince aptal yerine koyan ama aslında kendileri aptal ötesi olanlardan tiksiniyor, dürüstlük denen şeyden bihaber oldukları için protesto ediyorum
son tahlilde....

The Unique 14 Ekim 2008 15:59

Aşk'ın değerini bilmeyenleri... :kart:

Daisy-BT 14 Ekim 2008 16:37

Güzel ve Faydalı Paylaşım Sitelerinin Nedensiz, Zamansız Kapanmasını Protesto Ediyorum..

Nisyan-ı Bâtın 16 Ekim 2008 14:56

'Kaos karmalarındayım,karmakarışıklaşmaktayım'
Ruhumdaki belirsizliği protesto ediyorum!

B.L.A.C.K 16 Ekim 2008 14:58

Okulda Ödev Verilmesini Protesto Ediyorum...
Ders Derste Öğrenilir...

king nothing 18 Ekim 2008 23:10

Rock ve metal kulturunu anlamamıs ınsanları,kendını dunyanın kuratarıcısı sanan sahtekar dıncılerı,sıyah gıyıyorum dıye renk koru olmus ınsanları ve halen beynı oldugu halde bos seylerı dusunmekten gerı kalmayan bazı ınsanları o kendını bılıyor protesto edıyorum ve sunu dıyorum

Inadına rock ınadına metal

metal bır dın degıldır bır yasam tarzıdır.

B.L.A.C.K 18 Ekim 2008 23:12

Okulu Protesto Ediyorum...

Nisyan-ı Bâtın 19 Ekim 2008 01:22

Anında Görüntü Show ile Disko Kralı'nın aynı tarih ve saate denk gelmiş olmasını protesto ediyorum.

Pasakli_Prenses 20 Ekim 2008 20:02

Protesto ediyorum!!

01 KASIM 2008 GÜNÜ SABİT TELEFONLARI SUSTURUYORUZ.

BU DEMOKRATİK HAKKIMIZI KULLANARAK BİZİ SOYANLARA EN AZINDAN BİR GÜN BİLE OLSA DUR DİYORUZ.

TÜKETİCİ KORUMA DERNEKLERİNİN ÖNCÜLÜĞÜNDE 1 KASIMDA SABİT TELEFONLARLA GÖRÜŞME YAPMIYORUZ.
BİR GÜNLÜK BU PROTESTO TELEKOMA OLDUKÇA AĞIR BİR CEZA OLACAK.

Bir ev telefonundan 3.90 YTL lik görüşme yapılıyor. Telefon faturasının TOPLAM tutarı 19.25 YTL oy oy oy bu ne. Bu ne biliyor musunuz? Kış uykusuna pardon kış uykusuna değil koyun uykusuna yatırıldığımızın aslında yattığımızın resmidir.
Sabit ücret: 10,43 Ytl.. bu rakam her konuşsanda konuşmasanda faturana yansıtılıyor...

Kdv matrahı : 14.54 bu ne anlam taşıyor vallahi billahi bilmiyorum.
Katma Değer Vergisi : 2.62 üsteki kdv ile alttaki sanki aynı biri diğerinin kısaltılmış hali. Neden ikisi de kısaltılmış olarak yazılmamış. Yada ikisi de uzun hali ile yazılmamış
Özel iletişim vergisi : 2.18
--------------------------------------------------------
Toplam uyuma Parası : 19.25

Aslında Telekom Panikte. Çünkü vatandaş uyanıyor. Sabit telefonlar birer birer iptal ediliyor. Bu nedenle reklâmlara başlamış Telekom. Ama yılda 2 milyar dolar kar yapıyormuş Telekom. ………………
Şimdi ünlü komedyen standalp uzmanı bu özelliğini halkı kandırmak için kullanıyor. CEM YILMAZ bu işten iyi para kazanmışa benziyor.

(YENİ NUMARASI 11811)
Kontrol ettik, 118 den bilinmeyen
bir numaranin ögrenilmesi icin en az 60 saniye gerekiyor. Yani 8
kontor. Baska bir deyisle eski parayla dörtmilyonücyüzyirmibin TL.
Bir numara ögrenmek için Lübnanli sirkete bu kadar para
ödüyorsunuz. Türk Telekom Soygunu 118 ve 133 e dikkat !..

Turkçede buna resmen soygun hatta dolandiricilik denir. Özel Türk Telekom Servisleri Servis Numarasi ve kontur fiyatlarini okuyun da milletin nasil gizlice soyuldugunu gorun .

Bu numaralar 110, 112, 121, 122, 123, 124, 126, 154, 155, 156, 158' 'i ararsaniz ücretsiz 113, 153, 163, 166, 169, 174, 175, 176, 179, 180, 181' 'i ararsaniz 60 saniyede atacak bir kontur icin icin 72.000TL ..

185, 186, 187, 188, 189, 114, 117, 119, 130, 170, 171, 172, 173, 178, 182, 183, 184' 'u ararsaniz,15 saniye icin 288.000 TL.

Simdi SIKI durun !.. 118' 'i ararsaniz 8 saniyede bir atacak kontur icin tam 540,000 TL, v! e 133' ' u ararsaniz 3.6 saniyede atacak bir kontur icin 1.200.000 TL,
Dikkat ederseniz bilinmeyen numaralari aradiginizda dakikalarca
bekletirler. Sürekli olarak banttan ' hatlarimiz dolu bekleyin'
talimati verirler. Buna resmen dolandiricilik denir.. Turkiye''de
bilinmeyen numaralari sormanin bu kadar pahali oldugunu Kim
biliyor? Insanlarin bilgilenmek icin kullandiklari ve dunyanin her
yerinde bedava olan bu kamu yararina hatlarin fahis fiyatlarda
olmasi talimatini kim verdi?.Bu yazidan sonra hala bilinmeyen
numaralari aramak istiyorsaniz cebinize dikkat edin.

Siz hala 'ALO' diyebiliyor musunuz..? EKONOMIST dergisinde yayinlanan
bilgilere göre Ev Telefonlarini Kapatma Zamani geldi. Türk
Telekom'un konusma ücreti/dakika 81.400 TL. oldu. GSM sirketlerinde bu rakam neredeyse benzer. 99.846 TL. Evden Cebi ariyorsaniz ödeyeceginiz 407.000 TL . Oysa GSM'den evi ararsaniz dakikasi 297.521 TL. Yeni patron getirdigi 'Milli Güvenlik riski' yaninda Türk Milletini de 'APTAL' yerine koyuyor anlasilan.
LUTF
EN PROTESTO EDIN. BU MESAJI OLABILDIGINCE YAYARAK YENI FIYAT POLITIKASININ DA BILINMESINI SAGLAYIN...

Nisyan-ı Bâtın 20 Ekim 2008 21:11

Üzgünüm ancak Msx'i protesto ediyorum iyice yavaşladı ve donuyor

Daisy-BT 25 Ekim 2008 22:21

Sevgiye Sevgisizlikle Yanıt Verenleri Protesto Ediyorum ..!!

Silmeyi Sevenleri Protesto Ediyorum..!!

Herşeyi Protesto Eden Kendimi Protesto Ediyorum..!!

fadedliver 25 Ekim 2008 22:23

torpille iş verenleri protesto ediyorum çünkü torpilsiz hakkıyla kimseye iş vermiyorlar:@

ÖmÜrCeK 25 Ekim 2008 22:38

her sabah erken kalkmayı protesto ediyorum uyumak istiyorum:)

SiyahLALE 28 Ekim 2008 20:17

Fırsatçıları protesto ediyorum. Allah Kimseyi onların eline düşürmesin:(
(Amin)

DERF_YORK 2 Kasım 2008 20:34

Sırf ziyarete gittiğim Dayım bana ooo yeğnim hoşgeldin bende arabayı yıkıyordum bir yardım ediver be: Diyen :S
Bana KOSKOCAAAA..Renault Scenic
aracını yıkattıran sonrada 1 bardak çayla gönderen Dayımı PROTESTO EDİYORUMM 8o|
Ya Mübarek yıka yıka bitmiyor tren gibi :S
İmanım gevredi arabaya bıcı bıcı yaptırcam diyeee..
Yıkaması bişiy değil hani Bari yengeme söyle bi tepsi börek yapsın dimi :P

Yengemide protesde edicem ama Bayramda yanına gittiğimde
öteki yeğenlerine bir tabak bana iki tabak tatlı verdi (H)
Birde söylemesi ayıp benim için sofra kurdu öteki yeğenlerimden seni daha fazla seviyom dedi :)
Demekki Dayımın Arabasnı yıkatmak için Ailecek tee o zamandan plan kurmuşlar.. :D
Ama iki tabak tatlıyıda nasıl Götürdüm :P
Gerçi arabayı yıkattırcağını bilsem biraz daha bayramlaşır :D bahaneyle bir tabak daha yerdim :(
Neyse önümüzde Kurban bayramıda var ;) Görür onlarrr..

DERF_YORK 3 Kasım 2008 13:21

Kendimi Çevremdekilere yeteri kadar anlatamıyorum
kelime eksikliği yaşıyorum heppp..
Anlatamadığım içinde sürekli yanlış anlaşılıyorum bu yüzdende
kendimi protesto ediyorum
Beni seven İnsanların yüzünü az güldürdüğüm için;
Hep daha fazla Sevgiyi hak ettikleri halde yansıtamadığım için;
İstemeyerek üzdüklerim için;
Kendimi bir kez daha protesdo ediyorum
Herkez O kadar çok iyiyken,
Sevdiklerime Güzel imkanlar sunamadığım içinde.
Protesto ediyorum
Benden başkaa... Herkez üzülüyorda
Benim,de üzülebileceğim acaba neden kimsenin aklına gelmiyor

Ben beni üzenleri çoktaaaaaan Affettim,de
İnşallah beni Seven birileride AFfeder.
ARtık kaç kişiyse
Ama yürekden beni seven tek bir kişide olsa var olduğunu biliyorum
belki şimdi iş yerinde çalışıyordur.
Allah kolaylık versin.
Bana küçükken bakan hep gezmeye götüren Amcamın kızı
Ablammm hiç kimse beni sevmeyecek bile olsa;
Senin Sevdiğini biliyorum.
Hep içten sıcak ilgin için Rabbim senden RAZI OLUR iNŞALLAH
Sana ve Ailene Sağlık sıhhat versin darlık yaşatmasın
Rabbim ve melekleri seni ömrünün sonuna kadar korurlar İnşallah
iki yavrununda çok şanslı olduklarını biliyorum
Senin gibi Güzel ANNELERİ OLDUĞU İÇİN.
Kendimide bir bakıma şanslı hissediyorum
Senin gibi Güzel bir ABLAM OLDUĞU İÇİN.

Nisyan-ı Bâtın 3 Kasım 2008 20:07

Kendini birşey sananlar mı desem,
Yeni fikirlere kapalı beyinler mi desem..

Protesto edecek çoookk şey var..

MeLL 3 Kasım 2008 23:20

Ders çalışmayan,derse karşı ilgisiz olan,kardeş ve kuzenlerimi protesto ediyorum.Çünkü çalıştıracağım diye canıma okuyorlar.

simon1simon1 4 Kasım 2008 00:57

Türkiye'de pirinç fiyatlarını toptan 400 bin liradan 4 milyon liraya kadar çıkarttı, bir süre daha stoklarını piyasaya sürmeyerek 5 ytl'e çıkınca süreceklermiş.
şu an gönen baldo pirinç toptan alış fiyatı 75 ykr kg bazında hesabını siz yapın......satış 4 ytl

....burası balıkesir...size gelene kadar fiyatlar 2 katını geçiyor....ben de bu dengesiz paylaşımı protesto ediyorum
:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@

Nisyan-ı Bâtın 4 Kasım 2008 01:01

Alıntı:

simon1simon1 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1217284)
Türkiye'de pirinç fiyatlarını toptan 400 bin liradan 4 milyon liraya kadar çıkarttı, bir süre daha stoklarını piyasaya sürmeyerek 5 ytl'e çıkınca süreceklermiş.
şu an gönen baldo pirinç toptan alış fiyatı 75 ykr kg bazında hesabını siz yapın......satış 4 ytl
....burası balıkesir...size gelene kadar fiyatlar 2 katını geçiyor....ben de bu dengesiz paylaşımı protesto ediyorum
:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@

Protesto edip pirinç almamak gerek!Yapacak başka birşey yok...

Misafir 4 Kasım 2008 15:30

Anne Hasreti Çekmeyi..

SiyahLALE 4 Kasım 2008 19:52

Emeğin değerini bilmeyenleri protesto ediyorum.

Blondie 4 Kasım 2008 20:19

Hüseyin Üzülmez denilen vaelığı şiddetle kınıyorum ve protesto ediyorum!

peaceful 4 Kasım 2008 21:42

Alıntı:

Blondie adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1218039)
Hüseyin Üzülmez denilen vaelığı şiddetle kınıyorum ve protesto ediyorum!

bilmukabil diyorum bende...

hertürlü tacizi protesto ediyorummmmmm!!!!!

MeLL 4 Kasım 2008 22:54

Bende bu zamları ve işsizliği protesto ediyorum

Saat: 01:30
Sayfa 6 / 10

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık