![]() |
Arkadaşlar bu faydalı yazıyı internette dolaşırken buldum ve 7.5 sürümüne tekrar geçmek istiyorum. Özellikle benim gibi bilgisayarı fazla hızlı olmayan kullanıcılar 8.1'den pek hoşlanmamışlardır. Söylediğiniz dosyayı 5 kere indirmeme rağmen RAR dosyasının bozuk olduğu iletisi ile karşılaşıyorum. Sizlerden ricam 7 MB olan bu dosyayı rapid'e atmanızdır.İnanın çok makbule geçecek. ;) |
Alıntı:
Alternatif olarak: https://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/msnmsgr.zip |
ya bende MessengerPlus! 3 dediğiniz yok ne yapmam gerekiyo |
msn mesenger şuan kaydedemedik diyo ve yine açılmıyo bi yardım etseniz dediklerinizi harfi ile yaptım ama bi sonuç elde edemedim |
hewal emeğe saygı ama biraz daha açıklasaydın güzel olurdu ... sadece konuyu anladım meseleyi anlamadım |
bana söyler misin?nasıl hallettin ben halledemiyorum da |
Alıntı:
Anlatılan Her Seyi Sırasıyla ve Tamamıyla Yaparsanız,Halledebilirisiniz. |
saol güsel paylasım 50 kere denedim ama msn plus gelmio nasıl yacam dediklerin yek tek uyguluyorum ama msnplusu getiremiyrum :( yarım edermisin |
walla ben msn 7.5 kullanıyorum hemde ek bir program indirmeden msn 7.5 içindeki ipleri deiştirdiğinizde çalışıyor hemde 3 saniyede açıyor:)) |
size zahmet olcak ama 7.0 sürümü içinde yapabilirmisiniz ltfn çok acil |
super birsey ama bu exe'yi MESS'in patch'i yaparsanız msn cokuyo :( bu yuzden multi ozelligi kullanamıyorum. neyse canım olsun bende coklu kullanmayım |
msndeki nicklerin renkLi görünmesi icin ne yapmaliyiz ? msn 7.5 kullaniyorum ve belirttiginiz dosyayida plus dosyasina attim fakat nickler renkli gözükmüyor.. |
selam arkadaşlar ya bu msn 7,5 buçuğu kullanma imkanımız yokmu zorla 8 i yüklcetcekler bilen varsa ltfn yardımcı olsun tekrardan 7,5 kullanmak istiyorum |
Alıntı:
Windows Live Messenger'dan neden bu kadar nefret ediyorsunuz, onu da anlamıyorum gerçi. Güncelleme: anladım, stuff plugın özellikleriymiş. peh |
MSN Messenger 7.5 i kullanmaya devam etmek için bir yöntem daha kendim denedim MSN v7.5 kurun ve messenger'dan çıkın sağ köşedeki ikona sağ tıklayıp "Çıkış" a tıklayın Program Files\MSN Messenger\"msnmsgr.exe" üzerine sağ tıklayın "Uyumluluk" sekmesinde uyumluluk modu için "Windows 2000" i seçin OK deyin çıkın, Messenger tekrar çalıştırın güncellemeden kullanmaya devam edin. |
Alıntı:
Küçük bir not: Dediğiniz yöntemi uygularsanız, Messenger Plus! eklentisini çalıştıramayabilirsiniz. Alıntı:
|
Msn 7,5 için çoklu oturum açma yaması ama farklı olcak? Aslında konuyu çoklu oturum açma yaması kısmında soracaktım ama o bölümde hiçbir soru konusu açılmadığı için onun yerine burada konu açıp sormayı daha uygun gördüm. Kullandığım Messenger sürümü MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? Bu linkten bakarak daha iyi anlarsınız aslen 7,5 sürüm ama main dll dosyasında ki değişiklikle 8,1 olarak görünüyor microsoft tarafından. yine o linkteki msn plusı kullanmaktayım. Sitedeki tüm yamaları denedim nerdeyse hiçbiri işe yaramadı, yamaların kimisi uygulanmadı, uygulananlar da da msn bozuldu oturum açıldığında hiçbirşey çıkmadı (muhtemelen dll hatasından) bu nedenle sanırım buna özel bir çoklu oturum açma yaması gerek. Bu konuda yardım bekliyorum teşekkür ederim. |
hepsini teker teker, dediğiniz gibi uyguladım.. hepsi yüklü şu anda.. messenger 7.5 msgplus stuffplug fakat bir sorunum var.. şöyle ki, listemde bulunan kişilerin ismini renkli olarak göremiyorum.. plus yüklü, özelliklerini kullanabiliyorum fakat listemdeki kişileri renkli olarak göremiyorum.. isimleri kodlu olarak çıkıyor.. "(b) ahmet (/b)" gibi.. bu neden düzelmiyor.. yardımcı olursanız sevinirim.. şimdiden teşekkürler.. |
Alıntı:
|
Dün bir anlık bir hevesle bilgisayarıma msnime 8.5 indirdim.Tabikide yüklemeyi beceremedim ve sildim.Bu sefer geri msn 7.5 yükliyeyim dedim bu seferde yükledikten sonra daha yeni sürürümümüz var denemk istermisiniz enceresiyle karşılaştım ve msn açılmadı.Geçen eylül aylarındada bu tip bir sorunla karşılaşmıştım.Bu site sayesinde çözmüştüm.Dünde sorunumu çözdüm ama bu seferde plus yükleyemiyorum.plusı indiriyorum ama plus yüklemek için mesenger minimum 4.6 olmalıdır diyor.e zaten 7.5 yardımcı olabilir misiniz ? |
msn 7.5 indirme Linkinde sorun var |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/attachments/13677d1208677711-msn-messenger-7-5-surumunden-vazgecemiyor-musunuz-msn-messenger-7.5.0324-tr.zip |
teşekkür ederim Microsoft 7.5 sunucularından indirmeyi kaldırmış fakat alt versiyonu olan 7.0 halen indirile Biliyo 7.5 kaldırıyoda neden 7.0 kaldırmıyo anlamış değilim garip bi durum |
Alıntı:
|
msn 8.1 sürümü kullamak istiyorum ama her oturum açtığımda yeni sürüm mecvut güncelleyin uyarısı çıkıyor bunu önlemek mümkün mü ? 8.5 sürümüne yükseltmek istemiyorum :) |
vista işletim sistemi ile msn 7.5 kullanmanın bir yolu var mı acaba ? |
Alıntı:
|
msn 8.1 sürümü kullanıyorum ama her oturum açtığımda yeni sürüm mecvut güncelleyin uyarısı çıkıyor bu uyarıları nasıl durduracağım bunu için bir yama var mı? not: güncellemek istemiyorum 8.1'den memnunum . |
öncelikle emekleriniz için teşekkürler.. benim bir sorum olacak.. Msn Messenger 7.5 sürümü, Windows Me (Millennium Edition) sürümü ile uyumlu mu? şimdiden teşşekkürler.. |
1 ek Alıntı:
Alıntı:
|
msidcrl.dll hatası alıyorum yardım edin lütfen : ( |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/attachment.php?attachmentid=13677&stc=1&d=1208677711 |
Alıntı:
işe yaradı! |
TEŞEKÜRLER BU GÜNCELEŞTİRME YAPMADAN MSN ÇLIŞTIRMA ÇOK İŞİME YARADI NE ZAMAN GÜNCELEŞTİRSEM YVAŞLIYODU BİLGİSAYARIM:D |
win me kullanıyorum.. msn 7.0 kurdum fakat bu sefer yine mecburi güncelleştirme istiyor.. acaba bunun için de bir ilaç var mı?? :( |
Alıntı:
|
Üzgünüz şuanda sizi msn messenger için kaydedemedik.Lütfen daha sonra tekrar deneyin. Bu hatayı veriyor ne yapmak gerek ? |
Alıntı:
Sürüm: 7.0.0820 |
MSN Messenger 7.0.0820 Türkçe (Windows 2000; Windows 98; Windows 98 Second Edition; Windows ME; Windows XP) |
Alıntı:
MSN Messenger 7.5'te mi oturum açmaya mı çalışıyorsunuz? Yoksa başka bir şeyde başka bir şey mi yapmaya çalışıyorsunuz, çok az bilgi vermişsiniz. |
Alıntı:
oturum açmaya çalışıyorum ama hep aynı hatayı veriyor Resimde daha açıklayıcı olur umarım http://img207.imageshack.us/img207/9994/hataie9.jpg |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ben msn 7.5 i uzun süredir kullanıyorum sorunsuz. bu sabah itibari ile 81000395 hatası alıyorum ve msn açılmıyor. sorun ne olabilir? |
Alıntı:
Msn Messenger 81000395 Hata Kodu ve Çözümü 1- E-posta adresinizin aşağıdaki ölçütleri karşıladığından emin olun: Yalnızca bir (@) işareti içerir. Art arda gelen noktalar (.) içermez. Örneğin, kullanıcı..adı@etkialanı.com adresine izin verilmez, ancak kullanıcı.adı1.adı2@etkialanı.com adresine izin verilir. Kısa çizgi (-) veya nokta (.) ile başlamaz. Yalnızca aşağıdaki karakterleri içerir: Büyük veya küçük harfler Rakamlar Alt çizgi karakterleri (_) Kısa çizgiler (-) Noktalar (.) 64 veya daha az sayıda karakter içeren bir kullanıcı adı vardır. 64 veya daha az sayıda karakter içeren bir etki alanı adı vardır. 2- Kimlik bilgilerinizi yeniden girin ve Messenger oturumu açmayı yeniden deneyin. |
Alıntı:
|
Aynı sorun bendede var lütfen yardım...bende kontrol ettim hiç bir faydası yok |
çok kaLiteLi bir payLaşım.. bu site her zaman farkını beLLi edior.. teşekkürLer msxLabs.. (tam rekLamLık cümLe hea) :D |
evet aynı sorun bendede var. |
Arkadaşlar bendede 7.5 te o sorun devam etti...Sonra msn 7.0 yi kurdum...eklenti olarak msn plus ve stuff plug ta kurdum...dün ve bu saate kadar kullanabiliyordum...şimdi msn 7.0 dede o sorunu vermeye başladı...hem 7.5 te hemde msn 7.0 de aynı hata kodunu veriyor ve msn yi açmıyor:( hata kodu :81000395 ***Not**:Msn 7.0 teki sorun çözüldü ...7.5 i kullanamayanlar bu olay çözülene kadar msn 7.0 yi kullansınlar derim...zaten 7.5 le hemen hemen aynı... |
| Saat: 18:39 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık