MsXLabs
Sayfa 6 / 9

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/53994-msn-messenger-7-5-surumunden-vazgecemiyor-musunuz.html)

diamondmonster 2 Ekim 2007 23:38

Arkadaşlar bu faydalı yazıyı internette dolaşırken buldum ve 7.5 sürümüne tekrar geçmek istiyorum.
Özellikle benim gibi bilgisayarı fazla hızlı olmayan kullanıcılar 8.1'den pek hoşlanmamışlardır.

Söylediğiniz dosyayı 5 kere indirmeme rağmen RAR dosyasının bozuk olduğu iletisi ile karşılaşıyorum.

Sizlerden ricam 7 MB olan bu dosyayı rapid'e atmanızdır.İnanın çok makbule geçecek. ;)

NeutralizeR 3 Ekim 2007 20:45

Alıntı:

diamondmonster adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 743042)
Arkadaşlar bu faydalı yazıyı internette dolaşırken buldum ve 7.5 sürümüne tekrar geçmek istiyorum.
Özellikle benim gibi bilgisayarı fazla hızlı olmayan kullanıcılar 8.1'den pek hoşlanmamışlardır.

Söylediğiniz dosyayı 5 kere indirmeme rağmen RAR dosyasının bozuk olduğu iletisi ile karşılaşıyorum.

Sizlerden ricam 7 MB olan bu dosyayı rapid'e atmanızdır.İnanın çok makbule geçecek. ;)

Hangi klasöre kaydediyorsanız dosyayı, farklı bir klasör seçerek bir kez daha kaydetmeyi deneyin.

Alternatif olarak:
https://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/msnmsgr.zip

hacibaba44 4 Ekim 2007 16:32

ya bende MessengerPlus! 3 dediğiniz yok ne yapmam gerekiyo

hacibaba44 4 Ekim 2007 16:56

msn mesenger şuan kaydedemedik diyo ve yine açılmıyo bi yardım etseniz dediklerinizi harfi ile yaptım ama bi sonuç elde edemedim

dersem 5 Ekim 2007 17:22

hewal emeğe saygı ama biraz daha açıklasaydın güzel olurdu ... sadece konuyu anladım meseleyi anlamadım

hatc_123 6 Ekim 2007 14:36

bana söyler misin?nasıl hallettin ben halledemiyorum da

[WoL]bL 8 Ekim 2007 13:10

Alıntı:

hatc_123 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 750670)
bana söyler misin?nasıl hallettin ben halledemiyorum da

Anlatılan Her Seyi Sırasıyla ve Tamamıyla Yaparsanız,Halledebilirisiniz.

dead24 23 Ekim 2007 15:11

saol güsel paylasım 50 kere denedim ama msn plus gelmio nasıl yacam dediklerin yek tek uyguluyorum ama msnplusu getiremiyrum :( yarım edermisin

Cennet 3 Kasım 2007 12:35

walla ben msn 7.5 kullanıyorum hemde ek bir program indirmeden msn 7.5 içindeki ipleri deiştirdiğinizde çalışıyor hemde 3 saniyede açıyor:))

bjk_ozan 20 Kasım 2007 22:49

size zahmet olcak ama 7.0 sürümü içinde yapabilirmisiniz ltfn çok acil

djkelaj 4 Aralık 2007 16:08

super birsey ama bu exe'yi MESS'in patch'i yaparsanız msn cokuyo :( bu yuzden multi ozelligi
kullanamıyorum. neyse canım olsun bende coklu kullanmayım

pLaya 6 Aralık 2007 02:02

msndeki nicklerin renkLi görünmesi icin ne yapmaliyiz ? msn 7.5 kullaniyorum ve belirttiginiz dosyayida plus dosyasina attim fakat nickler renkli gözükmüyor..

ladysweet 21 Ocak 2008 15:11

selam arkadaşlar ya bu msn 7,5 buçuğu kullanma imkanımız yokmu zorla 8 i yüklcetcekler bilen varsa ltfn yardımcı olsun tekrardan 7,5 kullanmak istiyorum

ahmetgns 21 Ocak 2008 21:38

Alıntı:

ladysweet adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 906414)
selam arkadaşlar ya bu msn 7,5 buçuğu kullanma imkanımız yokmu zorla 8 i yüklcetcekler bilen varsa ltfn yardımcı olsun tekrardan 7,5 kullanmak istiyorum

Hayret birşey, konuyu bulmuşsunuz, güzel, ama ne yazık ki ilk mesajını okumaya bile zahmet etmemişsiniz. Buraya bu soruyu yazmaya nasıl zahmet ettiniz, anlamakta zorlanıyorum.

Windows Live Messenger'dan neden bu kadar nefret ediyorsunuz, onu da anlamıyorum gerçi. Güncelleme: anladım, stuff plugın özellikleriymiş. peh

elektro 27 Ocak 2008 15:40

MSN Messenger 7.5 i kullanmaya devam etmek için bir yöntem daha kendim denedim
MSN v7.5 kurun ve messenger'dan çıkın sağ köşedeki ikona sağ tıklayıp "Çıkış" a tıklayın
Program Files\MSN Messenger\"msnmsgr.exe" üzerine sağ tıklayın "Uyumluluk" sekmesinde
uyumluluk modu için "Windows 2000" i seçin OK deyin çıkın, Messenger tekrar çalıştırın güncellemeden kullanmaya devam edin.

ahmetgns 27 Ocak 2008 16:23

Alıntı:

elektro adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 913286)
MSN Messenger 7.5 i kullanmaya devam etmek için bir yöntem daha kendim denedim
MSN v7.5 kurun ve messenger'dan çıkın sağ köşedeki ikona sağ tıklayıp "Çıkış" a tıklayın
Program Files\MSN Messenger\"msnmsgr.exe" üzerine sağ tıklayın "Uyumluluk" sekmesinde
uyumluluk modu için "Windows 2000" i seçin OK deyin çıkın, Messenger tekrar çalıştırın güncellemeden kullanmaya devam edin.

Siz mi buldunuz, yoksa ilk mesajdan [ç]alıntı mı yaptınız :P Cevap yazmadan önce konuları okumanız, en azından ilk mesajını, daha iyi olur.

Küçük bir not: Dediğiniz yöntemi uygularsanız, Messenger Plus! eklentisini çalıştıramayabilirsiniz.
Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 694981)
Güncelleme 2: Bu kesin çözüm değildir ama sizde işe yarayabilir. C:\Program Files\MSN Messenger klasörüne gidin, msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayın ve Özellikler'e girin. Uyumluluk sekmesi altındaki ilk kutucuğu işaretleyip Windows 2000'i seçin ve Tamam'a tıklayın. MSN Messenger'ı tamamen kapatıp yeniden açın ve oturum açmayı deneyin. İşe yaramazsa asıl çözüm yöntemini deneyin. UNUTMAYIN, DİĞER ÇÖZÜM YÖNTEMİNİ DENEYECEKSENİZ BU DEĞİŞİKLİĞİ GERİ ALMALI, UYUMLULUK AYARINI KAPATMALISINIZ.

Cyberless 6 Şubat 2008 19:03

Msn 7,5 için çoklu oturum açma yaması ama farklı olcak?

Aslında konuyu çoklu oturum açma yaması kısmında soracaktım ama o bölümde hiçbir soru konusu açılmadığı için onun yerine burada konu açıp sormayı daha uygun gördüm.

Kullandığım Messenger sürümü

MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?

Bu linkten bakarak daha iyi anlarsınız aslen 7,5 sürüm ama main dll dosyasında ki değişiklikle 8,1 olarak görünüyor microsoft tarafından.

yine o linkteki msn plusı kullanmaktayım.

Sitedeki tüm yamaları denedim nerdeyse hiçbiri işe yaramadı, yamaların kimisi uygulanmadı, uygulananlar da da msn bozuldu oturum açıldığında hiçbirşey çıkmadı (muhtemelen dll hatasından) bu nedenle sanırım buna özel bir çoklu oturum açma yaması gerek.

Bu konuda yardım bekliyorum teşekkür ederim.

leiyos 8 Şubat 2008 19:46

hepsini teker teker, dediğiniz gibi uyguladım.. hepsi yüklü şu anda..
messenger 7.5
msgplus
stuffplug

fakat bir sorunum var.. şöyle ki, listemde bulunan kişilerin ismini renkli olarak göremiyorum.. plus yüklü, özelliklerini kullanabiliyorum fakat listemdeki kişileri renkli olarak göremiyorum.. isimleri kodlu olarak çıkıyor.. "(b) ahmet (/b)" gibi.. bu neden düzelmiyor..

yardımcı olursanız sevinirim.. şimdiden teşekkürler..

ahmetgns 9 Şubat 2008 00:58

Alıntı:

leiyos adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 930473)
hepsini teker teker, dediğiniz gibi uyguladım.. hepsi yüklü şu anda..
messenger 7.5
msgplus
stuffplug

fakat bir sorunum var.. şöyle ki, listemde bulunan kişilerin ismini renkli olarak göremiyorum.. plus yüklü, özelliklerini kullanabiliyorum fakat listemdeki kişileri renkli olarak göremiyorum.. isimleri kodlu olarak çıkıyor.. "(b) ahmet (/b)" gibi.. bu neden düzelmiyor..

yardımcı olursanız sevinirim.. şimdiden teşekkürler..

Çünkü eski Messenger Plus! sadece IRC stili biçim kodlarını destekler, Messenger Plus! Live ise eskiden olduğu gibi IRC kodları desteklediği gibi aynı zamanda BBCode stili biçim kodlarını da destekler. Kişileriniz çoğunlukla yeni Windows Live Messenger ve Messenger Plus! Live kullandıkları için adlarına BBCode kodlarıyla biçimlendirme eklerler çünkü daha kolay ve MsgPlus! Live da varsayılan olarak o kodları biçimlendirme için kullanıyor. Arkadaşlarınız sizin için eski IRC kodlarını kullanabilirler, o zaman adlarındaki biçimlendirmeleri görürsünüz. Ama onlar öyle yapacaklarına siz Live sürümlerine terfi edin, daha iyi.

esra41 2 Nisan 2008 17:35

Dün bir anlık bir hevesle bilgisayarıma msnime 8.5 indirdim.Tabikide yüklemeyi beceremedim ve sildim.Bu sefer geri msn 7.5 yükliyeyim dedim bu seferde yükledikten sonra daha yeni sürürümümüz var denemk istermisiniz enceresiyle karşılaştım ve msn açılmadı.Geçen eylül aylarındada bu tip bir sorunla karşılaşmıştım.Bu site sayesinde çözmüştüm.Dünde sorunumu çözdüm ama bu seferde plus yükleyemiyorum.plusı indiriyorum ama plus yüklemek için mesenger minimum 4.6 olmalıdır diyor.e zaten 7.5 yardımcı olabilir misiniz ?

KLAMP 19 Nisan 2008 23:18

msn 7.5 indirme Linkinde sorun var

NeutralizeR 20 Nisan 2008 10:50

Alıntı:

KLAMP adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1024864)
msn 7.5 indirme Linkinde sorun var

Öyle görünüyor ki Microsoft, MSN Messenger 7.5 sürümünün indirme bağlantısını sunucularından kaldırmış. MSN Messenger 7.5 kurulumunu ilk mesaja ek olarak ekledim. Bu bağlantıya tıklayarak da doğrudan indirebilirsiniz:
https://www.msxlabs.org/forum/attachments/13677d1208677711-msn-messenger-7-5-surumunden-vazgecemiyor-musunuz-msn-messenger-7.5.0324-tr.zip

KLAMP 20 Nisan 2008 20:01

teşekkür ederim Microsoft 7.5 sunucularından indirmeyi kaldırmış fakat alt versiyonu olan 7.0 halen indirile Biliyo 7.5 kaldırıyoda neden 7.0 kaldırmıyo anlamış değilim garip bi durum

ahmetgns 20 Nisan 2008 23:15

Alıntı:

KLAMP adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1025838)
teşekkür ederim Microsoft 7.5 sunucularından indirmeyi kaldırmış fakat alt versiyonu olan 7.0 halen indirile Biliyo 7.5 kaldırıyoda neden 7.0 kaldırmıyo anlamış değilim garip bi durum

7.5 sürümünde web kamerası daveti yoluyla karşı tarafın bilgisayarına izinsiz girilebildiği tespit edilince 7.5 sürümünün oturum açması engellenmeye başlamıştı. Ancak ondan sonra 7.0 sürümü tekrar gözden geçirilip tekrar indirilmeye sunulduğunu okumuştum. Yani ben öyle biliyorum. O zaman, yasakladıkları halde niye hemen o zaman 7.5'i sunuculardan kaldırmadılar ya da 7.0'ı değil de 7.5'i gözden geçirselerdi gibi sorular aklınıza gelebilir, cevabını bilmiyorum :P

bigstorm 5 Mayıs 2008 13:06

msn 8.1 sürümü kullamak istiyorum ama her oturum açtığımda yeni sürüm mecvut güncelleyin uyarısı çıkıyor bunu önlemek mümkün mü ? 8.5 sürümüne yükseltmek istemiyorum :)

windyy 10 Mayıs 2008 21:41

vista işletim sistemi ile msn 7.5 kullanmanın bir yolu var mı acaba ?

NeutralizeR 10 Mayıs 2008 21:43

Alıntı:

windyy adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1049411)
vista işletim sistemi ile msn 7.5 kullanmanın bir yolu var mı acaba ?

Kurmayı denediniz mi? Ne gibi bir hatayla karşılaşıyorsunuz?

bigstorm 16 Mayıs 2008 14:19

msn 8.1 sürümü kullanıyorum ama her oturum açtığımda yeni sürüm mecvut güncelleyin uyarısı çıkıyor bu uyarıları nasıl durduracağım bunu için bir yama var mı? not: güncellemek istemiyorum 8.1'den memnunum .

leiyos 25 Mayıs 2008 16:04

öncelikle emekleriniz için teşekkürler..
benim bir sorum olacak.. Msn Messenger 7.5 sürümü, Windows Me (Millennium Edition) sürümü ile uyumlu mu?
şimdiden teşşekkürler..

NeutralizeR 25 Mayıs 2008 16:30

1 ek
Alıntı:

bigstorm adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1055629)
msn 8.1 sürümü kullanıyorum ama her oturum açtığımda yeni sürüm mecvut güncelleyin uyarısı çıkıyor bu uyarıları nasıl durduracağım bunu için bir yama var mı? not: güncellemek istemiyorum 8.1'den memnunum .

MSN Messenger 7.5 ve Windows Live Messenger 8.0 için güncelleme istemeyen EXE'ler yayımlamıştık. Windows Live Messenger 8.1 için güncelleme istemeyen EXE'yi ekteki ZIP dosyasından indirebilirsiniz. (Windows Live Messenger'ı kapatın ve ZIP içinden çıkan msnmsgr.exe dosyasını \Program Files\MSN Messenger klasörüne kopyalayın, eski dosyanın üzerine yazın.)

Alıntı:

leiyos adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1066580)
öncelikle emekleriniz için teşekkürler..
benim bir sorum olacak.. Msn Messenger 7.5 sürümü, Windows Me (Millennium Edition) sürümü ile uyumlu mu?
şimdiden teşşekkürler..

Maalesef değil. MSN Messenger 7.0 kullanmalısınız.

freezybrs 25 Mayıs 2008 21:55

msidcrl.dll hatası alıyorum yardım edin lütfen : (

NeutralizeR 25 Mayıs 2008 22:33

Alıntı:

freezybrs adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1066911)
msidcrl.dll hatası alıyorum yardım edin lütfen : (

Aşağıdaki bağlantıdan MSN Messenger 7.5 Türkçe sürümü indirip kurun:
https://www.msxlabs.org/forum/attachment.php?attachmentid=13677&stc=1&d=1208677711

freezybrs 26 Mayıs 2008 16:31

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1066938)
Aşağıdaki bağlantıdan MSN Messenger 7.5 Türkçe sürümü indirip kurun:
https://www.msxlabs.org/forum/attachment.php?attachmentid=13677&stc=1&d=1208677711

önceki sayfalara baktım da, sabrınız ve yardımınız için gerçekten teşekkürler :)
işe yaradı!

gamble 29 Mayıs 2008 10:01

TEŞEKÜRLER BU GÜNCELEŞTİRME YAPMADAN MSN ÇLIŞTIRMA ÇOK İŞİME YARADI
NE ZAMAN GÜNCELEŞTİRSEM YVAŞLIYODU BİLGİSAYARIM:D

leiyos 30 Mayıs 2008 18:21

win me kullanıyorum.. msn 7.0 kurdum fakat bu sefer yine mecburi güncelleştirme istiyor.. acaba bunun için de bir ilaç var mı?? :(

ahmetgns 30 Mayıs 2008 20:12

Alıntı:

leiyos adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1073483)
win me kullanıyorum.. msn 7.0 kurdum fakat bu sefer yine mecburi güncelleştirme istiyor.. acaba bunun için de bir ilaç var mı?? :(

MSN Messenger'ınızın tam sürüm numarasını yazabilir misiniz? Yardım>Messenger Hakkında penceresinden bakabilirsiniz.

BLacKsTaiN 31 Mayıs 2008 00:38

Üzgünüz şuanda sizi msn messenger için kaydedemedik.Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

Bu hatayı veriyor ne yapmak gerek ?

leiyos 31 Mayıs 2008 03:55

Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1073636)
MSN Messenger'ınızın tam sürüm numarasını yazabilir misiniz? Yardım>Messenger Hakkında penceresinden bakabilirsiniz.

Sorunu, tamamen olmasada çözdüm sayılır.. Microsoft'un kendi sitesinden 7.0 sürümünü indirdim.. Sorunun çözemediğim kısmı da şu ki, messenger ingilizce :)
Sürüm: 7.0.0820

NeutralizeR 31 Mayıs 2008 04:12

MSN Messenger 7.0.0820 Türkçe
(Windows 2000; Windows 98; Windows 98 Second Edition; Windows ME; Windows XP)

ahmetgns 31 Mayıs 2008 08:42

Alıntı:

BLacKsTaiN adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1073865)
Üzgünüz şuanda sizi msn messenger için kaydedemedik.Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

Bu hatayı veriyor ne yapmak gerek ?

Daha sonra tekrar denemek...^o)

MSN Messenger 7.5'te mi oturum açmaya mı çalışıyorsunuz? Yoksa başka bir şeyde başka bir şey mi yapmaya çalışıyorsunuz, çok az bilgi vermişsiniz.

BLacKsTaiN 31 Mayıs 2008 11:08

Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1074092)
Daha sonra tekrar denemek...^o)

MSN Messenger 7.5'te mi oturum açmaya mı çalışıyorsunuz? Yoksa başka bir şeyde başka bir şey mi yapmaya çalışıyorsunuz, çok az bilgi vermişsiniz.

oturum açmaya çalışıyorum ama hep aynı hatayı veriyor

Resimde daha açıklayıcı olur umarım

http://img207.imageshack.us/img207/9994/hataie9.jpg

ahmetgns 31 Mayıs 2008 11:35

Alıntı:

BLacKsTaiN adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1074157)
oturum açmaya çalışıyorum ama hep aynı hatayı veriyor

Resimde daha açıklayıcı olur umarım

http://img207.imageshack.us/img207/9994/hataie9.jpg

Yardım düğmesine tıkladınız mı? ilgili hatayla ilgili yardımı bu sayfada bulabilirsiniz. Hata 80048820: Windows Live Messenger oturumu açamıyorsunuz Sorun sizden kaynaklanmayan geçici bir sorun da olabilir, birkaç saat, gün beklemeniz önerilir.

BLacKsTaiN 31 Mayıs 2008 12:28

Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1074174)
Yardım düğmesine tıkladınız mı? ilgili hatayla ilgili yardımı bu sayfada bulabilirsiniz. Hata 80048820: Windows Live Messenger oturumu açamıyorsunuz Sorun sizden kaynaklanmayan geçici bir sorun da olabilir, birkaç saat, gün beklemeniz önerilir.

geçici bi sorun olsa iki gündür geçerdi sanırım ne yaptıysam düzelmiyor

windyy 19 Temmuz 2008 10:46

ben msn 7.5 i uzun süredir kullanıyorum sorunsuz. bu sabah itibari ile 81000395 hatası alıyorum ve msn açılmıyor. sorun ne olabilir?

Magnifique 19 Temmuz 2008 11:06

Alıntı:

windyy adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1127269)
ben msn 7.5 i uzun süredir kullanıyorum sorunsuz. bu sabah itibari ile 81000395 hatası alıyorum ve msn açılmıyor. sorun ne olabilir?

Msn Messenger 81000395 Hata Kodu ve Çözümü

1- E-posta adresinizin aşağıdaki ölçütleri karşıladığından emin olun:
Yalnızca bir (@) işareti içerir.
Art arda gelen noktalar (.) içermez. Örneğin, kullanıcı..adı@etkialanı.com adresine izin verilmez, ancak kullanıcı.adı1.adı2@etkialanı.com adresine izin verilir.
Kısa çizgi (-) veya nokta (.) ile başlamaz.
Yalnızca aşağıdaki karakterleri içerir:
Büyük veya küçük harfler
Rakamlar
Alt çizgi karakterleri (_)
Kısa çizgiler (-)
Noktalar (.)
64 veya daha az sayıda karakter içeren bir kullanıcı adı vardır.
64 veya daha az sayıda karakter içeren bir etki alanı adı vardır.

2- Kimlik bilgilerinizi yeniden girin ve Messenger oturumu açmayı yeniden deneyin.

windyy 19 Temmuz 2008 12:10

Alıntı:

Anaxielia adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1127284)
Msn Messenger 81000395 Hata Kodu ve Çözümü

1- E-posta adresinizin aşağıdaki ölçütleri karşıladığından emin olun:
Yalnızca bir (@) işareti içerir.
Art arda gelen noktalar (.) içermez. Örneğin, kullanıcı..adı@etkialanı.com adresine izin verilmez, ancak kullanıcı.adı1.adı2@etkialanı.com adresine izin verilir.
Kısa çizgi (-) veya nokta (.) ile başlamaz.
Yalnızca aşağıdaki karakterleri içerir:
Büyük veya küçük harfler
Rakamlar
Alt çizgi karakterleri (_)
Kısa çizgiler (-)
Noktalar (.)
64 veya daha az sayıda karakter içeren bir kullanıcı adı vardır.
64 veya daha az sayıda karakter içeren bir etki alanı adı vardır.

2- Kimlik bilgilerinizi yeniden girin ve Messenger oturumu açmayı yeniden deneyin.

bu çözüm işe yaramıyor. hepsini kontrol ettim. lütfen yardımm

GöÇMeN KıZı 22 Temmuz 2008 08:29

Aynı sorun bendede var lütfen yardım...bende kontrol ettim hiç bir faydası yok

dehLizz_ 23 Temmuz 2008 00:04

çok kaLiteLi bir payLaşım.. bu site her zaman farkını beLLi edior.. teşekkürLer msxLabs.. (tam rekLamLık cümLe hea) :D

Y U S U F 23 Temmuz 2008 14:05

evet aynı sorun bendede var.

GöÇMeN KıZı 23 Temmuz 2008 15:36

Arkadaşlar bendede 7.5 te o sorun devam etti...Sonra msn 7.0 yi kurdum...eklenti olarak msn plus ve stuff plug ta kurdum...dün ve bu saate kadar kullanabiliyordum...şimdi msn 7.0 dede o sorunu vermeye başladı...hem 7.5 te hemde msn 7.0 de aynı hata kodunu veriyor ve msn yi açmıyor:( hata kodu :81000395

***Not**:Msn 7.0 teki sorun çözüldü ...7.5 i kullanamayanlar bu olay çözülene kadar msn 7.0 yi kullansınlar derim...zaten 7.5 le hemen hemen aynı...

Saat: 18:39
Sayfa 6 / 9

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık