![]() |
merhaba, ben "engelleyenlere ileti gönderme" kısmını tıkladım ve sayfa, sayfa buraya geldim, program tarzı özel şeylerle de olsa böyle bi ihtimal yok sanırım. benim birbirinden bağımsız 3 sorum var 1. "mail" adresinin engellenip engellenmediğini nasıl anlarız, kişinin gönderilen maili okuduğunu nasıl anlarız. 2. kişisel iletilerim "space" sayfam da listelenmiş halde duruyor bunları nasıl gizleyebilirim, engellediğim kişi bile profilden space'ime geçse görebiliyor. bu iletilerin hiç bir kimseye gözükmemesini nasıl sağlayabiliriz. 3. "msn" de bizi engelleyen kişinin neler yaptığını görebilmemizi sağlayan özel programlar var mıdır? saygılar. |
Alıntı:
Alıntı:
http://byfiles.storage.live.com/y1pSbm0SOJh59qypobgLRFppM780YVp2qtyKLSjwIEz_u5bg94LVzzTz94n9bbn1LLL00OLokcVS4wWindows Live Messenger - Messenger resimlerinde veya kişisel iletilerde yapılan değişikliklerle ilgili güncelleştirmeleri göster.seçeneği var ve orayı işaretsiz hale getirin. Şimdi sizinle ilgili yenilikler sayfasında hala bu tür bilgileri görüyor iseniz bunları yanlarındaki küçük simgelere tıklayarak gizleyebilirsiniz. Alıntı:
|
Hotmailden kişi listesi silme Selamunalayküm Ben msn kişi listemi sildim ama plusdan bakdıqım zaman Listende oldugun kişileri göster kızımı ve msn seçenekler / gizlilik bölümünde hala kişiler ekli oluyor ve msn açdıqım zaman bana ileti yazıyorlar bu kişi listesi nasıl kökden sıfırlanır bu arada gelen kutusu tüm kişiler bölümündende sildim yardımlarınız için saolun şimdiden :) Not: Kısaca sıfır msn açmış gibi istiyorum |
Alıntı:
|
Alıntı:
O adresinizi sıfırlamak istiyorsunuz ancak sıfırladığınızda dahi bir süre sonra aynı sorun baş gösterir. O yüzden sıfırlamak da çok iyi bir şey değil bence. |
arkadaşlar benim sorum farklı ama cvb bekliyorum eskiden engelleyip sildiklerimiz tekrar nasıl bulabiliriz gizlillikten bile bulamadığım için sordum bunu gerçekten çok acil bir durummmmm |
Alıntı:
|
birinin sizi engelleyip engellemediğini öğrenmenin çok basit bir yolu var kişi offline iken slm nbr tarzı bişi yazıp gönderin sizi engellediyse mesaj şak diye size geri döner iletilemedi yazar engellememiş ise online olduğunda mesajınız ona gitmek üzere alınır... Çoğu zmn işe yarar bu yöntem deneyin. |
msn de beni ekleyenlerin listesini silme msndeki gizlilik bölümünde msnde beni ekleyenlerin listesini silmek istiyorum. bunun bir yolu var mı lütfen yardım edin acil cevap bekiyorum çok acil çok çok önemli lütfen yardım bekliyorum!!!!! |
Alıntı:
... Alıntı:
|
araçlar- seçenekler -gizlilik.girin kişiler gözüküyo sağ tıkla sil yazısı aktifse engellemiş demektir pasifse rahat olun engellememiş :D xD Yetkili güncellemesi: Sil yazısı aktifse sadece onun listesinde bulunmadığınız anlamına gelir, sizi engellediği anlamına gelmez. |
Bu kesinlikle işe yarıyor güzel paylaşım (y) düşmalarım beni silmiş :D İyi çalışmalar |
Arkadaşlar benimde bir sorum olcak, daha yeni üyeyim bu başlık uygun göründü anlatmama :) şimdi ben birini silmişsem ve karşımdakinin de gizlilik sekmesi altında üstüne geldiğimde sil tuşu aktifse oda beni silmiştir bunu biliyorum.sorum şu ben bu kişiyi eklersem ona uyarı gidermi?yada hangi durumlarda gider?gizlilik sekmesi altından sil tuşu aktif ordanda sildiğsemi uyarı gidiyor yani bunu bilmeme imkan yok...uyarı gidip gitmeyeceğini anlayabileceğim bişey var mı? |
Alıntı:
Bir A kişisi B kişisini eklediğinde A, B'nin "Sizi ekleyenler" listesine ekleniyordu. B bu eklenme zamanından sonra oturum açtığında B'nin "Sizi ekleyenler" listesi ile yine B'nin "İzinli ve Engelliler listeleri" karşılaştırılıyordu. Bu karşılaştırma sonucunda A ne İzinli ne de Engelli listesinde bulunduğunda Messenger, B'ye "A sizi ekledi. Ona izin vermek mi onu engellemek mi istersiniz?" diye soruyordu ki "Sizi ekledi" diye bahsettiğimiz uyarının aslı bu. Eğer A, B oturum açtığında zaten B'nin mesela İzinli listesindeyse yahut B kendisini ekleyen kişiler için bildirim almamayı seçtiyse B'ye herhangi bir soru sorulmuyordu. WLM 2009 sürümlerinde bu tam böyle çalışmamaya başladı: Yani mesela A, B'yi önceden eklemiş olsa ama B, A'yı eklemese üstelik bir de engellese sonra da bir yardımcı programla A'yı engelli listesinden de silse (normal Messenger'la silinemeyeceğini biliyorsunuz), daha sonra oturum açtığında A, B'nin "Sizi ekleyenler" listesinde olup ne İzinli ne de Engelli listesinde bulunduğu halde WLM 2009 B'ye A ile ilgili tekrar soru sormuyor. Ama A da B'yi silmiş olsa, bir süre sonra ise tekrar eklese (aynı sizin yapmak istediğiniz şey) eğer A, B'nin İzinli&Engelli listesinde değilse B'ye "A sizi ekledi. İzin vermek mi engellemek mi istersiniz?" diye yine sorulur. Bu son örnekte A sizsiniz, B ise sizin eklemek istediğiniz kişi. Yukarıdaki açıklamalar ışığında sizin, o arkadaşınızın İzinli ya da Engelli listesinde bulunduğunuzla ilgili elinizde hiçbir ipucu olmadığı için siz onu eklediğinizde ona uyarı gidip gitmeyeceği konusunda hiçbir şey söylenemez. |
MSN'de önceden engelleyip sonra engelini kaldırdığım kişilerim listemde neden yok? Windows live messenger kullanıyoruym. Sürümünü bilmiyorum ama 9 değil. Onu biliyorum. İki arkadaşımı eklemiştim. Sonra onları engellemem gerekti. Messengerın araçlar-seçenekler-gizlilik bölümünde engellenen kişilerde görünmelerine rağmen listemden kayboldular. Êngellemeyi kaldırdım ve kişilere ekle yaptım, yine ana sayfada görünmediler. Onlar beni görüyor ama ben onları göremiyorum. Geçen gün başka bilgisayardan messengerı açtım, diğer kişiler bölümünde gözüküyorlar. Kendi bilgisayarımsa çevrimiçi-çevrimdışı durumuna ayarlıydı. Grupları göstere ayarladım ama yine olmadı. Bu olayın bir çözümü var mı? Biraz karışık gibi ama en sade bu şekilde anlatabildim. Yrdım ederseniz sevinirim. Teşekkürler. (Bu soruyu daha önce soru-cevap" kısmına yazdım ama çözüm öneren bir cevap alamadım.) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bir kişinin adresnin üzerine sag tıklayıp Görüntüle>Profil deyip profilini açtığınızda geçmişteki kişisel iletilerini görürsünüz. Eğer profili açtığınız zaman iletiler yok sadece kişinin başkalarına gönderdiği notlar varsa veya Bu kişi son zamanlarda hiç birşey yapmamışdır yazısı çıkıyorsa o kişi sizi kesin olmamakla birlikte çok yüksek ihtimalle engellemiştir. Fakat Bu kişi son zamanlarda birşey yapmadı yazısı ik durumda çıkar. Birincisi kişi sizi engellemişse, ikincisi ise o kişi uzun zamandır msn hesabını açmamışsa. Yani kesin bir yöntem değildir ama sürüm değiştikten sonra bu yolla engelleyenleri yüksek ihtimalle görürsünüz. Ama Eski sürümde çok daha kolaydı engelleyeni bulmak :) Alıntı:
|
Alıntı:
|
msn profilimi gizli tutmak istiyorum.mesela kişi listemdeki kişiler profilime girip diğer kişilerin msn adreslerini alabiliyor.resimlere bakabiliyor.ben hiçbirşeyi paylaşmak istemiyorum yardımcı olabilirmisiniz?? arkadaşlar acilll yardım...msn profilimi gizli tutmak istiyorum.kişiler profilime girip diğer kişilerin msn adreslerini alabiliyor.resimleri görebiliyor bunlara nasıl engel olurum..hiçbirşeyi paylasmak istemiyorum msn profilinde neolur yardım. |
ben bazı kişileri sildikten sonra adres defterinden tamamen çıkarmam gerekiyor fakat gizlilik bölmesine girdiğimizde o kişilerin adı hala duruyor tamamen silmemiz mümküün değil mi? |
Alıntı:
|
Alıntı:
merhaba profil -tıkladım sayfa acıldı ama acılan sayfada profil ayrıntıları yok ayrıntılar fotoğraflar ....kişin fotoğrafları ağ skydrive başkada bir şey yok nasıl anlarım kişinin beni engellediğini .beni aydınlatırsanız sevinirim tşk ederim iyi calışmalar |
bence gizli bi msn acın :)) sıldıgını dusundugunuz arkadaslarınızı ekleyın oturum acıyorsa sılmıstır sıldıgını dusundugunuz kısı erkekse kız ısmı yazın kesın kabl eder :)) kızza sada onda eklı oldugunu dusundugunuz arkadasınıza sorun :) |
Alıntı:
|
ACİLLLL CVP LÜTFEN........BEN MSN DE ENGELLEDİGİM KİŞİYİ TEKRAR LİSTEME EKLEYİNCE KARŞI TARAFA HERHANGİ BİR UYARI GİDİYORMU (KİŞİ SİZİ LİSTESİNE EKLEDİ )GİBİ. KİŞİ LİSTEMDEYEKEN SAG TIKLAYIP HEM HOTMAİLDEN KALDIR HEM KİŞİYİ SİL İKİSİNİ BİRDEN İŞARETLEYİP ENGELLİLER LİSTESİNE ATIYORUM.TEKRAR EKLEMK İSTEYİNCE KARŞIYA UYARI GİDİYORMU LÜTFEN CVP YAZIN TŞK. |
ENGELLENEN LİSTEMİ TEMİZLEMEK İSTİYORUM.NASIL YAPABİLİRİM |
Alıntı:
|
Bu demektir ki konunun ilk mesajını bile okumadınız, soru yazıyorsunuz ! Neyse... Araçlar/Seçenekler/Gizlilik'e giriyorsunuz. Soldaki kutucuktaki arkadaş listenize sağ tıklayın . 'Sil' Seçeneği aktif ise o sizi çoktan silmiştir.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
istisna gerektirecek bi durum yok da ne demek? bana yazıolar dedim ben yazıyorum demedim. |
Alıntı:
|
sn sildğn birisine ileti yazabiliomusun? |
Alıntı:
|
Online oldğumu nerden anlıolar acaba |
Alıntı:
|
msnde bir kişiyi engelledim fakat silmedim çevrim içi olduğum zamanda bana msnden ileti gönderebiliyor benim çevrim içi olduğumu nerden biliyorki ben onu engellediğimde onun listesinde çevrimdışı olmam lazım değilmi ? |
Alıntı:
|
Arkadaşlar MSN PLUS Live! ÖZelliği Olarak Kişi Üzerine Sağ Click>MessengerPlus Özellikleri> Kişi Bilgisi Gelen Pencerenin En alt Köşesinde Bu Kişinin Listesindesini Veya Değilsiniz Yazar!! |
Çok basit bir yönde öğrenmiş oldum teşekkürler neutralizer çok işime yaradı :) |
Kolay gelsin birşey soracaktım acaba şuan msn kişi listesi limiti kaçtır ben geçenlerde 1040 dan sonra kişi eklenmiyordu eklense bile kişi listesinde olduğu halde o kişi bana yazarsa kişi listenizde ekli değil eklemek için tıklayın tarzı bişey diyordu ama ekle dediğimde eklemiyordu daha sonra 1060 kişi oldu izin verdi ama msnde 1 nevi kafayı yedi msn 8.5 kullanıyorum sizden sorum şuanki resmi limit kaçtır limit esnekmidir ? |
messenger live de karşı taraf bizi engelleme (blocklama ) yapmadan silerse bunu ne şekilde anlayabilirim. bir yöntemi varmıdır |
Slm messenger live de karşı taraf engelleme (blocklama ) yapmadan kişi listesinden çıkartırsa nasıl anlayabilirim . Mesenger seçenekler gizlilikde sil seçili aktif değil yada hemen yanında görüntüle ( sizi kim kişi listesine ekledi kısmında bulunan isimde seçili değil . Bu durumda karşı taraf benim msn girip girmediğimi görür değil mi bir ke z daha cevaplarsanız çok memnn kalacağım |
Sizi Silenleri Görme Öncelikle herkese iyi forumlar lütfen konu taşınmasın çünkü kişi listesi sorunundan farklı bir sorun. Msnde karşı tarafın listesinde olmama rağmen sil seçeneğinin aktif olması sorunu.Aynı şekilde plus kişi listesi temizleyicidede karşı tarafın listesinde yokmus gibi görünüyorum.Msn nin tüm versiyonlarında ve farklı bilgisayarlarda denemekte bir işe yaramıyor.Bir cok kişide var bu sorun ve çözüm için en azından 200-300 sayfalık karışık konular içinde aramamız için lütfen bu sorunu bu başlık altında tartışalım ve bir çözüm bulmaya çalışalım. |
Alıntı:
|
arkadaşlar inanmayın paralı şeyler program lı öyle bir şey yoktur ++rep pl |
Alıntı:
Hala bu konu hakkında kimsenin bilgisi yokmu lütfen bu sorunu ayrı bir başlık altında inceleyelim cünkü büyük bi sorun ve yaklasık 1 aydır cevap bulamıyoruz belki bulanlar var ama ögrenemiyoruz |
|
Kişi beni engelleyip sildiği halde bende neden gizlilik bölümünde sil seçeneği aktif değil? |
| Saat: 20:28 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık