![]() |
şifreyi unuttum filitrelemeyi kaldıramıyorum yardımcı olurmusunuz |
Arkadaşlar öncelikle iyi geceler... Bu msn hukuki işlemleri zırvalıkları cidden bu işi kötü boyutta kullananlar için çok iyi fakat ben nişanlım olan adamın yanımda cep telefonuna 3 gün mesaj gelmesine rağmen karıştırmayan bir insanım ve asla işim olmaz kimsenin kişisel kullandıkları adres telfon yada her ne ise ama dün aksam msn i kırdım iyki kırdım. Ben hiç tanımamışım dediğim birisi ile neredeyse evleniyordum yani diyeceğim o ki kötü amaçlıların dışında bunu yapamanın çok kötü olmadığı kanaatindeyim üzgünüm ama tecrübelerle sabit olan fkrimi paylaşmak istedim :) |
arkdaşlar setup dosyasi altindaki prgramlari almyin tklarsiniz mailiniz ve şifresi karşi kişiye gider sakin kbltmeyin |
sayın admin windows 7 kullanıyorum fakat msn sembolü her zaman alışmış oldugumuz yer yani ekranın sag alt köşesinde küçülmüyor sol alt tarafta simge olarak kalıyuor bunu eski haline nasıl getire bilirim |
yha arkadaslar bnmde msn calndı ama kiminde aldnı bilyorum yardım edin cok acil ltfn =( |
Çalınan MSN adresleri için: Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) |
arkadaşlar böyle bir program yoktur öyle bişey olsaydı herkez indirmişti:) |
Alıntı:
ben msn nemin şifresini ve gizli yanıt sorusunu cevabını unuttum şimdide gizi yanıt sorusunu degiştiremiyorum |
arkadaşlar benim sorunum şu: bir arkadaşla msnde görüşürken arkadaşa ait olmayan yazılar gelmeye başladı. konuştum arkadaş ben yazmıyorum dedi. kimsin nesin diye sorduk bir türlü söylemedi. bütün konuşmaları kayıt yapmış vesaire tehditler yaptı. yani tek msnde ben arkadaşla konuşurken başka renk ve yazı fontunda başka biri de yazabiliyor. böyle birşey nasıl olur. yardımcı olursanız sevinirim. |
merhaba benım msne adresım calındı ve sıfreme gıremıyorum ne olursunuz bana yardımcı olun |
| Saat: 13:03 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık