![]() |
ya müdür programı acıyorum dıng diye bi ses geliyo ne iş:@ |
silinen msn listemi tekrar bu prphgramla getirdim süper bişey tşkler |
MSN Listesini toplu şekilde silmenin yolunu arıyorum Selam arkadarşar Listemede 1400 kişi var msn'yi açınca makinam aşırı kasma yapıyor listemi komple silmek istiyorum Bu arada homail hesabı değildir bilginiz olsun Saatlerce net'te araştırdım hep aynı yazılar var herkez alıntı yapmış Fakat eski sürümler için geçerli olsa gerek, hatta eski sürüm kurayım dedim oda kurulmuyor, yeni sürüm cıktı yükleyin diyor hayır diyorum MSN açmıyor kendini illa yeni sürüm olacak :( Neyse anlatılanlar şu şekilde "Kişiler" "Kişi Ekle" "Adres defterime git " deniliy, iyi ama adres defteri çıkmıyor ki :) Oradaki listeyi komple seçin ve silin deniliyor fakat dediğim gibi kullanmış olmuğumuz 8.1 de geçerli değil :( Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum Şimdiden herkeze teşekkür ederim |
Alıntı:
- Yada daha kolay bir yöntem var hiçbiriyle uğraşmak istemiyorsanız posta kutunuza gidin ve soldaki ''Kişiler'' yazan yeri tıklatın orada açılan sayfada tüm listeniz bir sayfada çıkar ve en üstteki kutucuğu bir defa tıklatıp tüm kutucukları işaretledikten sonra ''Sil'' demeniz yeterlidir... |
Alternatif MSN Kişi Listesi Yöneticisi Programı: MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR) |
selm ya ben programı indirdimde hıc bir hata ve ya sayafa acılmadıııııııı |
Alıntı:
Alıntı:
|
bende yükledim de hani türkçe falan bişe göremedim ben birde ana sayfadaki resim ile :S anlatım olan program aynı deil :S sanqi yada ben anamadım |
Teşekkürler...ellerinize sağlık..hotmail'i destekliyor fakat gmail'i desteklemiyor..çünkü gmail de hiçbir liste çıkmıyor ve hata mesajı veriyor.. |
İki farklı Kişi Listesi Yöneticisi program mevcut. Birincisi ilk mesajdaki. Diğeri de bu MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR) |
| Saat: 20:38 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık