![]() |
Alıntı:
buradan geçici olarak idare edebilirsiniz??? |
ya olmuyor .. denedim, pc reset attım denedim kaç kere .. olmuyor.. Bu arada "internetiniz varmı kontrol edin" cümlesi çok saçma.. interneti olmayan bu kaynağa nasıl erişebilir :) |
Alıntı:
|
ya arkadaşlar bu msn yeni bir sürüm çıkarmış ama çoklu msn yok devam edebilmek için yüklemek gerekiyo yoksa otomatik atıyor ne yapayım |
benimde şu anda şimdi hata vermeye başladı :D deneyelim :D |
SeLam Arkadaslar Bunu Deneyin Ben Yaptım Acıldı Hemen... altta Saatin Ordan Msn Messenger'i kaldırın Çıkış yapın Ve Sonra Başlat>Çalıştır'a girin ve bunları yazın... regsvr32 Softpub.dll regsvr32 Wintrust.dll regsvr32 Initpki.dll regsvr32 Rsaenh.dll regsvr32 Mssip32.dll regsvr32 Cryptdlg.dll regsvr32 Msxml3.dll Sonrasında Tekrar Msn Messenger veya Msn Live Messenger'i açın tekrar oturum açmayı Deneyin Oké....;) |
saol kardeşim benim |
msn de Hata kodu 80048820 Geliştirilmiş hata kodu 80048439 Uyarısı alıyorum blacwampire nin belirttiği regsvr32 Softpub.dll yazısını başlat çalıştıra yazdım RegSvr32 Dll RegisterServer/Softpub.dll başarıyla gerçekleştirildi Mesajını aldım Tekrar denediğimde aynı açılmadı ve Hata kodu 80048820 Geliştirilmiş hata kodu 80048439 Mesajını verdi Sayfanın üstünde Windows Live hizmetlerinde genel bir sorun yaşanmaktadır. Bilgisayarınızda herhangi bir değişiklik yapmayınız. Uyarısı var Biraz bekleyelim mi yoksa yapılacak başka işlem var mı acaba Tekrar denedim msn açıldı Blacwampire Teşekkür ederim |
Msn adresine hiç giremeyen arkadaslar www.ebuddy.com adresinden msn adresinizi açabilirsiniz .... |
Alıntı:
Gerçekten işe yaradıı saol ;) |
| Saat: 02:48 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık