MsXLabs
Sayfa 7 / 32

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/3755-msn-hotmail-hesabi-kapatma-silme.html)

The Unique 17 Eylül 2008 17:02

Alıntı:

loko adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1179240)
Selamlar..

MSN'im henüz yeni Hacklendi..Şifremi de değiştirmişler..Zamanında Türkçe yapacağız diye kayıt yaptığım ülkeyi farklı girmiştim..Şimdi hatırlamıyorum ancakl gizli sorumun cevabı aklımda..Bu problemi çözebilir miyiz..? Böyle bir yol var mı..?

Düşük 1 İhtimalde olsa var ... Denemekte Fayda var .:)

loko 17 Eylül 2008 21:15

Alıntı:

The Unique adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1179291)
Düşük 1 İhtimalde olsa var ... Denemekte Fayda var .:)

Üstadım imkan varsa yardımcı olabilir misin..? Şimdi MSN'e girmek istediğimde '' Girdiğiniz Windows ID var olmadığından veya yanlış olduğundan Windows Live oturumunu açamadı '' şeklinde sonu 80048821 hata kodu olan bir uyarı ile bu isteğim engelleniyor..Şimdi bu marifeti yapan zeki arkadaş bu adresi silmiş mi yoksa parolayı değiştirdiğinden mi giremiyorum..Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim zira şirket yazışmalarını yaptığım kişiler mevcuttu..

Teşekkürler..

ahmetgns 18 Eylül 2008 09:25

Alıntı:

loko adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1179458)
Üstadım imkan varsa yardımcı olabilir misin..? Şimdi MSN'e girmek istediğimde '' Girdiğiniz Windows ID var olmadığından veya yanlış olduğundan Windows Live oturumunu açamadı '' şeklinde sonu 80048821 hata kodu olan bir uyarı ile bu isteğim engelleniyor..Şimdi bu marifeti yapan zeki arkadaş bu adresi silmiş mi yoksa parolayı değiştirdiğinden mi giremiyorum..Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim zira şirket yazışmalarını yaptığım kişiler mevcuttu..

Teşekkürler..

Bu tür sorunlarda sürekli bağlantısını verdiğimiz şöyle bir yöntem var: Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)

Ancak siz ülkenizi hatırlamıyorsanız şansınız az olabilir. Çünkü sizden bu tür bilgileri isteyecekler ki hesabın sahibinin siz olduğunu ispatlayabilesiniz.

Aldığınız hata iletisi parolanızın değiştirilmiş olduğunu gösterir çünkü hesaplar o kadar kısa süre içinde kapatılmaz.

loko 18 Eylül 2008 09:40

Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1179856)
Bu tür sorunlarda sürekli bağlantısını verdiğimiz şöyle bir yöntem var: Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)

Ancak siz ülkenizi hatırlamıyorsanız şansınız az olabilir. Çünkü sizden bu tür bilgileri isteyecekler ki hesabın sahibinin siz olduğunu ispatlayabilesiniz.

Aldığınız hata iletisi parolanızın değiştirilmiş olduğunu gösterir çünkü hesaplar o kadar kısa süre içinde kapatılmaz.

Üstadım o dilekçeyi de gereken yerlere mail olarak attım ancak HOTMAİL reklamı yapan kartşı bir mail geldi..Sanırım ücretli mail olmadığından yardımcı olamayacaklar..

kiriksaz 24 Eylül 2008 09:07

hesap kapatmaya ugrasiyorum olmuyor

The Unique 24 Eylül 2008 09:16

Alıntı:

kiriksaz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1185706)
hesap kapatmaya ugrasiyorum olmuyor

Olmama gibi 1 ihtimal yok ancak msn hizmetinden dolayı 1 aksama varsa onu bilemem.
Ancak İptal ettiğiniz mailinizle tekrar oturum açtığınızda mailiniz aktif olur...

Gzm88 30 Eylül 2008 21:58

arkadalar msnimdekii bazı kişileri tamamen silmek istiyorum gizliliktende görünsün istemiyorum yapabiliceğim bişi varsa lütfen yardımcı olun :'(

CrasHofCinneT 30 Eylül 2008 22:45

Alıntı:

Gzm88 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1191006)
arkadalar msnimdekii bazı kişileri tamamen silmek istiyorum gizliliktende görünsün istemiyorum yapabiliceğim bişi varsa lütfen yardımcı olun :'(

Açtığınız konuda bazı adımları söyledim...

https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/201101-msn-listesinden-komple-silme.html

Artı...

Gizlilik'tede görünmesini istemiyorsanız karşı tarafın silmesini rica edeceksiniz... Karşı taraf kişi listesinden silmeden Gizlilik'ten kaldıramazsınız...

ahmetgns 1 Ekim 2008 00:11

Alıntı:

Gzm88 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1191006)

Alıntı:

CrasHofCinneT adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1191018)
Karşı taraf kişi listesinden silmeden Gizlilik'ten kaldıramazsınız...

Aslında silinebilir: MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi Bu konunun ve bu konuda bağlantısı verilen alternatif programın konusunun ilk gönderilerindeki Önemli uyarıları okuyup anlayıp ona göre işlem yaparsanız sorun yaşamazsınız.

IIrmak 10 Ekim 2008 00:11

slm arkadaşlar engellilerin kişi listesini karşı taraf silmeden engellemeden silemezmiyim nolur yardımcı olunn:(((

Saat: 01:16
Sayfa 7 / 32

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık