![]() |
Alıntı:
|
arkadas süpersin walla helal olsun diyorum başka bişiy demiyorum:D olay bitmiştir görüşmeyelimmmm:D ama genede vereyim çoklulardan bir tanesini:) Alıntı:
|
live 8.1 cıktı bunun ıcın coklu yama varmı..saygılar |
İlk mesaj güncellenmiş, Çoklu Oturum Açma yamasının Windows Live Messenger 8.1 Beta ile uyumlu olan sürümü eklenmiştir. Yamayı resimde gösterilen şekilde uygulayınız. |
İlk mesaj yeniden güncellenmiştir ve yama sürümü WLM Universal Patcher++ v0.9.3'e yükseltilmiştir. |
slm ben wlm unıversal patcher ++0,9.3 çoklu yamasını indirdim ama msnımı kapattıgım halde yanı çıkış bölümünden çıktım halde kapatınız dıo uygulama butonuna bastıgımda lütfen mesengerdan çıkınız dıo kapatıom olmuyor ve bunun la birlik a patch lıve mesengrıda modıfıye edilmemiş yamayıda denedım bundan sonra ondada hata verıoo artı 6 adım dıe gösterıoo sitenızdekı adımları izliıom ama bende bir tane faz la adım çıkıoo lütfen yardım cı olun |
slm arkadaşlar 8.0 vardı 8.1 derleme sürümü diyo onu indirdim kurdum fakat yaması yok sanırım 8.1 yamasını ne zaman bu sitede görebileceğiz bu siteyi hazırlayanlara emeği geçenlere tşkler :)))) tabi önceki mesajları okumazsan böle mors olursun indirdim kullandım teşekkürler arkadaşlar |
walla bu msn 8.0 ın yama sı coklu oturum acmıyo en ıyısı gerı donup 7.5 ı yuklemek ben cok denedım ama bı turlu yapamadım coklu oturum acmayı msn 8.0 de |
Alıntı:
|
arkadaşlar ben live kullanıyom ama maalesef çoklu oturum çalışmıyor ne yapmalıyım |
| Saat: 00:20 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık