![]() |
Selamın emir Sözlerin mühür ATAM Yüreğin çocuklarda Sevgin Ayyıldımız.. Şehitler siper vatana Askerin nöbette Vatan seninle hayatta Sen Türkiye'msin ATAM. . Sınırlar topun tüfeğin Şehitlerin hazır asker Düşman geri adım Bayrağımız seninle Yaşayacaktır ATAM... |
Elazığ'da Hain Pusu: 2 Asker Yaralı Elazğı'ın Maden İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin yola döşediği mayına çarpan askeri araçtaki 2 astsubay patlamada yaralandı http://www.vatanim.com.tr/pics/clear_pixel.gif 25.06.2006 Elazğı'ın Maden İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin yola döşediği mayına çarpan askeri araçtaki 2 astsubay patlamada yaralandı. Elazığ Asker Hastanesi'ne kaldırılan yaralı astsubayların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. |
Ölüme Asker Ağzının düşman dediğine yüreğin acırdı Sorardı aklın neden diye Ölümün vekaletiydi taşıdığın Senin de vicdanın vardı be asker Taşıdığın tüfek ağır gelirdi omuzlarına Kurşunları kendinden ağırdı tüfeğinin Vurduğunun da yüreği vardı Vurduğunun da bekleyeni vardı be asker Bir kendine acısan bir düşmanına acırdın Tek fark safındı belki de Aradaki çizgiydi seni ondan ayıran O da başkalarının çizgisiydi be asker Hiç istemezdin öldürmeyi Zaten karıncayı bile incitemezdin Ama karsı karsıya geldiğinde mecburdun Düşmanını öldürmeye, kurşundan değildin be asker Seninki de candı be asker Taşıdığın yürekti Sevdiğin vardı sevenin vardı Senin de bekleyenin vardı be asker.. |
Asker Kim demiş asker ağlamaz? Askerde ağlar komutanda… Hem de; Gurbete ağlar, sılaya ağlar… Gözyaşı sel olur, Rüzgârla vatana akar. Vatan millet sağ olsun der; ağlar Kim demiş asker ağlamaz? Ağlar, ağladığını sezdirmez, Çünkü o gönülden ağlar, Göz yaşını göremezsin, Onda sırlar gizlidir… Ama yine asker askerdir, Şendir, kuvvetlidir, ümitlidir… Bir vatan ona bakar, Yüreği turp gibidir. Mehmetçik boş değil ki… Yüreği dağlar gibidir. Bar değil, yârdır asker, Sizleri hıfzeden Mevlâ’dır asker. Askerlik vatana mevlâ dır, Asker asker ocağına mevlâ dır, Candır ciğerdir asker, Size sahip çıkan Mevlâ dır asker. 2001 Muhammet Yarbaşı TÜM MEHMETÇİKLERİMİZE HAYIRLI TESKERELER |
GARİP ASKER YİNE AKŞAM OLUYOR YİNE GÜNEŞ BATIYOR GARİP ASKER YATIYOR SEVDİĞİNİ DÜŞÜNEREK GECELERİ KARANLIKTIR ŞAFAK ŞAFAK BİLE KARANLIKTIR 460 GÜN GEÇECEK SEVDİĞİNİ DÜŞÜNEREK ZORDUR GÜNLER BURDA AĞLAR HEP TENHALARDA ASKERLİK BİTER AMA SEVDİĞİNİ DÜŞÜNEREK |
Hani asker ölmez diyorlardı. Hani asker ağlamaz diyorlardı, İşte ağlıyor, Hani asker sevmez diyorlardı yarim aklımdan çıkmıyor, Hani asker ölmez diyorlardı baksa azrailin elinde ismim yazıyor. Hani sevenler aylrılmaz diyorlardı, Baksana bir mektup bile gelmiyor, Hani asker unutulmaz diyorlardı, soranım bile olmuyor, Hani asker ölmez diyorlardı,baksana azrailin elinde ismim yazıyor. Hani asker özlemez diyorlardı, Baksana gözlerim seni arıyor, Hani asker sevmez diyorlardı, Yüreğim kan ağlıyor |
CAN DEDİKLERİ ABİ OLSA GEREKMİŞ CAN DEDİKLERİ ABİ OLSA GERKMİŞ DEDİLERKİ YARIN GELECEKMİŞ HEMEN YATTIM BAKTIM GELMEMİŞ DİYORUMKİ CAN DEDİKLERİ ABİ OLSA GEREKMİŞ NEREDE BİR ASKER GÖRSEM ABİM DİYESİM GELİYOR NE ZAMAN SENİ DÜŞÜNSEM AĞLAYASIM GELİYOR ABİ DEDİKLERİ CAN OLSA GEREKMİŞ AĞLAMAK KAR ETMİYOR ÖZLEM YANINDA KAR KALYOR DÜNYA DESELER ABİM DİYEMEZLER KIYASLANMAZ SENİN VARLIĞIN TABİATTA ZAMAN ELBET BİTECEK AMA ÖZLEMİMSİN ÖZLEMEMEK MÜMKÜNMÜ SENİ ÇÜNKÜ SEN BİZİM CAN EVİMİZSİN SANKİ ZAMANI DURDURDULAR BİZİ BİRBİRİMİZE HASRET BIRAKTILAR HAYATIMDAKİ EN SALAM DİREGİMİ EMANETEN ALDILAR ABİ DEDİKLERİ CAN OLSA GEREKMİŞ AĞLAMAKKAR ETMİYOR ÖZLEM YANINDA KAR KALIYOR. |
Bir petrol fışkırdı gökyüzüne Kömür karası bir renk, siyah Beyaz bir gelecek yaratacaktı güya Yaratılan gelecek sim siyah Bir bebek doğdu hayata Badem gibiydi gözleri Bir nefes çekti ciğerine Soluduğu hava dumanlı, siyah Bir asker göründü uzaktan Yüzündeki boyalar, siyah Elinde koskocaman bir mitralyöz Buz gibi namlusu, siyah Sardı sarmaladı bebeği annesi Geçirdi çarşafını başına Kötü kaderden kurtarmak için bebeğini Daldı karanlıklara sim siyah Bir kurşun sıkıldı geceye Göz gözü görmüyor gece siyah Bir kan fışkırdı damardan Kan kırmızı değil, siyah Bir bebek iniltisi duyuldu Geceye yayıldı ağlamalar Memeden emdiği artık süt değil kan Kaderi beyaz değil artık, içtiği kan gibi,siyah |
İLK ADIM NİZAMİYEDEN ATTIGIM İLK ADIMI O ANDA DÜŞTÜ İÇİME KOR YANGINI BİRDE YARİN ANİ AYRILIGI DERT OLDU İÇİME GİTMİYOR KOMUTANIM. ALDILAR HEPİMİZİ SİNAMAYA DAGITTILAR ORDA DON, İLE FANİLA BİRDE KAFAMI VURDULARMI SIFIRA KABAK GİBİ OLDUM PARLIYORUM KOMUTANIM |
Asker Deki o şimdi asker Deki o şimdi vatani görevini yapıyor Deki o bizleri koruyor Askerim ana asker Desinler ki Gitmiş vatani görevini yapmaya Düşmüş bir kışlaya Çavuş demiş başladınız asker olmaya Askerim ana asker Derim ki Gönderirim resimlerimi Çekerim sıla hasreti Açamam sevgilime derdimi Askerim ana asker Dediler ki Çıktı bir göreve Girdi bir cepheye Yıktı bir kurşun mehmedim nerede Askerim ana asker Dedim ki Ana sen gönlünü ferah tut Sizleri kötülükten koruduk Vatan sağ olsun şehit olmuşuk Askerim ana asker |
| Saat: 21:21 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık