MsXLabs
Sayfa 7 / 39

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/560-msnde-sizi-kisi-listesinden-silenler-ve-engelleyenler-msn-engelleyenler.html)

delimavi47 19 Ağustos 2007 23:21

arkadaşlar silenleri
araçlar>seçenekler>gizlilik
yolunda nasıl bulacagımız yazıldı zaten...
engelleyeni bulmak tamamen tahmine bağlı kesin sonuç veren bi yöntem yok ben anlamak için çevrim dışı ileti yolluyorum iletilemedi yazısı çıkarsa buyuk ihtimalle engellemiş yorumunu yapıyorum.........
ve genelde tahmin doğru oluyor :D

calm 20 Ağustos 2007 00:08

msn de kimlerin engellediğini yada sildiğini nasıl öğrenebilirim bir fikriniz varmı?GİZLİLİKDEN BELLİ OLMUYOR BAŞKA YOLU YADA PLUS GİBİ PROGRAMLARDAN YAPILABİLİYORMU!:)TŞKRLER

Kilyoslu1i 26 Ağustos 2007 09:26

Alıntı:

calm adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 636465)
msn de kimlerin engellediğini yada sildiğini nasıl öğrenebilirim bir fikriniz varmı?GİZLİLİKDEN BELLİ OLMUYOR BAŞKA YOLU YADA PLUS GİBİ PROGRAMLARDAN YAPILABİLİYORMU!:)TŞKRLER

HAYIIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRR! :@

Mikropçuk_11 26 Ağustos 2007 09:29

ya bende kuramadım yardım edin ya

hellboy726 26 Ağustos 2007 11:48

Alıntı:

_blackman_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 633522)
bence öle bişey war ama cok güclük ceker önu yapmak bence biemiorum

En azından şu anlık yok blackman :)

Alıntı:

calm adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 636465)

Konunun başlığını eğer okursanız sorunuza kesin cevap alacaksınız. Bu başlık sizin gibi soru soran ve merak edenler için.

Alıntı:

Mikropçuk_11 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 651625)
ya bende kuramadım yardım edin ya

Kuracağınız birşey bulunmadığından olabilirmi ?

malibu1619 17 Eylül 2007 03:36

merhaba güzel bi forum ellerinize emeğinize sağlık msn listemde benim 650 kısı vardı 350 sını sıldımbır zamanlar ama bunları sılıp engelledım fakat kısa sure once virus gırınce tekrar bu sıldıgım 350 kısı tekrar cıkıyor ekleme durumu seklınde tekrar sılıp engelleme yada grubu kapatmakla uzun uzun ugrasıyorum ve baglantım yavas oldugunda bılgısayarım sık sık donuyor msne adresımı acamıyorum ne yapmak lazım 3 4 kez msn sıfremı degıstım olmadı bır ara kurtulmustum ama tekrar cıktılar karsıma bilgisayarımda sık sık donuyor bu yuzden yardım edersenız cok mennun olurum

leventozkan 17 Eylül 2007 16:51

izinleri herkes yaptigindan dolayi silsede silmesede o isaret gorunur

ahmetgns 17 Eylül 2007 21:36

Alıntı:

malibu1619 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 703388)
merhaba güzel bi forum ellerinize emeğinize sağlık msn listemde benim 650 kısı vardı 350 sını sıldımbır zamanlar ama bunları sılıp engelledım fakat kısa sure once virus gırınce tekrar bu sıldıgım 350 kısı tekrar cıkıyor ekleme durumu seklınde tekrar sılıp engelleme yada grubu kapatmakla uzun uzun ugrasıyorum ve baglantım yavas oldugunda bılgısayarım sık sık donuyor msne adresımı acamıyorum ne yapmak lazım 3 4 kez msn sıfremı degıstım olmadı bır ara kurtulmustum ama tekrar cıktılar karsıma bilgisayarımda sık sık donuyor bu yuzden yardım edersenız cok mennun olurum

Engellenenler listenizin kapasitesi dolmuş olabilir, onun için belki engelleyemiyorsunuz. Engellenenler listenize gidip, silebildiğiniz bütün kişileri silin. Daha sonra bu 350 kişiyi tekrar engellemeyi deneyin.

En iyisi siz bu kişilere sizi silmeleri için birer e-posta gönderin, ve hepsi sizi silene kadar bir müddet -risk alıp- "Biri beni kişi listesine eklediğinde beni uyar" seçeneğini devre dışı bırakın. Böylece en azından her oturum açtığınızda 350 tane uyarı penceresi çıkmasını önlersiniz.

malibu1619 18 Eylül 2007 03:05

engellenenler listesine nasıl giricem peki msn plus da yüklü bende ilginize çok minettarım fakat Biri beni kişi listesine eklediğinde beni uyar secenegını devre dısı bırakırsam msn adresımı eklıyen ama yenı tanısacak oldugum kısılerın msn kişi ekleme uyarıları tekrar gelirmi peki eskilerden kurtulurken arkadaslık sıtesınde msnemı gorup eklıyenlerın uyarısından olmak kotu :(peki bu kişilere toplu email nasıl gönderirim hepsini yanyanamı yazıcam mailleri tek tek bi mail atıcam

berfin__ 18 Eylül 2007 08:49

dorusu ne peki ?

Saat: 16:41
Sayfa 7 / 39

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık