![]() |
10.EVRENDE 40.000 PUANLI YOK MU ARANIZDA |
9. evrendeyim bana yakın bi ittifak arıyorum 9. evrende bay yanlız kaldım yakın olan sektör bana yazsın |
8.9.20 evrenlerdeyim ittifak arayanlar varsa bize katılabilirler elimden geldigince yardımcı olmaya calısırım oyun acc m kedicik tir sevgi ve ışık sizle olsun saygılar |
oyunu nerden ve nasıl yukleyıp oynayabılecegız lutfen yardım edın bende oynamak ıstıyorum |
ben 17. evrendeyim ittifağım KM puanım 25 3 gündür oynuyomm ama ii gidioo |
BEN 1 EVRENDEYİM VE 600K PUANIM VAR HATTRİCK İTTİFAGININ KURUCUSUYUM |
aman arkadaşlar çok bağımlılık yapan bir oyun bu bi ara ben de başladım gözüme uyku girmedi neredeyse ewedekiler int yi kapattıracaklardı:d Yani rüyama bile giriyordu:))) sonradan bıraktım ogame nin sitesini PC imde blokladım yoksa girdim mi geri çıkamıyordum yani bağımlılık yapıyor şimdileri rahatım ve uyuyabiliyorummmm |
KÖTÜ BİŞİ .. :) 19 DAYIM ... 350.000 PUANIM VAR ... SIRALAMADA 11000 KİŞİ İÇİNDE İLK 100 DEYİM OYUN VE AY KULLANIMI HAKKINDA YARDIMCI OLURUM NOT : İLLAKİ OYUNU ; ÖĞRENECEĞİM , OYNAYACAĞIM DİYE ISRAR ETMEYİN ALIŞKANLIK YAPAR .. :D :D :D |
Arkadaslar ben 13. evrende slamp b ittifağındayım |
bende 21. evrendeyim 2 gün önce başladım oyuna 11 puanım var heralde ama şu ittifak işni bi türlü anlamdım bi sakal atın arkdaşlar :D |
| Saat: 21:21 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık