![]() |
Msn'de kişi listemizden sildiğimiz adresleri windows biryere kaydediyormu yada başka bir deyişle daha önceden listemden sildiğim kişileri bulabilme imkanım var mı ?(araçlar/seçenekler/gizlilik bölümü dahil) Birbaşka sorum ise gizlilik bölümünde sol tarafda izinli kişileri silmenin biryolu var mı?msn ana penceresinden sildiğim kişiler gizlilik bölümünde mevcut onlar silmeden benim o adreslere silmemin bir yolu varmı ? Teşekkürler... |
Hayır Öyle Bi Sistem Yok Ancak Kişi Listeni Kaydedersen Mevcut Bulunur, Engelli Listenide Karşı Taraf Silmeden Silmenin Bir Yolu Yoktur. |
Goz Kırpmaları bolumunde gerekli linki ve yazıyı bulacağınıza eminim siteye biraz daha fazla zaman ayırarak bu programinizi çözeceksinizdir benim bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim ayrıntılı olarak yazim pc ye kayıtlı bir resmi msn ye görüntü resmi atatıktan sonra pc den kaldırsak bile görüntü resmini msn de sildiğimiz dosyayı yapabiliyoruz.peki sildiğimiz dosyanın orjinal ve büyük halini yani pc ye ilk kayıt ettiğimiz halini msn den pc ye aktarabilirmiyiz tşkler herkese lazım olabilir bunuda gerekli gördüğüm için soruyorum MSN Space nin türkçe hali var mı veya turkçeleştirme yolunda çalışmalar bu konu ile ilgili çalışmalar olursa güzel olacağını düşünüyorum tşkler |
Aynı Şekilde Resmi geri alma İhtimaliniz yok fakat Msn De gördügünüz gibi geri getirmek için Programlar Mevcuttur. Örnek Olarak resim Çalan Programları kullanabilrisiniz |
SeLam aRKaDaSLar.. umarim yanit aLirim Soruma.. msn de kuLLandigim smileyleri yedeklemek istiyorum.. Her format dan sonra ifadelerimin silinmesi sinir bozuyor ve tekrar yuklemek slklcl oLuyor eminim ki o ifadeleri bir sekilde yedeklemenin yoLu oLmaLi.. KonuyLa alakaLi bilgisi olan arkadasLarin paylasimlarini rica ediyorum SaygiLar.. |
Yardım Alıntı:
Alıntı:
|
Çoklu Oturum Açmak Alıntı:
Yukarıdaki link'de çoklu oturum açmak için gerekli programlar var, son sürümünede uyumludur. |
Alıntı:
Alıntı:
|
https://www.msxlabs.org/downloads/winks/MsXLabsWinksInstaller.exe Arkadaşlar winks, göz kırpmaları vs.leri indiremiyorum sürekli 404 hatası veriyor. |
404 hatasını gördüğünüz sayfada belirtildiği gibi, download yöneticilerini kullanmadan indirme yapmanız gerekiyor. Tarayıcınızı kullanarak indireceksiniz, tıklayarak... |
| Saat: 18:38 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık