![]() |
Arkadaşlar ben bu işleri zaten sevmediğimi söyledim ancak sizler için biraz araştırdım ... Daha dogrusu burda yazılanları sakince okudum ve göremediğiniz bazı seyleri gördüm :) Öncelikle BÜTÜN MÜZİK EKLENTİLERİNİ kaldırın !! Plus olsun --- Discovery olsun tüm özellikleri pasif yapın! Ardından eklentiyi indirin ve kurun . Yaptıgınız ayarlı orda kalacak ve kesinlikle eskii haline dönmicek ben denedim ve hiç dönmedi şarkı değişti yine eski haline dönmedi kesinlikle ayarlarınız gecerli kalıo :) Tabiiki ayarları winapta Ctrl+P Live mesenger bölümünde yapabilirsiniz :) Herkesin yapabilmesi dileğiyle ;) http://www.hizliresim.com/2008/8/24/469.jpg |
olmuyor yha bu renk gidio bi süre sonra burda anlatılanların hepsini yapmama rağmen |
arkadaşlar neden yapamıyosunuz anlamıyorum gayet net anlatılıyor ve uygulaması son derece basit.bu kadar problem yaşamamanız gerekiyor |
cok saol ark ya Farkımız oldu sayende Tşk ettim |
slm herkese benim msn messengerda sorunum var kafayı yicem başta update hatası veriyodu hallettm şimdi hata kodu 80070643 araştırdım çözüm bulamadım biri yardım ederse çok sevinirim |
vüris warmı abicim bunda :D |
Bişiyi merak ettim $'li renklendirmelerle de olabilir mi acaba? ^o) Edit : Denedim oluyor ama pek istediğimi yapamadım. :) |
Konuyu bir yere kaydedeyimde sonra indireyim. Çünkü şu anda kendi pcmde değilim. Paylaşım için çok teşekkürler. |
Ben lastfm eklentisi kurdum birbiriyle çakışıyorlar.5 saniye sonra tamamen gidiyor. |
Alıntı:
|
| Saat: 00:08 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık