![]() |
ya bu cepte msn i nasıl indiricem hala yaapamadım ben yaaaaaaa |
asıl N72 ıcın ne yuklıcezz :( |
Alıntı:
Alıntı:
|
ya nerden indirecem ben 5310xpre music icin mesenger yardim edin yeniyim daha |
Süper bişey bende çaLıştı (n73) |
Alıntı:
kaç kontör ? ;) |
deyerli site yöneticileri ve arkadaşlar , benim siemens sx1 im için önerebileceğiniz bir messenger programı varmı acaba ,önceden cepte msn diye bir program kullanıyordum , fakat sunucudan beklenmedik mesaj diye bir uyarı veriyor .artık kullanamıyorum |
Bunu indirdim napmam gerek bnm tel 6111 çabuk söleyin |
görüntülü msn uygulamasının olduğu program varmı? |
kardeş cok saolasın.cok makbule gecti ;) |
Konunun ilk mesajını detaylı inceleyin lütfen aradıklarınız anlatışmış paylaşılmıştır... |
paylasım için tskler |
|
sertifşika sorunu verıyor bunu nasıl çözebiliriz |
teşekkürler faydalı olur inşallah |
sertifika süresi dolmus diyor yuklemeyi iptal ediyor:S |
telefonumun adı nokıa 62 88 bunun için ayrı bir fabrika ayarlarını ögrenmek için code bulucu bişey yokmu nokia 62 88 yazılımı varmı peki |
slm milet bu link nerde yaw bi yrdım erdin |
türkcesi yokmu acaßa . |
yaw sadede takoz telefonlar içinmi var bu :D 5310 music express te hangisi çalışıyor ? |
çok basit |
NOKIA E71 'DE WINDOWS LIVE OTURUM AÇMA HATASI HELPPP Merhaba arkadaşlar; hotmail.com uzantılı bir msn adresimi NOKIA e71 üzerinde çalıştırdığım WLM da açabiliyorum. Ancak @msn.com uzantılı WLM adresimi açarken "SING IN FAILURE There was error with the Windows Live ID Service. Please Try again later" Hatası alıyorum. Dediğim gibi başka bir hesapta bu hatayı vermiyor. Sanırım hesabıma ilişkin bi hata bu ancak nasıl çözebilirim bir fikrim yok. Yardıma ihtiyacım var. :( Selamlar. |
ya çok fazla kntr gider mi acaba |
N 95 E GÖRE MSN PROGRAMI YOKMU WLANDAN BAGLANICAM AMA BULAMADIM MODELLER ARASINDA N95 İ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.!!!!!!!!!!!!!! |
n73 kullanıyorum. önce sertifika hatası verdi. tarihi geri alarak (2007 yılına) bu sorunu hallettim. ardından bağlantı tipimi seçtirdi. önce gprs seçtim, bir işe yaramadı. sonra internet'i seçtim ve bu sefer bağlandım. gayet güzel de çalışıyor... soru olursa yardımcı olmaya çalışırım. |
yyha bana 5300 ara göre msnne programı varsa söyleyın ya delırecem yha tukcell de bı ara gırıordum sonra bıseler oldu gıremıorum yha bılen varsa söyleyeebılır mı telefonun modelı : nokıa 5300 |
süresi gecmiş sertifika diyor yeniden güncellerseniz sevinirim. |
TSk bilgi icin |
süresi geçmiş sertifika:S, |
ya özür ama linki bulamıyorum 5310 için msn'e:( |
tesekkurler |
ellerine sağlık emek vermişinn |
N73 yukledim hiç calısmıyor fazla kendini yorma boyle proğramlarla.. arkadaşlar bunlar düzmecedir dikkat ediniz.. |
arkadaşlar yükledim n70 için yüklendi ama live messenger a girdiğimde açılmıyor lütfen help plsss!!! |
ya bilader ben şimdi 6600 a kurcam bunuda kac knt gidiyo saat te bimi gidiyo yoksa her giriş cıkıştamı aylıkmı ney durumu bildirsene bize? |
Nokıa E63 için var mı? |
Bakiniz ben bulamadim...
UYARI Aşağıda ek olarak eklenmiş ZIP dosyalarının sertifika süreleri geçmiş olabilir. Bu yüzden üstte verilen alternatifleri denemenizi öneririz. ZIP dosyaları arşiv amaçlı korunmaktadırlar. --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alternatif gösterilen yerlerden deneyin........ |
getjar.com a bir bakın. Orda arama yerine Msn yazdığında birçok seçenek çıkıor. Onları bir deneyin. Ama ben size Kanka MSN yi öneriyorum |
http://www.luolamies.org/mobile/3650/3650_1.jpg 3650 markasında ki sonuç nedir arkadaşlar ? çalışıyormu birde ücretlendirme ne ile yapıyor kontor mu veya wap ayarları falan gerekiyor mu bir yardımcı olurmusunuz :) |
6080 için olanı rardan çıkarıp kendi websiteme yükledim. Daha sonra o adresi telefonumdan yazıp indirdim. Ama indirdiğimde dosyayı txt olarak görüyor ve açmıyor. Ne yapmalıyım ? |
saollllluunnn babacan |
6300 tlf msn yuklemek istıyorum:( |
Alıntı:
Buyrun. |
Cepte Windows Live Messenger (Türkçe) İndir/Download http://img.webme.com/pic/b/burakonline/msn_ekran0008.jpghttp://img.webme.com/pic/b/burakonline/msn_ekran0011.jpghttp://img.webme.com/pic/b/burakonline/msn_ekran0016.jpg Burak arkadaşımınızın TÜRKÇEleştirdiği msn programı...S60 sistemlerde çalışmaktadır.. Nokia 6680 de TARAFIMCA denenmiştir.. İNDİRMEK İÇİN TIKLA DESTEKLEYEN MODELLER ; Symbian os7,os8,os8.1 işletim sistemi olan hepsi. (6600 dahil) |
nokia 6300 msn varmı? indir? |
YA ALLAH RIZASI İÇİN BİRİ YARDIMCI OLSUN KARDEŞİM KAFAYI YİYECEM SONUNDA WAPDN İNDİRDM MİG33Ü AYARLARINIDA YAPDM GPRS FELAN TAM 30 KONTRM GİTTİ AMA JAVADAN MİG33 GELİYORUM TIKLIYORUM "JAVA OYUNU BAŞLATAMIYOR" DİYOR BNDE ANLAMADM HARBİ BİRİ YARDIMCI OLURSA WALLA NE DİM Bİ PROGRAMI YÜKLEYEMEDM TELE BU ARADA E250 BNİMKİ :s:SNEDEN OMUYOR ONUDA ANLAMADM RİCA EDİYORM BİLEN BİRİ CVP YAZSN |
çalışırmı 6230i lerde |
samsung u800??? ne olur cepte msn. |
Kardeşim teşekkür ederim öncellikle sağolasın. N95 8 Gb var. Vodafone messenger biraz kasıyordu bunu (386) denedim çalıştı ve hatta bağlandı Vodafone Live den. ancak kurulum esnasında dil seçeneği çıkmıyor. Nokia 6021 vardı ona da denedim orda da dil seçeneği çıkmadı. |
Alıntı:
|
| Saat: 13:36 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık