MsXLabs
Sayfa 7 / 10

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Kahve Molası (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/)
-   -   Protesto Ediyorum (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/150191-protesto-ediyorum.html)

peaceful 4 Kasım 2008 23:34

ankara da doğalgaza mahkum hayatı protesto ediyorum.çok pahalı ya...

HerHangiBiri 5 Kasım 2008 18:07

Hayvanlara yapılan zulmü protesto ediyorum.

HerHangiBiri 5 Kasım 2008 19:32

Çocuk tecavüzcülerini protesto ediyorum.

Aksaray'da merkeze bağlı İncesu beldesinde 13 yaşında imam nikahıyla evlendirildiği iddia edilen bir kız çocuğu, 14 yaşında anne oldu.

Aksaray Şammaz Vehbi Ekecik Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesine bu sabah doğum yapmak amacıyla gelen A.Y, burada bir bebek dünyaya getirdi.

Annenin 14 yaşında olması nedeniyle hastane yetkilileri, durumu polise bildirdi. Polis yetkilileri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu arada, imam nikahıyla birlikte yaşadığı kişinin kısa süre önce çalışmak üzere yurt dışına gittiği öğrenilen A.Y'nin, geçen yıl 13 yaşındayken evlendirildiği öğrenildi.

AA

HÜRRİYET

HerHangiBiri 5 Kasım 2008 21:22

Bölücü, hain pkk terörünü protesto ediyorum.

http://www.kenthaber.com/Resimler/2008/09/29/00001910.jpg

Mezarlıkta ağlatan buluşma!

Adana'da annesiyle birlikte 2 yıl önce şehit olan babasının kabrini ziyaret eden 2,5 yaşındaki Mustafa Doğanay, mezar taşındaki fotoğrafı öperek hasret giderdi.

Ağrı'da tank uzman çavuş olarak görev yaptığı sırada 2 yıl önce operasyona giderken şehit olan Yaşar Doğanay'ın 2.5 yaşındaki oğlu Mustafa, annesiyle birlikte Asri Mezarlığı'ndaki şehitlikte bulunan babasının kabrini ziyaret etti. Babası şehit olduğunda henüz 5 aylık olan Mustafa, annesinin fotoğraflardan anlattığı babasının mezar taşındaki fotoğrafını sevip öptü. Küçük Mustafa'nın bu davranışı annesi Ayşe Doğanay ve diğer yakınlarını gözyaşlarına boğdu.

Ayşe Doğanay, eşinin 2006 yılında Ağrı'da görev yaptığı sırada teröristlere operasyona giderken geçirdiği kaza sırasında şehit olduğunu söyledi. Doğanay, oğlu Mustafa'nın babası şehit olduğunda henüz 5 aylık olduğunu ve babasını bu nedenle bilmediğini belirterek, "Oğlum babasını tanımıyor. Bu çok acı. Ben oğluma babasını fotoğraflardan anlatıyorum" diye konuştu.

Eşinin şehit olmasının üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen acısının dün gibi taze olduğunu ve oğluna baktıkça her gün yıkıldığını ifade eden Doğanay, her cuma ve her bayramda oğlunu mezarlığa getirerek babasıyla tanıştırmaya çalıştığını söyledi.

İHA

GAZETEPORT

MeLL 5 Kasım 2008 21:30

Mükemmeliyetçileri protesto ediyorum:S

The Unique 5 Kasım 2008 22:09

Ayrılıkçı Zihniyetleri :kart:

BlueMoon 5 Kasım 2008 22:12

Bende Küçük yaştaki çocukları çalıştıranları esefle kınıyor ve protesto ediyorum..

Nisyan-ı Bâtın 9 Kasım 2008 05:20

Yeni nikime alışamadım, eskisini özlüyorum..Bu yüzden kendimi kınıyorum :hih!:

HerHangiBiri 10 Kasım 2008 23:26

Yabani hayvan katliamını protesto ediyorum.

Çukurca'da yabani hayvan katliamı

Çukurca İlçesi’nde avlanma kurallarına uyulmaması nedeniyle yabani hayvanların yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu belirtildi.

Başıboş avlanmanın önüne geçilmemesi halinde hayvanların yok olacağını belirten İl Çevre Orman Müdürü Hüsnü Kınacı, ördek, keklik ve tavşan dışında avlanma yapanlara 20 milyar lira ceza keseceklerini söyledi. Kınacı, "Bazı kişilerin yasak olan hayvanları avladıklarını öğrendik. Bunları tespit etmek için çalışmalarımız sürmektedir. Avcılar sadece 1 tane keklik, tavşan ve ördek avlayabilirler. Fazla avlandıkları taktirde ise cezai duruma düşeceklerdir. Yaban keçisinin avlanması ise yasaktır. Avlayanlara 20 milyar lira para cezası verilecektir. Özelikle Çukurca bölgesinde yaban hayvanların kaçak avlandığı ihbarlarını alıyoruz.

Yakaladığımız taktirde en ağır cezayı keseceğiz. Bu konuda vatandaşlarımızın bize yardımcı olmaları ve kaçak avlanma yapanları bize bildirmesi gerekir. İl Jandarma Komutanlığı’na da durumu bildirerek bize yardımcı olmalarını istedik" şeklinde konuştu.

Yörede büyük bir doğa katliamı yapıldığını belirten Yabani Hayvan Doğayı Koruma Derneği üyesi Halil Kurşun ise, özelikle nesli tükenen dağ keçisi katliamının yapıldığını ifade ederek belirli aralıklarla kontrole çıktıklarını ve avlanmaya gidenleri uyardıklarını söyledi.

KENTHABER

CelestialBody 11 Kasım 2008 00:15

Atatürk'ü gerekli şekilde anmayanları protesto ediyorum !

PaPaTyA1 11 Kasım 2008 11:38

CelestialBodyCvp: Protesto Ediyorum
Atatürk'ü gerekli şekilde anmayanları protesto ediyorum

sana katılıyorum arkadaşım

ayabakan 11 Kasım 2008 16:32

lanet olsun sizin gibi insanlara !!!

Hırsızın hiç mi suçu yok

Engelli vatandaşın 32 yıllık hayaline kavuşması kısa sürdü. Ama sonrasında yaşadıkları dah ada kötüydü.
Bekir Bayyiğit (34) 2 yaşında geçirdiği rahatsızlık ve sonrasında yaşanan ihmal sonucu tekerlekli sandalyeye mahkum oldu... 32 yıldır tek bir hayali vardı, kimseye muhtaç olmadan gezebileceği akülü bir araç

2006 yılında bu dileğini Kahramanmaraş valiliğine ileten Bayyiğit sayın vali Mehmet Niyazi TANILIR'ın katkılarıyla bu hayaline kavuşmuştu.

Ta ki gectiğimiz Ramazan bayramı sabahı uyanıpta arabasını kapıda göremeyene kadar.. Evet yanlış okumadınız bir hırsız, engelli ve o arabayı 32 yıldır bekleyen Bekir Bayyiğit'in arabasını çalmıştı. Bayyiğit durumu vali yardımcısına ilettiğinde ise aldığı cevap hemen hepinizi hırsızın hiçmi suçu yok dedirtecek türden oldu.

VALİ YARDIMCISI’NDAN FIRÇA

Akulü arabası çalındıktan soran eve mahküm olan Bekir valilikten yardım istemek için muracat ettiğinde ise daha büyük bir şok yaşadı.

Kahramanmaraş Vali yardımcısı Mustafa ANTEPLİOĞLU’nun ‘Biz sana onu çaldır diyemi verdik, seni mahkemeye bile veririz’ sözleriyle yıkılan Bekir şimdi ‘Şimdi akülü arabamın çalındığınamı, mahkemeye verileceğimemi yanayım' diyor... türkiyede neler oluyor neden türk insanı gittikçe kötüleşiyo bu konuyu açmak istedim önceden yayınlandıysa özür dilerim

Daisy-BT 11 Kasım 2008 17:04

Bence de Atatürk bu kadar sıradan değil, çok daha iyi anılabilirdi. Çocukluğumuzdan beri aynı ya da benzer sözler,anma törenleri vb.
Ama öte yandan bütün resmi bayramlar da bence Atatürk'ü anmadır..

Ben Atatürk'ü Sevmeyenleri Protesto Ediyorum !!

MYDMR 11 Kasım 2008 17:30

ÖSS deki soru düzeninde yapılan düzenlemeyi netleştirmeyenleri protesto ediyorum:kart:

Misafir 11 Kasım 2008 17:46

Alıntı:

MYDMR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1224091)
ÖSS deki soru düzeninde yapılan düzenlemeyi netleştirmeyenleri protesto ediyorum:kart:

Düzenlendi,10'arlı gruplar.. ;)

Kulaklarını Tıkayamayanı Protesto Ediyorum..

MeLL 11 Kasım 2008 18:02

Bende hep kendi istediği olsun isteyenleri protesto ediyorum.Bencilliğe hayır!!

unread 11 Kasım 2008 22:15

20 lik dişi protesto ediyorum çok ağrıyo

Daisy-BT 11 Kasım 2008 22:41

Bana çayı yasaklayanları protesto ediyorum, Çay istiyorummmmmmmmm :(

CelestialBody 11 Kasım 2008 23:08

Senin iyiliğin için bitanem, yakında sadece çay değil beraber ne istersen içeceğiz,dayan :)
Ben de gece yarısından sonra beton döken firmaları protesto ediyorum :(

HerHangiBiri 12 Kasım 2008 17:45

Karabalina katliamını protesto ediyorum

Faroe Adaları'nda kurulan "kan koyu", yüzlerce bazen binlerce karabalinanın ada yerlileri tarafından canlı canlı katledildiği bir yer. Grindadrap adıyla bilinen bu av yüzyıllardır yapılıyor ve hayatı bu caniler için kolaylaştıran motorbotlar, telsizler hariç o zamandan beri değişen hiçbir şey yok. Zavallı balinaların etrafını sarıyorlar ve kıyıya doğru sürüyorlar. Balinalar kıyıya yeterince yaklaştıklarında, yerliler suya dalıp korkunç bir biçimde hayvanlara kancayla ölene kadar vuruyorlar. Balinaları devasa testere ve bıçaklarla diri diri ve yavaş yavaş parçalıyorlar.Bu yapılanlar, adada bir gelenek olmuş küçücük çocuklar bile izlemeye geliyor, deniz kan içinde ve balinalar son çığlıklarını atıyorlar. Daha sonra cesetleri kıyıya çekip derisini yüzmeye başlıyorlar ve etlerini ve yağlarını adanın tüm nüfusuna bölüştürüyorlar.

CelestialBody 14 Kasım 2008 00:41

Sigara yasağını da protesto ediyorum.
Sigarayı bırakamayanları da ( örnek ben ) protesto ediyorum :)

Daisy-BT 14 Kasım 2008 00:49

Küfürü protesto ediyorum

ışık 14 Kasım 2008 12:18

tv de gündüz programlarını protesto ediyorum akşama kadar kadın programı

HerHangiBiri 14 Kasım 2008 18:23

Seks kölesi tüccarlarını protesto ediyorum

Seks kölesine "İnsan Onuru" ödülü

PHNOM PENH - Uluslararası fuhuş şebekelerine karşı çalışmaları ile tanınan ve kendisi de köle yapılarak fuhşa zorlanmış bir kadın olan Kamboçyalı Somaly Mam, Alman Roland Berger Vakfı'nın "İnsan Onuru" ödülüne layık görüldü.

Ödül, 1 milyon avroluk (1,269 ABD doları) parasal değeri ile 10 milyon İsveç kronu (1,268 milyon ABD doları) olan Nobel ödülüne rakip olarak görülüyor.

Almanya Büyükelçiliği'nden yapılan açıklamada, Mam'ın, ilk kez verilen ödüle "kölelerin olmadığı bir dünya için mücadelesinin takdiri olarak" layık görüldüğü belirtildi.

Çocuk yaşta fuhşa zorlanan ve köle olarak satılan Somaly Mam, yabancıların ve yardım kuruluşu çalışanların yardımı ile kaçtı. Mam, başından geçenleri kısa süre önce yayımlanan "The Road of Lost Innocence" (Kaybedilen Masumiyete Giden Yol) adlı kitabında anlattı.

Mam şu anda AFESIP adlı bir kadınlara yardım kuruluşunu yönetiyor.

Fransızca'da "Zor Durumdaki Kadınlar İçin Eylem" adının kısaltması olan AFESIP, bu tür kölelilikten kurtarılan kadınlar için sığınma evleri kuruyor, bakımlarını ve eğitimlerini üstleniyor.

1996'da kurulan örgüt şimdiye kadar 4 bin kadın ve küçük kızı bu durumdan kurtardı. Şu anda grubun sığınma evlerinde kölelikten kurtarılmış 166 kadın bulunuyor.

Örgüt sözcüsü Som Sophatra, Mam'ın ödül haberini iki hafta önce aldığını belirterek, "Önce inanamadı, daha sonra vakıftan para yardımının doğru olup olmadığını kontrol etti" dedi.

Sözcü Sophatra, Mam "Şimdiye kadar böyle büyük miktarda bir yardım almadığı için hem mutlu, hem de gergindi" diye konuştu.

Örgütün yıl başından beri mali yardım sıkıntısı çektiğini belirten Sophatra, "Ödül bundan daha iyi bir zamanda gelemezdi" dedi.

Büyükelçilikten yapılan açıklamada, Mam'a ödülünü 24 Kasım'da Berlin'de yapılacak bir törenle Almanya Cumhurbaşkanı Hörst Köhler'in vereceği belirtildi.

Somaly Mam Nisan ayında da İsveç Dünya Çocukları Derneği'nin ödülünü kazanmıştı.

Glamour dergisi ise Mam'ı 2006'da Dünyada Yılın Kadını seçmişti.

Almanya'daki Brandenburg Teknik Üniversitesi'nde misafir profesör olarak çalışan Rolmand Berger tarafından Mart ayında kurulan bağımsız Roland Berger Vakfı, dünya çapında insan kaçakçılığı ve kölelik ile ilgili belgeleme çalışmaları yapıyor.

AA

GAZETEPORT

HerHangiBiri 15 Kasım 2008 23:37

Uyuşturucu tacirlerini protesto ediyorum.

Operasyonda 4 kilo esrar ele geçirildi

Bitlis'in Tatvan ilçesinde düzenlenen operasyonda 4 kilo esrar ele geçirilirken, 3 kişi de gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Tatvan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri, Van-Muş istikametine seyir halinde olan bir araçta arama yaptı. Dedektör köpeği yardımı ile yapılan aramada, aracın sağ ve sol ön tekerlek arkasında davlumbazları içerisinde zulalanmış halde 4 kilo 336 gram toz esrar ele geçirildi. Olayla ilgili Y.O., Y.A. ve R.Ç. isimli şahıslar gözaltına alınırken, soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

KENTHABER

MeLL 16 Kasım 2008 00:29

Alıntı:

HerHangiBiri adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1228750)
Uyuşturucu tacirlerini protesto ediyorum.

Operasyonda 4 kilo esrar ele geçirildi

Bitlis'in Tatvan ilçesinde düzenlenen operasyonda 4 kilo esrar ele geçirilirken, 3 kişi de gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Tatvan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri, Van-Muş istikametine seyir halinde olan bir araçta arama yaptı. Dedektör köpeği yardımı ile yapılan aramada, aracın sağ ve sol ön tekerlek arkasında davlumbazları içerisinde zulalanmış halde 4 kilo 336 gram toz esrar ele geçirildi. Olayla ilgili Y.O., Y.A. ve R.Ç. isimli şahıslar gözaltına alınırken, soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

KENTHABER

Bende protesto ediyorum!!!:@

HeliX 16 Kasım 2008 01:17

Tam sınav haftası nescafenin bitmesini protesto ediorum ...

HerHangiBiri 16 Kasım 2008 23:50

Trafik terörünü protesto ediyorum.

Annenin dramı

Sinyalizasyonu bozuk olan kavşağa son sürat giren otomobil küçük Fatmanur'un ölümüne sebep oldu.http://www.habercem.com/imgs/0.gifKızının ölümünü izleyen anne kahroldu.

Antalya'nın Alanya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında karşıdan karşıya geçmek isteyen 11 yaşındaki bir kız çocuğu, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Çarpmanın etkisiyle çocuk asfalt zeminde yaklaşık 10 metre sürüklenirken, anne sinir krizleri geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, kaza, çevreyolu Alanyum Alışveriş Merkezi önünde meydana geldi. Annesi Gülsüm Hacıfazlıoğlu ile birlikte alışverişe çıkan Fatmanur Hacıfazlıoğlu (11), otobüs durağına gitmek için yolun karşısına geçmek istedi. Sinyalizasyon sistemi faal durumda olmayan kavşağa yaklaşmasına rağmen hızını azaltmayan Mustafa Çıkan'ın (21) kullandığı 07 NCH 91 plakalı otomobil, küçük kıza çarparak yaklaşık 10 metre sürükledi.

Aldığı darbelerle ağır yaralanan küçük kız, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Gözü önünde meydana gelen kazada kızını kaybeden Gülsüm Hacıfazlıoğlu, sinir krizi geçirdi.

Fatmanur Hacıfazlıoğlu'nun cansız bedeninin üzeri gazete kağıtlarıyla örtüldü. Olay yerine yaklaşık yarım saat sonra gelen cenaze aracı Fatmanur Hacıfazlıoğlu'nun cansız bedenini alarak Alanya Belediyesi Morgu'na götürdü. Kazaya karışan otomobil sürücüsü Mustafa Çıkan gözaltına alınarak Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürüldü.

Küçük kızın ölümüne neden olan otomobilde polis inceleme yaptı. Yapılan incelemede otomobilin camlarının filmli ve amortisörlerinin ise indirilmiş olduğu tespit edildi.

Otomobil, Alanya Emniyet Müdürlüğü'ne ait otoparka çekilirken, hayatını kaybeden Fatmanur Hacıfazlıoğlu'nun Özel Ufuk İlköğretim Okulu 5'inci sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi.

Yaklaşık 4 gündür çalışmayan sinyalizasyon sistemi, kazadan kısa bir süre sonra belediye ekipleri tarafından tamir edildi.

HABERCEM

peaceful 17 Kasım 2008 00:18

ilgisiz öğrenci velilerini protesto ediyorum!

HerHangiBiri 18 Kasım 2008 15:44

Çevre katliamını protesto ediyorum.

Ayder de elden gitti

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Kaçkar Dağları Milli Parkı içinde yer alan Ayder Yaylası'nın milli park alanı dışında bırakılması için çalışma başlatıldı. Belediyenin gerekçesi "yetki karmaşasının giderilmesi", Çevre ve Orman Müdürlüğü'nünkü ise "korunacak bir doğal güzelliğin kalmaması". İnsan eliyle yavaş yavaş yok edilen Ayder, şimdi bakanların kararını bekliyor.

Çamlıhemşin Belediye Başkanı Yaşar Metin Kesimal, Ayder Yaylası merkezinin belediye mücavir alanı içerisinde olduğunu ifade ederek, "Ayder merkezi belediye sınırları içerisine dahil etmek için çalışmalarımız var" dedi.

Ayder Yaylası'nın tesisleşme anlamında çok gelişmiş olduğunu kaydeden Kesimal, "Bölge turizmine büyük katkı sağlıyor. Fakat, tesisler herhangi bir değişiklik yapmaya kalktığı zaman bir çok kurum ile karşı karşıya kalıyor. Ayder'de milli park, sit ve orman alanı olarak gözüken bir çok nokta var. Bütün bu kurumların onayı gerekiyor. Altyapı ve temizlik işlerini belediyemiz yürütüyor. Fakat, hangi yetkilere sahip olduğu belli değil. Kurumların yetki karmaşası içerisine girmiş. Ayder milli park alanı sınırları dışında bırakılırsa kurumlar arasındaki yetki karmaşası giderilmiş olur" diye konuştu.

"Doğal özelliğini kaybetti"

Rize Çevre ve Orman Müdürü Sabit Kandemir ise Ayder Yaylası'nın doğal özelliğini yapılaşma nedeniyle kaybettiğini söyledi.

Kandemir, Kaçar Dağları Milli Parkı Uzun Devreli Gelişim Planı'nın 2008 haziran ayında tamamlandığını anımsatarak, "Gelişim planında, Ayder'in çirkin yapılaşma, doğal yapının bozulması ve alanda korunacak her hangi bir doğal güzelliğin kalmaması nedeni ile milli park alanı sınırlarından çıkarılmasını Genel Müdürlüğe rapor ettik. Yaklaşık 150 dönümlük betonlaşmanın olduğu Ayder merkezi kapsayan bir alan. Genel Müdürlüğümüzün onayı sonrası Bakanlar Kurulu karar verirse Ayder milli park olmaktan çıkarılacak" dedi.

Kandemir, Bakanlar Kurulu kararı olmadan Ayder'in belediye sınırlarına katılması halinde milli park kurallarının geçerli olacağını, belediyenin burada yatırım ve çalışma yaparken bu kurallara bağlı kalmak zorunda olduğunu sözlerine ekledi.

Ayder Yaylası

Ayder Yaylası Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine 19 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Zengin flora ve faunasının yanı sıra kaplıcası ile ünlenen Ayder'in 50 derece sıcaklıktaki kaplıca suyu, birçok rahatsızlığa şifa olarak kullanılıyor.

Kaçkar Dağları'na tırmanış güzergahında bulunan yayla çevresinde, çengel boynuzlu dağ keçisi, vaşak, ayı, kurt gibi yaban hayvanları, doğal ortamda izlenebiliyor.

Her yıl şenliklerin düzenlendiği Ayder Yaylası'nda konaklama için bin 200 yatak kapasitesi bulunuyor.

GAZETEPORT

Daisy-BT 18 Kasım 2008 17:27

Doğayı korumayanları,
Doğayı tahrip edenleri,
Doğanın farkına varmadan yaşayanları,
Demir ve betonu, Doğanın yerine koyanları..
Plastiği, kimyayı, zehiri, yiyeceklerize karıştıranı,
Suyumuza zehir katanları

PROTESTO EDİYORUM...

Bu nedenle çocuklar ve gençler Kanser vb. hastalıklara yakalanıp genç yaşta acı çekiyor ve çektiriyorlar..

MeLL 18 Kasım 2008 17:37

Bu kadar ders verilmesini protesto ediyorum!!

HerHangiBiri 18 Kasım 2008 17:59

Sağlık Çalışanlarına yapılan saldırıları protesto ediyorum.

Kadın doktora tekme tokat dayak

18 Kasım 2008

Şanlıurfa'da, Beykapısı Sağlık Ocağında görevli pratisyen doktor 28 yaşındaki Venhar Onat, bir hasta yakını tarafından tekme tokat darp edildi.

Vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı darbeler sonrası hastanede tedavisine başlanan genç doktor, "Evliliğimi erteleyip Şanlıurfa'ya geldim. Ödülü bu mu olmalıydı?" diyerek yaşadıklarına tepki gösterdi. Kadın doktor, yaşadıklarının ardından mesleğinden istifa etmeyi düşündüğünü de ifade etti.

Olay, dün akşam saatlerinde Beykapısı Mahallesi'nde bulunan Beykapısı Sağlık Ocağı'nda meydana geldi. İddiaya göre, 1,5 Ay önce mecburi hizmetini yapmak üzere Kayseri'den Şanlıurfa'ya atanan pratisyen doktor Venhar Onat, hasta muayenesi sırasında kendilerini beklettiği iddiasıyla 22 yaşındaki bir hasta yakınının saldırısa uğradı. Sağlık ocağı görevlileri ile vatandaşların müdahalesi ile engellenen ve olay yerine gelen polislerce gözaltına alınan 22 yaşındaki İbrahim Demirkan, ifadesinin alınmasının ardından Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

F5 HABER

PaPaTyA1 18 Kasım 2008 18:45

dünyayı saran kriz,i protesto ediyorum nedir bu yaaaa:@

HerHangiBiri 20 Kasım 2008 12:26

Töre vahşetini protesto ediyorum.

Hamile kadına töre kurşunu

http://www.kenthaber.com/Resimler/2008/11/20/00053722.jpg

Ceylanpınar ilçesinde 3 gün önce evinde silahla vurularak öldürülen 3 aylık hamile kadının, töre cinayetine kurban gittiği iddia edildi.

Yürek burkan olay, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde gerçekleşti. İddiaya göre, Adana Mahallesi 351. Sokak No 62'de oturan Müslüm B. (38) eve geldiği zaman dini nikahlı eşi Aysel Çadır'ı vücudunun çeşitli yerlerine aldığı mermilerle ölmüş olarak bulduğunu öne sürerek, polise haber vermiş, ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, olay yerine gelerek incelemelerde bulunmuş ve Müslüm B.'yi olayın şüphelisi olarak gözaltına almıştı. Müslüm B.'nin polise verdiği ifadesinde, evde olmadığını ve eve geldiğinde dini nikahlı eşini ölü olarak bulduğunu söylediği öğrenildi. Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesi Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan Müslüm B., sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KENTHABER

HerHangiBiri 23 Kasım 2008 01:44

Vahşi yaşama duyarlı olmayanları protesto ediyorum.

http://www.gazeteport.com.tr/stellent/fragments/gp_assets/images/misc/spacer.gif

http://www.gazeteport.com.tr/stellent/fragments/gp_assets/images/misc/spacer.gif

Avustralya'nın Tazmanya adası açıklarında onlarca pilot balina intihar etti.

Onlarca balinanın neden intihar ettiklerini anlamadıklarını söyleyen Milli Park ve vahşi hayat yetkilileri, Tazmanya kıyılarına 64 balinanın kıyıya vurduğunu ancak 13'ünün hayatta olduğunu açıkladılar.

Hayatta kalan balinaların kurtarılması için yarın çalışmaya başlayacaklarını dile getiren yetkililer, intihar etmeleri için birçok neden var ama hangisi olduğunu bilmiyoruz dedi.

Dev memelilerin, Avustralya ve Yeni Zelanda'nın kıyılarında zaman zaman intihara kalkıştığını bildiklerini belirten yetkililer, ancak balinların neden böyle davrandıklarını çözemediklerini ifade ettiler.

GAZETEPORT

Nisyan-ı Bâtın 23 Kasım 2008 01:59

Anket izni verilmemesini protesto ediyorum...

unread 23 Kasım 2008 03:18

bütün gün süren elektirik kesintisini protesto ediyorum

MeLL 23 Kasım 2008 15:30

Bende gelen bunca zammı...,
Ve pkk yı protesto ediyorum.:@

unread 26 Kasım 2008 16:29

2000 dediğim halde 2001 veren bakkalları protestoediyorum içilmiyo buuuuu dalgınlığımdan faydalanıyo adiler

HerHangiBiri 27 Kasım 2008 12:15

İnsan onuruna aykırı her türlü uygulamayı protesto ediyorum.

Kız yurdunda bekâret testi

27 Kasım 2008

Avcılardaki yurt yüzünde kızarıklık bulunan örenciden bekaret raporu istedi ve.
Avcılar'daki Emel Kız Öğrenci Yurdu, C.G'nin boynunda ve yüzünde kızarıklık olduğu gerekçesiyle bekâret raporu istedi. Kızına inanmayan ve test yaptıran baba, yargıya başvuracak.

İstanbul Avcılar'daki bir kız öğrenci yurdunda kalan C.G.'nin (18) boynunda ve yüzünde kızarıklıklar bulunması nedeniyle, yurt yönetimi öğrenciden bekâret testi istedi.

Öğrencinin babasını arayan yetkililer, “Durum ortada. Kızınız bir erkekle ilişkiye girmiş, gelin alın” demesi üzerine C.G'yi babası muayeneye götürdü. Kontrolün ardından öğrencinin bakire olduğunun anlaşılması üzerine, baba yurt yönetiminin tavrını eleştirdi.

Avcılar'daki Emel Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan üniversite öğrencisi C.G'den boynunda ve yüzünde bulunan kızarıklık nedeniyle yurt yönetimi bekâret testi istedi. C.G'nin boynunda ve yüzündeki kızarıklıkları gören yurt müdiresi Nuray Dağ, C.G'nin babasını aradı. Babasının, iddiaların gerçekdışı olduğunu söylemesine karşın kendisine inanmadığını söyleyen C.G. müdirenin, babasına “Kızınız cinsel ilişkiye girmiş” dediğini söyledi. C.G. bunun üzerine müdireyi aradığını ancak müdirenin kendisine “Böyle bir şey demedim. Baban senin gözünü korkutmak istemiş, ben yalnızca 'Buraya gelin, konuşalım” dedim” diyerek konuyu kapatmaya çalıştığını dile getirdi.

Durum ortadaymış!

C.G. olayı şöyle anlattı: “Olaydan 4 gün sonra yurt müdiresi Dağ ile bir görevli ve doktor olduğu iddia edilen kapalı bir bayan, yüzüme ve boynuma baktı.

Yurt müdiresi babamı arayarak 'Yanımda 2 yetkili var. Durum ortada, kızınızı gelip alın' dedi. Babam, doktorun kim olduğunu sordu ancak müdire cevap vermedi. Ertesi gün babamla Küçükçekmece Kızılay Tıp Merkezi'ne gittim. Muayenenin sonucunda bakire olduğum belli oldu.”

C.G'nin babası ise, “Yurt yönetimi saçma sapan şeyler söyledi. Şok oldum. Yetkili birimlere şikâyette bulunacağız” diye konuştu.

Cumhuriyet

Bizhaber

The Unique 27 Kasım 2008 21:10

İyi niyeti suistimal eden herkesi :kart:

HerHangiBiri 3 Aralık 2008 15:27

Uyuşturucu kullanma yaşının 10' a düşmesine neden olan herkesi protesto ediyorum.

Uyuşturucu kullanma yaşı 10'a düştü

Geçmiş yıllarda madde kullanımına başlama yaşı 12 iken, merkezimize yapılan başvurularda alt sınırın 10'a düştüğü saptandı

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi ve Eğitim Merkezi (AMATEM) ve 2. Psikiyatri Kliniği Şefi Doç. Dr. Nesrin Dilbaz, uyuşturucu madde kullanım yaşının her geçen gün düştüğünü belirterek, ''Geçmiş yıllarda madde kullanımına başlama yaşı 12 iken, merkezimize yapılan başvurularda alt sınırın 10'a düştüğü saptandı'' dedi.

Dilbaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bağımlılığın bir aile hastalığı olduğunu, tedavinin ömür boyu sürdüğünü ve hastalığın tedavisinde gönüllülüğün esas alındığını, hastayla birlikte eş, kardeş, anne ve babanın da bu süreçten etkilendiğini belirtti.

Tedavinin başarılı olabilmesi için hastanın istekli olmasının, hekime ve tedaviye inanmasının, ailesinden her türlü desteği almasının çok önemli olduğunu vurgulayan Dilbaz, bağımlılığın kronik bir hastalık olduğunu, zaman zaman iyileşme görülürken zaman zaman da ataklar gelişebileceğini kaydetti.

ÖmÜrCeK 3 Aralık 2008 15:48

Yok bayram temizliği yok yaz temizliği yok kış temizliği yok bahar temizliği
kısacası bu kadar çok temizlik yapmayı protesto ediyorum =)

bodom 3 Aralık 2008 15:53

Insan haklarini isgal eden herkezi protesto ediyorum..

Huseyin Uzmez gibi sapiklari ustelik dinimizi alet ederek sapiklik yapmasini protesto ediyorum

Muslumanlara katliam yapan Amerika,Sirp,Israil'li leri protesto ediyorum

Nobleman 3 Aralık 2008 15:56

kendimi

HerHangiBiri 6 Aralık 2008 13:56

Savunmasız kadınların çaresizliğini fırsat bilip, şiddet uygulamayı erkeklik sanan kocaları protesto ediyorum.

Koca dayağından kaçtı, jandarmaya sığındı

ARDAHAN'ın Çıldır İlçesi'ne bağlı Kurtkale Köyü'nde oturan 2 çocuk annesi 33 yaşındaki Gülsen Çiftçi, eşi 42 yaşındaki Erhan Çiftçi tarafından sopayla dövüldüğünü söyleyerek jandarmaya sığındı.

Sağ gözü kapanan, şiddetin izlerini taşıyan Gülsen Çiftçi, Ardahan Devlet Hastanesi'nde tedavi gördü. Gülşen Çiftçi, yakınlarının araya girmesi üzerine şikayetçi olmadı ve “Kimsem yok çaresizim” diyerek evine döndü.

The Unique 6 Aralık 2008 15:36

Başarısızlığını Kabul Etmeyi Bilmeyen Siyasetçileri...

Daisy-BT 6 Aralık 2008 16:10

Sevmediği halde seviyorum diyen ve aynı anda birkaç sevgilisi olanları protesto ediyorum :(

Nisyan-ı Bâtın 6 Aralık 2008 16:15

Batın, Karın demek, Sır anlamanı taşıması için şapkalı'A' olmalı, düzeltilene dek NeutralizeR'i protesto ediyorum..:hih!:

Saat: 00:08
Sayfa 7 / 10

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık