![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Benim 2 Sorunum var.. Cafemde 8.1 kullanıyordum ama aşırı donmasından dolayı dedim 7.5 kurayım ve Bu Konudaki Denilenleri yapıp 7.5 Kurdum Ama Genelde Hata kodu: 81000395 alıyorum ve makineyi kapatıp açmak zorunda kalıyorum bazen kapatıp acmama ragmen gene aynı hata kodu geliyor.. 8.0 kurdum Bu seferde kişi listesi cıkmıyor.. Diger Sorunsa Şimdi 7.5 'i Kaldırıp 8.1 Kuramıyorum Neden Olabilir? 8.1 Kurmaya Çalışırken "Windows live messenger kurulumu başarız oldu, hata kodu: '1603'. Lütfen windows live messenger'ın en son sürümünü karşıdan yüklemek için vs.." hatası alıyorum..Ne yaptıysam olmuyor 8.1 kurulu makinemde suan ancak en fazla 8.0 kuruyorum onda da kişi listesi cıkmıyor.. Sistem: Windows XP Service Pack 1 Yardımcı olursanız sevinirim... Teşekkürler.. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/191448-msn-messenger-7-5-icin-81000395-numarali-hata-kodu-ve-cozumu.html |
dostum eline koluna sağlık.sen olmasan napardık bilmiyorum.sevemedim gittim 7.5 ten başkasını.vazgeçemiyorum. |
Gecemioz Sori Emegine Saglik :G |
İlginç bir durum söz konusu. Windows XP ve Windows Vista işletim sistemi kullanan iki farklı test sisteminde herhangi bir değişiklik yapmadan MSN Messenger 7.5 ile oturum açmayı denedim ve güncelleme uyarısıyla ya da hata koduyla karşılaşmadım. Test sistemlerinde yüklü olan Windows Live Messenger sürümlerini Program Ekle veya Kaldır listesinden bulup kaldırdım. Ardından MSN Messenger 7.5 kurulum dosyasını çalıştırdım. https://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/msn_messenger.7.5.1.png Kurulum ekranında gereksiz bulduğum seçeneklerin işaretlerini kaldırdım. https://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/msn_messenger.7.5.2.png E-posta adresimi ve parolamı girip "Oturum Aç" tuşuna tıkladım. https://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/msn_messenger.7.5.3.png Sonuç: https://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/msn_messenger.7.5.4.png Siz de denemek isteyebilirsiniz. Zaten MSN Messenger 7.5 sisteminizde yüklüyse Program Ekle veya Kaldır listesinden bulup Değiştir > Onar işlemini uygulayın ve oturum açmayı deneyin. Belki de Microsoft gelen şikayetler sonucu güncelleme zorunluluğunu geri çekmiştir. |
flashı kaldırıp Autocad'i kurduktan sonra denicem merak ettim bu kadar kolaymı çünkü bende sabah onar diyerek setup yapmıştım ama düzelmemişti.. -------Ekleme------------ Allah cezanı versin Microsoft şimdi denedim aynen oldu onar diyince msn açıldı teşekkürler admin :) |
Buqun Onar Yapmadım, 8 Makinemde 7.5 Kurulu ama hicbiri hata vermedi :S |
Alıntı:
|
abi ben 7.5 istiyom vallaha çoğu şeyim kısıtlandı discovery olsun başka şeyler var üfffff help 7.5 help :( |
Ya arkadaşlar lütfen yardım edin !! Ben msn 8.1 i kullanıyorum onceden de son sürümdü şimdi sorunum karşıdan gelen dosyaları sesli görüntü isteklerini veya herhangi bişeyi göremiyorum.....??? Ben cam gönderdigim zamanda karşıdakininin kabul edip edemedigini göremiyorum ?? lutfen yardımcı olun güvenlik duvarını kaldırdım yine olmadı msn nenin her sürümünü yükledim yine olmadı :(:(:(:( |
Son 2 gündür liste gelmeden donuyor kalıyor aynı sorunu yaşayanlar varmı? |
eski dosyanin uzerine yazmak nasil oluyor |
msn 7.5 kurdum açilmiyo hata kodu 80048820 diyo bir zahmet biri bana yardimci olsun pls |
hata kodu 81000314 ne demek oluyor bilen varmı msn 7.5 da |
http://img81.imageshack.us/img81/9917/bunedendirmo8.jpgÖncelikle teşekkürler emeğiniz için. Ben harfiyen uyguladım söylediklerinizi ancak. Resimde de görüldüğü gibi sadece $ ile ya da ona benzer şeylerle yazılmış renk kodları olan kişileri renkli gösteriyor. Nasıl düzeltebilirim? :S |
Alıntı:
|
Bir sorum olacaktı :] Messenger Sesleri çıkmıyor.Acaba neden olabilir? Yardım edecek arkadaş var mı? |
Yardımcı olacak yok mu :] Açıklayayım;Bilgisarayımda hem WLM kurulu,hem 7.5.WLM'de sesler gayet iyi çıkıyor,fakat Messenger 7.5'te hiç çıkmıyor.Yarım edecek arkadaşa şimdiden teşekkür ediyorum:) |
Alıntı:
|
Msn 7,5 ile uyumlu Discovery varmıdır acaba.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Şu şekilde.Yukarıda görünenler WLM Sesleri. MSN Messenger sesleri ise göründüğü gibi sadece; ''Yeni Mobile iletisi'' :) Başka ekleyemediğim için yardım istemiştim zaten,yardımcı olursanız çok makbule geçer :) Şimdiden teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
bnde 8.1 surumu var ama habıle sorun gıder dıyor acılmadı lutfen yardımcı olurmsuunuz hata kodum80048412 lutfen lutfen kafayı yıcem yogsaaaaa bna yardmcı olun yaWS vlla kafayı yıcem 8.1 surumu vardı calsmıyo paso sorun gıder dıyo hata kodsum 80048820:@:*(:*(:(:( |
bendede aynisi oldu delimin sen |
MSN mesengerin eski sürünümünü kullandığınızdan oturumu açamadınız. Not: MSN mesenger sürümünü yükseltmek için bu bilgisayara yönetici olarak oturum açmalısınız yahu bunu nasıl çözecem arkadaslar işi gücü bıraktım bunla uğrasıyom kafayı yiyyecem |
Alıntı:
|
Neu bişi sorcam 1 yıldır bu şekilde msn 7,5 kullanıyordum ama arada sırada şöyle bir hata alıyorum; bazen messengera tıkladığım halde saatin orda messenger simgesi çıkıyor ama messenger penceresi açılmıyor. Bu yüzden messengera bağlanamıyorum. Mouse ile saatin ordaki simgesine gittiğimde ise messenger iconu anında kayboluyor. Birde görev yöneticisinden işlemlere bakıyorum ve orda msnmsgr.exe yok. Bilgisayarda hiçbir oynama yapmadan orjinal msnmsgr.exe dosyasını geri attığımda ve çalıştırdığımda ise oturum açma penceresi geliyor. Bazen deneme yanılma yöntemiyle sorun çözülüyordu messengerı kaldırıp kurup tekrar tekrar değiştirip falan çözülüyordu ama şimdi artık hiç olmamaya başladı. msn plusı da eklemiştim, msgplush.dll yi değiştirmiştim ve plusı kendime göre yapılandırmıştım. Yine aynı şekilde stuff plugin mi ne onuda kurup yapılandırmıştım. Bu işlemi format atıp sıfır windowsta denedim başta yine sorunsuz olarak çalıştı. Ama ertesi gün yine kendiliğinden bu durum çıkmaya başladı. Bunun nedeni nedir? varsa çözümü nasıldır? |
Alıntı:
Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) - Tekil Mesaj - MsXLabs |
aklıma takılan şu, bu kopyasını oluşturcağımız msnmsgr.exe dosyası, orjinal dosya mı olacak yoksa burdan indirdiğimiz yamalı olan mı? |
Alıntı:
|
maalesef işe yaramadı. Oturum açma ekranı gelen messenger 7,5'un orjinal msnmsgr.exe dosyası. Bunda ordaki işlemleri yaptım. Açmaya çalıştığımda yeni versiyon var onu indirin uyarısını verdi. Aynı işlemleri birde buradan indirdiğim yamalı msnmsgr.exe için denedim ama durum yine aynı yine oturum açma ekranı gelmedi. Başka bir çözümü yok mu acaba? Ben bu hatayı aslında wlm 2009 çıkmadan öncede alıyordum (yani geçen sene). Ama kendi kendine düzeliyordu bazen. Şimdi ise düzelmiyor. |
Alıntı:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? |
Teşekkürler Neu şimdi farkettim normalde indirdiğimiz msnmsgr.exe dosyası 6,76 MB iken, bazen kendi kendine (nasıl oluyorsa) 6,93 MB oluyor. Bu durumda da benim karşılaştığım hata ortaya çıkıyor. Benimle benzer durumu yaşayan arkadaşlara tavsiyem burdan yeniden indirip indirdiğimiz dosyanın boyutunun 6,76 MB olduğuna emin olup kendi msnmsgr.exe dosyamızla yeniden değiştirmek. Ben deneme yanılma şeklinde çözerken demek ki boyutlarına dikkat etmemişim. 6,93 MB'lı msnmsgr.exe ile oturum açılamaz, 6,76 MB ile farkında olmadan değiştirmişim demek ki, durum kendiliğinden düzelmiş hep. |
Çok teşekkür ederim kardeşim waLLa oldu. bayadır kullanamıyordum. özlemişim. şuanda sorunsuz kullanıyorum. teşekkürler. eline sağlık. 4ever 7.5 ;) |
MSN Messenger 7.5.0324 TR.zip (8.93 MB, 7325 gösterim) Bu ataç dosyasının linki kırılmış arkadaşlar. Dün indirmiştim bugün indiremedim. |
arkadaşlar aynı sorunu bende yasadım program ekle kaldırda msn olmadığını halde msn hatasında bilgisayarınızda yüklü olan windows live messenger sürümü yüklemeye çalıştığınızdan daha yeni hatasını uninstall programı yükleyerek çözdüm varolan msnlerin hepsini kaldırdım ve yeniden msn yüklediğimde sorun yaşamamıştım |
7.5 i severim onada razıyım windowsun en eskı surumunden ıyıdır dosya alıp gönderebılırım hiçdeğilse arkadaslar dedıklerınızın hepsını yaptım sildim WLM 2009 her yerden sılmeyı denıyorum gizli dosyalar seçenegı çıkmıyor göster dıyorum bı ekran gıdıp gelıyor gıbı oluyor tekrar gizli dosyaları göstermıyor bilgisayar KURTULAMADIM ! bu WLM 2009'dan Lütfen Yardım Edin Yeni Format Attım 3 Gündür Messengerla ugrasıyorum. Program Files'tan Sildim Ekle/kaldırdan Sildim. Cmd Sistemiyle Sırasıyla Klasörlere Girip Sildim Res Attım Gene Silmedi 7.5 Setup'a Tıklarken önce kaldırın hatasını verıyor kafayı yıcem yokmu bunun kesın bı çözumu çaresi ve arkadaslar sayısız guncelleme yaptım servis Pack 3.5 yüklü :^)^o) acaba ondan fln mı kaynaklanıyor dıyorum windowsupdateden yaptı guncelleme ıstedı yukledım... DAHA NE YAPABILIRİM BIKTIM ?:@ |
Alıntı:
Gizli dosyaları görütülemek için yeni bir kullanıcı oturumu açın bilgisayarınızda. Bilgisayar yöneticisi olsun. Oturum açarken gizli dosyaları aktif hale getir seçeneği var. Onu işaretleyip oturumu açın. Bunun dışında sistem geri yükleme önerebilirim. WLM 2009 yüklemeden önceki bir tarihe göre bilgisayarınıza sistem geri yükleme yapabilirsiniz. Servis pack 3.5 'ten dolayı da bazı sorunlar oluyor olabilir. Normalde Windows Install CleanUp programının kesin işe yaraması lazım ama işte servis pack sürümünden dolayı da çalışmıyor olabilir. Bahsettiğim işlemleri bir de güvenli kip 'te deneyin. Windows Installar CleanUp indirmek için TIKLAYIN Kurulum bittikten sonra programı açın. ( Başlat > Programlardan açabilirsiniz) Programın amacı bilgisayarınızda bulunan Messenger sürümlerini tamamen kaldırmaktır. Programı açtığınızda karşınıza ufak bir pencere açılır, pencerenin içinde bir liste göreceksiniz. Listeden sadece " Windows Live " olarak başlayan programları seçin ve aşağı kısımdan Remove 'ye basarak kaldırın. Sonucu belirtin lütfen. |
İŞTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EE Arkadasım Denedım Olmadı İşte Yalan Söylucek Halim Yokya Hiçbirişe Yaramıyor. ARKADASLAR MESSENGER'IN HANGI SURUMU YUKLU OLURSA OLSUN SİLEN BİR PROGRAM KOMPLE PROGRAMI INDIRDIKTEN SONRA SADECE START'A BASIN O KADAR ZAPMESSENGER WLM 2009'Dan Kurtulmak İstiyorum Sorunlar Hatalardan Bıktım ! Diyenler...:@ Yeni Sürüm Güncelleştirmesi Çıkmamasını İstiyorsanız Windows Live Messenger 8.1.0178.00 Yükleyin Son Sürümünü - Herhangi bir Msn Plus İle Çoklu Oturum Açabilirsiniz... MESSENGER 8.1 DOWNLOAD MESS PATCH DOWNLOAD A PATCH DOWNLOAD Herşey Doğru Aynı Sorunları Bende Yaşadım Hiçbir Problem Yok Herşey Tamam (Y) |
ya dicek soz yok harikasiniz ya |
Hala Msn 7.5 Kullanmak İsteyenler için .Exe Dosyası Merhaba Arkadaşlar, Hala benim gibi msn 7.5 hastasıysanız ve bu hastalıktan vazgeçemiyosanız işte size versiyon numarası son sürüm olarak değiştirilmiş .exe dosyası... Peki bu ne işe yarar diye soranlara siz msn messenger 7.5 sürümünü yüklediğinizde oturum açmaya çalışırken size zorla veya sık sık karşınıza çıkarak update yani güncelleme ekranını çıkartıyor ve sizi çok ciddi şekilde canınızı sıkıyor işte tam bu sırada bu dertten kurtulmanız için bu dosya işinizi yarayacaktır tek yapmanız gereken bu .exe dosyasını; "C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe" bu yola kopyala yapıştır yapmanızdır çıkan soruya evet derseniz tamam olacaktır unutmayın bu işlemi yaparken msn programınız kapalı olmalı ve msn ikonuna sağ altta tıklayarak çıkış demelisiniz hepsi bu kadar sömürün gayri (: http://rapidshare.com/files/245710715/msnmsgr.rar Not: Sayın Editörler bu sizin zamanınızda dağıtmış olduğunuz "msnmsgr.exe" dosyasının uptade edilerek sürüm notu değiştirilmiş halidir silmemenizi rica ediyorum saygılarımla.... |
abi 8.1 içinde msnplus için bişiler bulun lütfen nolur ekleyip anlatın deniz_ank_93@hot |
yeni sürüm numarasına göre uygun msn 7.5 exeyi hazırlayacakmısınız acaba ? |
Güncelleme Alıntı:
|
MSN 7.5 kullanıyorudum, ben evde yokken kardeşim MSN 2009 (14.0.8089.726) güncellemesini yapmış. Tekrar 7.5'e dönüp güncellemeyi engelleme işlemlerini yapabilmem için önce 2009'u kaldırmam mı gerekiyor, yoksa 7.5'i indirip kursam kendiliğinden sürümü düşer mi? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Peki, MsXLabs Messenger Uninstaller uygulamanız bu sürüm için de işe yarıyor mu? Yarıyorsa MSN'i kaldırmadan önce smiley, görüntü resmi, vs. yedeklemem gerekir mi? |
| Saat: 18:40 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık