MsXLabs
Sayfa 7 / 9

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/53994-msn-messenger-7-5-surumunden-vazgecemiyor-musunuz.html)

Magnifique 23 Temmuz 2008 15:54

Alıntı:

GöÇMeN KıZı adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1128841)
Aynı sorun bendede var lütfen yardım...bende kontrol ettim hiç bir faydası yok

Alıntı:

Y U S U F adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1129848)
evet aynı sorun bendede var.

Alıntı:

GöÇMeN KıZı adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1129976)
Arkadaşlar bendede 7.5 te o sorun devam etti...Sonra msn 7.0 yi kurdum...eklenti olarak msn plus ve stuff plug ta kurdum...dün ve bu saate kadar kullanabiliyordum...şimdi msn 7.0 dede o sorunu vermeye başladı...hem 7.5 te hemde msn 7.0 de aynı hata kodunu veriyor ve msn yi açmıyor:( hata kodu :81000395

***Not**:Msn 7.0 teki sorun çözüldü ...7.5 i kullanamayanlar bu olay çözülene kadar msn 7.0 yi kullansınlar derim...zaten 7.5 le hemen hemen aynı...

Windows Live Messenger sürümünüzü yükseltin; Windows Live Messenger 8,5

Lasthero 23 Temmuz 2008 16:54

Benim 2 Sorunum var..

Cafemde 8.1 kullanıyordum ama aşırı donmasından dolayı dedim 7.5 kurayım ve Bu Konudaki Denilenleri yapıp 7.5 Kurdum Ama Genelde Hata kodu: 81000395 alıyorum ve makineyi kapatıp açmak zorunda kalıyorum bazen kapatıp acmama ragmen gene aynı hata kodu geliyor.. 8.0 kurdum Bu seferde kişi listesi cıkmıyor..

Diger Sorunsa Şimdi 7.5 'i Kaldırıp 8.1 Kuramıyorum Neden Olabilir? 8.1 Kurmaya Çalışırken "Windows live messenger kurulumu başarız oldu, hata kodu: '1603'. Lütfen windows live messenger'ın en son sürümünü karşıdan yüklemek için vs.." hatası alıyorum..Ne yaptıysam olmuyor 8.1 kurulu makinemde suan ancak en fazla 8.0 kuruyorum onda da kişi listesi cıkmıyor..

Sistem: Windows XP Service Pack 1

Yardımcı olursanız sevinirim... Teşekkürler..

NeutralizeR 23 Temmuz 2008 21:06

Alıntı:

Lasthero adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1130125)
Benim 2 Sorunum var..

Cafemde 8.1 kullanıyordum ama aşırı donmasından dolayı dedim 7.5 kurayım ve Bu Konudaki Denilenleri yapıp 7.5 Kurdum Ama Genelde Hata kodu: 81000395 alıyorum ve makineyi kapatıp açmak zorunda kalıyorum bazen kapatıp acmama ragmen gene aynı hata kodu geliyor.. 8.0 kurdum Bu seferde kişi listesi cıkmıyor..

Diger Sorunsa Şimdi 7.5 'i Kaldırıp 8.1 Kuramıyorum Neden Olabilir? 8.1 Kurmaya Çalışırken "Windows live messenger kurulumu başarız oldu, hata kodu: '1603'. Lütfen windows live messenger'ın en son sürümünü karşıdan yüklemek için vs.." hatası alıyorum..Ne yaptıysam olmuyor 8.1 kurulu makinemde suan ancak en fazla 8.0 kuruyorum onda da kişi listesi cıkmıyor..

Sistem: Windows XP Service Pack 1

Yardımcı olursanız sevinirim... Teşekkürler..

Alıntı:

GöÇMeN KıZı adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1128841)
Aynı sorun bendede var lütfen yardım...bende kontrol ettim hiç bir faydası yok

Alıntı:

Y U S U F adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1129848)
evet aynı sorun bendede var.

Alıntı:

GöÇMeN KıZı adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1129976)
Arkadaşlar bendede 7.5 te o sorun devam etti...Sonra msn 7.0 yi kurdum...eklenti olarak msn plus ve stuff plug ta kurdum...dün ve bu saate kadar kullanabiliyordum...şimdi msn 7.0 dede o sorunu vermeye başladı...hem 7.5 te hemde msn 7.0 de aynı hata kodunu veriyor ve msn yi açmıyor:( hata kodu :81000395

***Not**:Msn 7.0 teki sorun çözüldü ...7.5 i kullanamayanlar bu olay çözülene kadar msn 7.0 yi kullansınlar derim...zaten 7.5 le hemen hemen aynı...

Alıntı:

windyy adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1127269)
ben msn 7.5 i uzun süredir kullanıyorum sorunsuz. bu sabah itibari ile 81000395 hatası alıyorum ve msn açılmıyor. sorun ne olabilir?

Test sistemine MSN Messenger 7.5 kurdum, 7.5'te oturum açmayı sağlayan EXE dosyasını kopyaladım ve başarıyla oturum açabildim. Kontrol etmek amaçlı MSN Messenger'dan çıkış yaptım ve tekrar başlattım. Oturum açmayı denediğimde bu kez 81000395 numaralı hata koduyla karşılaştım. Sistemdeki ilgili "MSN Messenger, Windows Live, Windows Live Contacts vs." klasörlerini silince tekrar oturum açabildim. Ancak bir sonraki denememde yine 81000395 numaralı hata koduyla karşılaştım. Daha sonra Windows Kayıt Sistemi'nde bazı temizlikler/değişiklikler yaptım. Çözüme gelince...

https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/191448-msn-messenger-7-5-icin-81000395-numarali-hata-kodu-ve-cozumu.html

Y U S U F 24 Temmuz 2008 10:09

dostum eline koluna sağlık.sen olmasan napardık bilmiyorum.sevemedim gittim 7.5 ten başkasını.vazgeçemiyorum.

ConD0M 24 Temmuz 2008 17:47

Gecemioz Sori Emegine Saglik :G

NeutralizeR 24 Temmuz 2008 20:32

İlginç bir durum söz konusu. Windows XP ve Windows Vista işletim sistemi kullanan iki farklı test sisteminde herhangi bir değişiklik yapmadan MSN Messenger 7.5 ile oturum açmayı denedim ve güncelleme uyarısıyla ya da hata koduyla karşılaşmadım.

Test sistemlerinde yüklü olan Windows Live Messenger sürümlerini Program Ekle veya Kaldır listesinden bulup kaldırdım. Ardından MSN Messenger 7.5 kurulum dosyasını çalıştırdım.
https://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/msn_messenger.7.5.1.png

Kurulum ekranında gereksiz bulduğum seçeneklerin işaretlerini kaldırdım.
https://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/msn_messenger.7.5.2.png

E-posta adresimi ve parolamı girip "Oturum Aç" tuşuna tıkladım.
https://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/msn_messenger.7.5.3.png

Sonuç:
https://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/msn_messenger.7.5.4.png

Siz de denemek isteyebilirsiniz. Zaten MSN Messenger 7.5 sisteminizde yüklüyse Program Ekle veya Kaldır listesinden bulup Değiştir > Onar işlemini uygulayın ve oturum açmayı deneyin. Belki de Microsoft gelen şikayetler sonucu güncelleme zorunluluğunu geri çekmiştir.

Lord.iz 24 Temmuz 2008 21:13

flashı kaldırıp Autocad'i kurduktan sonra denicem merak ettim bu kadar kolaymı çünkü bende sabah onar diyerek setup yapmıştım ama düzelmemişti..

-------Ekleme------------

Allah cezanı versin Microsoft şimdi denedim aynen oldu onar diyince msn açıldı teşekkürler admin :)

Lasthero 24 Temmuz 2008 22:45

Buqun Onar Yapmadım, 8 Makinemde 7.5 Kurulu ama hicbiri hata vermedi :S

yawruaslan 25 Temmuz 2008 12:22

Alıntı:

Lord.iz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1131187)
flashı kaldırıp Autocad'i kurduktan sonra denicem merak ettim bu kadar kolaymı çünkü bende sabah onar diyerek setup yapmıştım ama düzelmemişti..

-------Ekleme------------

Allah cezanı versin Microsoft şimdi denedim aynen oldu onar diyince msn açıldı teşekkürler admin :)

maalesef msni silip adminin dedigi exe dosyasını kurdum onar dedim kesinlikle olmuyor güncelleme zorunlulugu devam ediyor 7.5 kullanmak için gerekli olan işlemleri yaptıktan sonra onar diyorum gene 395 hatasını alıyorum :) bi çözüm bulamıycaz heralde ama ben dün bilgisayarımı güncelledikten sonra bu hatayı almaya basladım bu güncellemeleri kaldırabilsem belki düzelir yada msn 7.5 sürümünü 8.1 yaptıgınız gibi 9 yapsanız belki olabilir :S

extreme_oki 30 Temmuz 2008 02:32

abi ben 7.5 istiyom vallaha çoğu şeyim kısıtlandı discovery olsun başka şeyler var üfffff help 7.5 help :(

alpacino 30 Temmuz 2008 15:47

Ya arkadaşlar lütfen yardım edin !! Ben msn 8.1 i kullanıyorum onceden de son sürümdü şimdi sorunum karşıdan gelen dosyaları sesli görüntü isteklerini veya herhangi bişeyi göremiyorum.....??? Ben cam gönderdigim zamanda karşıdakininin kabul edip edemedigini göremiyorum ?? lutfen yardımcı olun güvenlik duvarını kaldırdım yine olmadı msn nenin her sürümünü yükledim yine olmadı :(:(:(:(

Lasthero 28 Ağustos 2008 20:00

Son 2 gündür liste gelmeden donuyor kalıyor aynı sorunu yaşayanlar varmı?

yalnizprenssss 4 Eylül 2008 14:49

eski dosyanin uzerine yazmak nasil oluyor

hüseyin_ateş 5 Eylül 2008 20:55

msn 7.5 kurdum açilmiyo hata kodu 80048820 diyo bir zahmet biri bana yardimci olsun pls

ladysweet 11 Eylül 2008 13:46

hata kodu 81000314 ne demek oluyor bilen varmı msn 7.5 da

DontpaniC 19 Eylül 2008 22:15

http://img81.imageshack.us/img81/9917/bunedendirmo8.jpgÖncelikle teşekkürler emeğiniz için. Ben harfiyen uyguladım söylediklerinizi ancak. Resimde de görüldüğü gibi sadece $ ile ya da ona benzer şeylerle yazılmış renk kodları olan kişileri renkli gösteriyor. Nasıl düzeltebilirim? :S

ahmetgns 19 Eylül 2008 22:28

Alıntı:

DontpaniC adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1181367)
Öncelikle teşekkürler emeğiniz için. Ben harfiyen uyguladım söylediklerinizi ancak. Resimde de görüldüğü gibi sadece $ ile ya da ona benzer şeylerle yazılmış renk kodları olan kişileri renkli gösteriyor. Nasıl düzeltebilirim? :S

MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? - Tekil Mesaj - MsXLabs

Hiphopotamus 6 Ekim 2008 13:15

Bir sorum olacaktı :]

Messenger Sesleri çıkmıyor.Acaba neden olabilir? Yardım edecek arkadaş var mı?

Hiphopotamus 8 Ekim 2008 16:10

Yardımcı olacak yok mu :]

Açıklayayım;Bilgisarayımda hem WLM kurulu,hem 7.5.WLM'de sesler gayet iyi çıkıyor,fakat Messenger 7.5'te hiç çıkmıyor.Yarım edecek arkadaşa şimdiden teşekkür ediyorum:)

NeutralizeR 8 Ekim 2008 19:48

Alıntı:

Hiphopotamus adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1197597)
Yardımcı olacak yok mu :]

Açıklayayım;Bilgisarayımda hem WLM kurulu,hem 7.5.WLM'de sesler gayet iyi çıkıyor,fakat Messenger 7.5'te hiç çıkmıyor.Yarım edecek arkadaşa şimdiden teşekkür ediyorum:)

Messenger > Araçlar > Seçenekler > Uyarılar ve Sesler bölümünden ses ataması yapamıyor musunuz?

nevaeh 9 Ekim 2008 15:16

Msn 7,5 ile uyumlu Discovery varmıdır acaba..

NeutralizeR 9 Ekim 2008 15:27

Alıntı:

nevaeh adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1198445)
Msn 7,5 ile uyumlu Discovery varmıdır acaba..

https://www.msxlabs.org/forum/arsive-kaldirilan-konular/1364-messenger-discovery-2-messengerdiscovery-x-2-tr.html

nevaeh 9 Ekim 2008 15:41

tesekkurler yukledım ama discovery çalışır durumdayken oturum açamıyorum.. :|

Hiphopotamus 9 Ekim 2008 15:53

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1197767)
Messenger > Araçlar > Seçenekler > Uyarılar ve Sesler bölümünden ses ataması yapamıyor musunuz?

http://img183.imageshack.us/img183/9369/zxczxclb9.jpg

Şu şekilde.Yukarıda görünenler WLM Sesleri. MSN Messenger sesleri ise göründüğü gibi sadece; ''Yeni Mobile iletisi'' :) Başka ekleyemediğim için yardım istemiştim zaten,yardımcı olursanız çok makbule geçer :) Şimdiden teşekkür ederim.

NeutralizeR 9 Ekim 2008 17:14

Alıntı:

Hiphopotamus adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1198481)
http://img183.imageshack.us/img183/9369/zxczxclb9.jpg

Şu şekilde.Yukarıda görünenler WLM Sesleri. MSN Messenger sesleri ise göründüğü gibi sadece; ''Yeni Mobile iletisi'' :) Başka ekleyemediğim için yardım istemiştim zaten,yardımcı olursanız çok makbule geçer :) Şimdiden teşekkür ederim.

Sanırım MSN Messenger'ı ya da WLM'yi kurulumsuz kullanıyorsunuz. Ses atamaları için kayıt girdileriyle oynamanız gerekiyor. Messenger'ı Installer ile yükleyip sesle ilgili olan kayıt girdilerini yedekledikten sonra geri yükleme yapabilirsiniz.

orhanşahin 24 Ekim 2008 21:48

bnde 8.1 surumu var ama habıle sorun gıder dıyor acılmadı lutfen yardımcı olurmsuunuz hata kodum80048412 lutfen lutfen kafayı yıcem yogsaaaaa

bna yardmcı olun yaWS vlla kafayı yıcem 8.1 surumu vardı calsmıyo paso sorun gıder dıyo hata kodsum 80048820:@:*(:*(:(:(

lacca 1 Kasım 2008 09:16

bendede aynisi oldu

delimin sen

aloneman 19 Aralık 2008 09:52

MSN mesengerin eski sürünümünü kullandığınızdan oturumu açamadınız.
Not: MSN mesenger sürümünü yükseltmek için bu bilgisayara yönetici olarak oturum açmalısınız

yahu bunu nasıl çözecem arkadaslar işi gücü bıraktım bunla uğrasıyom kafayı yiyyecem

NeutralizeR 19 Aralık 2008 10:13

Alıntı:

aloneman adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1261483)
MSN mesengerin eski sürünümünü kullandığınızdan oturumu açamadınız.
Not: MSN mesenger sürümünü yükseltmek için bu bilgisayara yönetici olarak oturum açmalısınız

yahu bunu nasıl çözecem arkadaslar işi gücü bıraktım bunla uğrasıyom kafayı yiyyecem

Şu an bu konuda anlatılan şekilde MSN Messenger 7.5 kurulumunu yapıp modifiye edilmiş msnmsgr.exe dosyasını kurulum klasörüne kopyaladım ve başarıyla oturum açabildim. Yalnız ekleme taleplerinde kabul etmeyip engellemeyi seçtiğimde "[e-posta adresi] engellenemedi. Lütfen daha sonra yeniden deneyin." uyarısı aldım. WLM 2009'la birlikte Microsoft bazı değişiklikler yapmış olabilir.

Nicolaizer 24 Aralık 2008 01:52

Neu bişi sorcam 1 yıldır bu şekilde msn 7,5 kullanıyordum ama arada sırada şöyle bir hata alıyorum;

bazen messengera tıkladığım halde saatin orda messenger simgesi çıkıyor ama messenger penceresi açılmıyor. Bu yüzden messengera bağlanamıyorum. Mouse ile saatin ordaki simgesine gittiğimde ise messenger iconu anında kayboluyor. Birde görev yöneticisinden işlemlere bakıyorum ve orda msnmsgr.exe yok. Bilgisayarda hiçbir oynama yapmadan orjinal msnmsgr.exe dosyasını geri attığımda ve çalıştırdığımda ise oturum açma penceresi geliyor. Bazen deneme yanılma yöntemiyle sorun çözülüyordu messengerı kaldırıp kurup tekrar tekrar değiştirip falan çözülüyordu ama şimdi artık hiç olmamaya başladı.

msn plusı da eklemiştim, msgplush.dll yi değiştirmiştim ve plusı kendime göre yapılandırmıştım. Yine aynı şekilde stuff plugin mi ne onuda kurup yapılandırmıştım.

Bu işlemi format atıp sıfır windowsta denedim başta yine sorunsuz olarak çalıştı. Ama ertesi gün yine kendiliğinden bu durum çıkmaya başladı. Bunun nedeni nedir? varsa çözümü nasıldır?

NeutralizeR 24 Aralık 2008 01:56

Alıntı:

Nicolaizer adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1266609)
Neu bişi sorcam 1 yıldır bu şekilde msn 7,5 kullanıyordum ama arada sırada şöyle bir hata alıyorum;

bazen messengera tıkladığım halde saatin orda messenger simgesi çıkıyor ama messenger penceresi açılmıyor. Bu yüzden messengera bağlanamıyorum. Mouse ile saatin ordaki simgesine gittiğimde ise messenger iconu anında kayboluyor. Birde görev yöneticisinden işlemlere bakıyorum ve orda msnmsgr.exe yok. Bilgisayarda hiçbir oynama yapmadan orjinal msnmsgr.exe dosyasını geri attığımda ve çalıştırdığımda ise oturum açma penceresi geliyor. Bazen deneme yanılma yöntemiyle sorun çözülüyordu messengerı kaldırıp kurup tekrar tekrar değiştirip falan çözülüyordu ama şimdi artık hiç olmamaya başladı.

msn plusı da eklemiştim, msgplush.dll yi değiştirmiştim ve plusı kendime göre yapılandırmıştım. Yine aynı şekilde stuff plugin mi ne onuda kurup yapılandırmıştım.

Bu işlemi format atıp sıfır windowsta denedim başta yine sorunsuz olarak çalıştı. Ama ertesi gün yine kendiliğinden bu durum çıkmaya başladı. Bunun nedeni nedir? varsa çözümü nasıldır?

Windows Live Messenger 2009 da çıktı artık. Messenger iletişim protokolünde değişiklikler oluyor, büyük ihtimalle bununla bağlantılı bu sorunlar. Şu mesajımda anlattıklarımı MSN Messenger 7.5'e uyarlayarak uygulamayı deneyebilirsiniz:
Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) - Tekil Mesaj - MsXLabs

Nicolaizer 24 Aralık 2008 02:06

aklıma takılan şu, bu kopyasını oluşturcağımız msnmsgr.exe dosyası, orjinal dosya mı olacak yoksa burdan indirdiğimiz yamalı olan mı?

NeutralizeR 24 Aralık 2008 02:10

Alıntı:

Nicolaizer adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1266612)
aklıma takılan şu, bu kopyasını oluşturcağımız msnmsgr.exe dosyası, orjinal dosya mı olacak yoksa burdan indirdiğimiz yamalı olan mı?

Oturum açabiliyor olduğunuz dosyanın kopyası olacak.

Nicolaizer 24 Aralık 2008 02:29

maalesef işe yaramadı. Oturum açma ekranı gelen messenger 7,5'un orjinal msnmsgr.exe dosyası. Bunda ordaki işlemleri yaptım. Açmaya çalıştığımda yeni versiyon var onu indirin uyarısını verdi. Aynı işlemleri birde buradan indirdiğim yamalı msnmsgr.exe için denedim ama durum yine aynı yine oturum açma ekranı gelmedi. Başka bir çözümü yok mu acaba? Ben bu hatayı aslında wlm 2009 çıkmadan öncede alıyordum (yani geçen sene). Ama kendi kendine düzeliyordu bazen. Şimdi ise düzelmiyor.

NeutralizeR 24 Aralık 2008 02:35

Alıntı:

Nicolaizer adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1266621)
maalesef işe yaramadı. Oturum açma ekranı gelen messenger 7,5'un orjinal msnmsgr.exe dosyası. Bunda ordaki işlemleri yaptım. Açmaya çalıştığımda yeni versiyon var onu indirin uyarısını verdi. Aynı işlemleri birde buradan indirdiğim yamalı msnmsgr.exe için denedim ama durum yine aynı yine oturum açma ekranı gelmedi. Başka bir çözümü yok mu acaba? Ben bu hatayı aslında wlm 2009 çıkmadan öncede alıyordum (yani geçen sene). Ama kendi kendine düzeliyordu bazen. Şimdi ise düzelmiyor.

Maalesef başka bir çözüm önerisinde bulunamayacağım. Test sistemi hariç MSN Messenger 7.5 kurmayalı çok uzun zaman oldu. Burada anlatıldığı gibi tamamen kaldırıp yeniden kurmayı deneyebilirsiniz:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

Nicolaizer 24 Aralık 2008 11:43

Teşekkürler Neu şimdi farkettim normalde indirdiğimiz msnmsgr.exe dosyası 6,76 MB iken, bazen kendi kendine (nasıl oluyorsa) 6,93 MB oluyor. Bu durumda da benim karşılaştığım hata ortaya çıkıyor. Benimle benzer durumu yaşayan arkadaşlara tavsiyem burdan yeniden indirip indirdiğimiz dosyanın boyutunun 6,76 MB olduğuna emin olup kendi msnmsgr.exe dosyamızla yeniden değiştirmek. Ben deneme yanılma şeklinde çözerken demek ki boyutlarına dikkat etmemişim. 6,93 MB'lı msnmsgr.exe ile oturum açılamaz, 6,76 MB ile farkında olmadan değiştirmişim demek ki, durum kendiliğinden düzelmiş hep.

knightrider1907 1 Ocak 2009 13:48

Çok teşekkür ederim kardeşim waLLa oldu. bayadır kullanamıyordum. özlemişim. şuanda sorunsuz kullanıyorum. teşekkürler. eline sağlık. 4ever 7.5 ;)

overdoze 5 Nisan 2009 23:31

MSN Messenger 7.5.0324 TR.zip (8.93 MB, 7325 gösterim)
Bu ataç dosyasının linki kırılmış arkadaşlar. Dün indirmiştim bugün indiremedim.

ysf_ 9 Nisan 2009 02:11

arkadaşlar aynı sorunu bende yasadım program ekle kaldırda msn olmadığını halde msn hatasında bilgisayarınızda yüklü olan windows live messenger sürümü yüklemeye çalıştığınızdan daha yeni hatasını uninstall programı yükleyerek çözdüm varolan msnlerin hepsini kaldırdım ve yeniden msn yüklediğimde sorun yaşamamıştım

euphrates 23 Nisan 2009 20:26

7.5 i severim onada razıyım windowsun en eskı surumunden ıyıdır dosya alıp gönderebılırım hiçdeğilse arkadaslar dedıklerınızın hepsını yaptım sildim WLM 2009 her yerden sılmeyı denıyorum gizli dosyalar seçenegı çıkmıyor göster dıyorum bı ekran gıdıp gelıyor gıbı oluyor tekrar gizli dosyaları göstermıyor bilgisayar KURTULAMADIM ! bu WLM 2009'dan Lütfen Yardım Edin Yeni Format Attım 3 Gündür Messengerla ugrasıyorum.
Program Files'tan Sildim
Ekle/kaldırdan Sildim.
Cmd Sistemiyle Sırasıyla Klasörlere Girip Sildim
Res Attım Gene Silmedi 7.5 Setup'a Tıklarken önce kaldırın hatasını verıyor
kafayı yıcem yokmu bunun kesın bı çözumu çaresi ve arkadaslar sayısız guncelleme yaptım servis Pack 3.5 yüklü :^)^o)
acaba ondan fln mı kaynaklanıyor dıyorum windowsupdateden yaptı guncelleme ıstedı yukledım... DAHA NE YAPABILIRİM BIKTIM ?:@

ahmetseydi 23 Nisan 2009 20:37

Alıntı:

euphrates adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1383099)

...

Arkadaşım Wİndows Install Celan Up denedin mi ?

Gizli dosyaları görütülemek için yeni bir kullanıcı oturumu açın bilgisayarınızda. Bilgisayar yöneticisi olsun. Oturum açarken gizli dosyaları aktif hale getir seçeneği var. Onu işaretleyip oturumu açın. Bunun dışında sistem geri yükleme önerebilirim. WLM 2009 yüklemeden önceki bir tarihe göre bilgisayarınıza sistem geri yükleme yapabilirsiniz. Servis pack 3.5 'ten dolayı da bazı sorunlar oluyor olabilir. Normalde Windows Install CleanUp programının kesin işe yaraması lazım ama işte servis pack sürümünden dolayı da çalışmıyor olabilir. Bahsettiğim işlemleri bir de güvenli kip 'te deneyin.

Windows Installar CleanUp indirmek için TIKLAYIN

Kurulum bittikten sonra programı açın. ( Başlat > Programlardan açabilirsiniz) Programın amacı bilgisayarınızda bulunan Messenger sürümlerini tamamen kaldırmaktır. Programı açtığınızda karşınıza ufak bir pencere açılır, pencerenin içinde bir liste göreceksiniz. Listeden sadece " Windows Live " olarak başlayan programları seçin ve aşağı kısımdan Remove 'ye basarak kaldırın.

Sonucu belirtin lütfen.

euphrates 23 Nisan 2009 21:11

İŞTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EE

Arkadasım Denedım Olmadı İşte Yalan Söylucek Halim Yokya Hiçbirişe Yaramıyor.

ARKADASLAR MESSENGER'IN HANGI SURUMU YUKLU OLURSA OLSUN SİLEN BİR PROGRAM KOMPLE
PROGRAMI INDIRDIKTEN SONRA SADECE START'A BASIN O KADAR

ZAPMESSENGER

WLM 2009'Dan
Kurtulmak İstiyorum Sorunlar Hatalardan Bıktım ! Diyenler...
:@

Yeni Sürüm Güncelleştirmesi Çıkmamasını İstiyorsanız Windows Live Messenger 8.1.0178.00 Yükleyin Son Sürümünü - Herhangi bir Msn Plus İle Çoklu Oturum Açabilirsiniz...
MESSENGER 8.1 DOWNLOAD
MESS PATCH DOWNLOAD
A PATCH DOWNLOAD

Herşey Doğru Aynı Sorunları Bende Yaşadım Hiçbir Problem Yok Herşey Tamam (Y)

ZeRoCool 26 Nisan 2009 16:46

ya dicek soz yok harikasiniz ya

serkanbabax 18 Haziran 2009 00:38

Hala Msn 7.5 Kullanmak İsteyenler için .Exe Dosyası

Merhaba Arkadaşlar,

Hala benim gibi msn 7.5 hastasıysanız ve bu hastalıktan vazgeçemiyosanız işte size versiyon numarası son sürüm olarak değiştirilmiş .exe dosyası...

Peki bu ne işe yarar diye soranlara siz msn messenger 7.5 sürümünü yüklediğinizde oturum açmaya çalışırken size zorla veya sık sık karşınıza çıkarak update yani güncelleme ekranını çıkartıyor ve sizi çok ciddi şekilde canınızı sıkıyor işte tam bu sırada bu dertten kurtulmanız için bu dosya işinizi yarayacaktır tek yapmanız gereken bu .exe dosyasını;

"C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe" bu yola kopyala yapıştır yapmanızdır çıkan soruya evet derseniz tamam olacaktır unutmayın bu işlemi yaparken msn programınız kapalı olmalı ve msn ikonuna sağ altta tıklayarak çıkış demelisiniz hepsi bu kadar sömürün gayri (:

http://rapidshare.com/files/245710715/msnmsgr.rar

Not: Sayın Editörler bu sizin zamanınızda dağıtmış olduğunuz "msnmsgr.exe" dosyasının uptade edilerek sürüm notu değiştirilmiş halidir silmemenizi rica ediyorum saygılarımla....

gamilocak 16 Eylül 2009 00:50

abi 8.1 içinde msnplus için bişiler bulun lütfen nolur ekleyip anlatın deniz_ank_93@hot

jashua01 16 Eylül 2009 02:52

yeni sürüm numarasına göre uygun msn 7.5 exeyi hazırlayacakmısınız acaba ?

NeutralizeR 16 Eylül 2009 03:33

Güncelleme
Alıntı:

MSN Messenger 7.5.0324 sürümünü kullanmaya devam etmek istiyorsanız ekteki msnmsgr.7.5.zip dosyasını indirip C:\Program Files\MSN Messenger\ klasörüne kopyalayın. MSN Messenger'ın tamamen kapalı olduğundan emin olduktan sonra ZIP içindeki iki dosyayı buraya çıkartın ve eski dosyaların üzerine yazın. MSN Messenger 7.5 kullanmanıza olanak sağlayan bu dosyalara aynı zamanda A-Patch uygulanmıştır (Reklamlar kaldırılmıştır, çoklu oturum açma ve diğer bazı özellikler aktif edilmiştir).
Zorunlu Messenger Güncellemeleriyle İlgili

hysteresis 16 Eylül 2009 10:56

MSN 7.5 kullanıyorudum, ben evde yokken kardeşim MSN 2009 (14.0.8089.726) güncellemesini yapmış. Tekrar 7.5'e dönüp güncellemeyi engelleme işlemlerini yapabilmem için önce 2009'u kaldırmam mı gerekiyor, yoksa 7.5'i indirip kursam kendiliğinden sürümü düşer mi?

NeutralizeR 16 Eylül 2009 10:58

Alıntı:

hysteresis adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1490891)
MSN 7.5 kullanıyorudum, ben evde yokken kardeşim MSN 2009 (14.0.8089.726) güncellemesini yapmış. Tekrar 7.5'e dönüp güncellemeyi engelleme işlemlerini yapabilmem için önce 2009'u kaldırmam mı gerekiyor, yoksa 7.5'i indirip kursam kendiliğinden sürümü düşer mi?

Önce kaldırmanız gerekiyor.

hysteresis 16 Eylül 2009 11:13

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1490895)
Önce kaldırmanız gerekiyor.

Teşekkürler.

Peki, MsXLabs Messenger Uninstaller uygulamanız bu sürüm için de işe yarıyor mu? Yarıyorsa MSN'i kaldırmadan önce smiley, görüntü resmi, vs. yedeklemem gerekir mi?

Saat: 18:40
Sayfa 7 / 9

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık