![]() |
yeni msn sürümünde bu türden hatalar herzaman oluyor |
adresemiz ...@hotmail.com olunca gizlilikten ogrenebiliyoruz bizi silenleri ama..@windowslive.com da oyle bi şey yok yane gizliliğe baktıgımızda herkste sil secenegiş aktif oluyor.windowslive.com da nasıl ogrenebiliriz bilen varsa lutfen soylesin şididn tşkler.. |
Alıntı:
Öyle birşey söz konusu değil tekrar dene bi yerlerde yanlışlık falan yapıyor olabilirsin.Çünkü benim hem hotmail hem windowslive uzantılı hesaplarım var ve her ikisinde de sorunsuz çalışıyor o yöntem.. |
aynı sorun benim de msnimde mevcut..kişi beni silmesine rağmen o sil yazısı aktif olmuyor...aynı zamanda msn 2009 u yüklediğimden beri msnime eklediğim insanlarda da sil yazısı aktif durumda...bizi listesinden silenleri görebileceğimiz daha güncel bir yol yokmu??? |
Engellendiysem, o kişinin yenilikleri bana görünür mü? Millet Daha Önce Verildiyse Özür Dilerim Sorum Şu Msnde Beni Engelleyen Birisinin Yaptıkları Yeniliklerde Görünür mü? Bu Benim İçin Gerçekten Önemli Cvplar İçin Şimdiden Tşk. |
Ben görünmez diye biliyorum. Çünkü bir ara beni birisi engelledi. Hiç birşeyi gözükmedi. Oradan eminim yani. :) |
selamlar.. ya benim gizlilik bölümü bomboş.. ''görüntüle'' yi tıkladığımda kimlerin kişi listesine eklediği görünmüyo:(( yani o liste boş.. kişi listemde adresler var neden olabilir ve bu durumu düzeltemezmiyim?:( |
ben bi kaç hesap açtım son 2 hafta içinde ve hepsinde de sil seceneği hep aktif durumda hem windowslive hemde hotmail hesaplarda boyle oldu 4 tane mal açtım artık beni silenlere bakamıyorm ancak karşı taraf beni eklerse sil secenegi aktif değil aksi halde hep aktif ben ekliyrm karşı taraf kabul ediyor konuşuyoruz da ama sil secenegi hep aktif..bu bir sorun mu yoksa microsoft bunu durumu değştr di mi?? |
merhaba arkadaşlar..bende de msn ekranında ki resimim arkadaşlarım tarafaından görünmüyor.. |
Beni daha önceden silenleri görüyordum fakat şimdi göremiyorum. Beni silip tekrardan ekleyenler yinede silmiş görünüyor.. Bu sorunu nasıl düzeltebiliriz... ? Bilgisi olan var mı ? |
daha önce tartışılmıştı ama kesin bir cevabı olamamıştı galiba; listesinde ekli gözükmediğim biri bana ileti yazabilir mi? acaba bundan mı; yukarda seçeneklerden ileti gönder dediği zaman listesinde ekli olmayan birinin ismi çıkabiliyor muydu? yada son zamanlarda msn ve plus bu konuda hata vermeye başladı deniyor listede ekli olmasına rağmen listesinde ekli değilsiniz gösteriyor |
Msn ağı Merhaba msn ağıma yalnışlıkla eklediğim kişiyi nasıl silebilirim.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim... |
Alıntı:
|
Alıntı:
nasıl görecewm msnde önceden sildiklerimi nasıl görebilirim tekrar |
msn'nin ara yüzü artık tamamiyle değiştiğinden eskisi gibi silenleri veya engelleyenleri görmek mümkün olmuyor. kişi sizi silse bile gizlilikte ve plus da hala listesindeymişsiniz gibi gözüküyorsunuz. engelleyenler neysede, SİLENLERİ görebilceğimiz bi yol varsa paylaşırsanız sevinirim... |
Alıntı:
|
Alıntı:
araçlar -> secenekler -> gizlilik... eger normal silmissen sol tarafdaki listede bulabilirsin. engelliyerek silmissen sağ tarafdaki listede sildiklerini bulabilirsin. tekrar listene eklemek icin sağ tıklayıp kişilere ekle diyebilirsin. engelleyip sildiklerin icin kişilere ekle dedikden sonra engelinide kaldırman gerekli. |
Şimdi bu işi çok iyi bilenlere soruyorum.. Msn hakkında fazlasıyla bilgiye sahibim. Ama sanırım artık bizi silenleri göremiyoruz.sanırım son 1-2 ay içinde olduki bu beni hesabından silenler silinmemiş gözüküyor yada ekleyeneler artık eskisi gibi silinmiş gözüküyor. Onlarca denem yapdım değişik pclerde oturum açdım.diğer adreslerimden silip sonrada eklediklerim kişilerle karşılıklı konuşduğumuz halde araçlar gizlilk seçenkelerinde SİL seçeneği gözüküyor hala. Tabiiki hertest amaçlı silme işlerinden sonra oturumları defalarca açıp kapattım güncellesin diye ama olmadı yinede. Ustalar bu işe bir bakabilirmi? |
Alıntı:
|
Alıntı:
msn den sildiğim kişiyitekrar nasıl ekleyebilirim? |
ya lutfen ben cok aradın ama nasıl yapıldıgını bulamadım bana acık olrak anlatarak yazın mesela atıyorum msn engelleyenı bul yaz dın ordan nerelere tıklayacagım onları soleyın hade arkıler bb benlıyorum acıl |
msn listesinde olmama rağmen arkadaşım beni silmiş gözüküyor, araçlardan gizlilik bölümüne gelip kişiye sağ tıkladığımda sil seçeneği aktif ayrıca plus ve discoveryde de silmiş gözüküyor, anladığım kadarıyla plus ve discovery zaten msnin öyle demesine bağlı ama bu sorun benden başka birçok kişide var gibi görünüyor, msn sürümüm 2009 ve bu genel bi sorun mu? neden oluyor? ne zaman düzelir? lütfen bilgilendirin yardımcı olun |
Alıntı:
|
aktif görünüp benimle konusabiliyorsa bu nasıl oluyor benimle konusabilmesi için geri alması gerekir ama ben hala aktif görüyorum ve benimle konusabiliyor bu nasıl oluyor lütfen cvp bekliyorum |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Gizlilik sekmesi istediğiniz adrese sağ klik ve Sil butonu aktifse silmiş demektir. |
bir arkadaşım beni engelleyip listesinden silmesine rağmen msnin son sürümünde birinin ağına katılmış iki üç gündür aşağıda dönüyor, profilimden yeniliklere baktığım zaman orda da çıkıyor... bu nasıl oluyor acaba? ayrıca bu kişinin profilini listesinde olmayan kişiler de görebiliyor... beni engelleyip sildiği halde benim msnimde gözükmesi aşağıda dönmesinin nedeni nedir? teşekkürler... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
msnden kişi silmek benim sorum msn den karşılıklı olarak birbirimizi sildik.ama hala ben onun kişisel iletisini, messenger ve profil resmini ve paylaşılan sık kullanılan dosyalarını görüyorum(ki bu dosyaların izni şu kişinin ağındaki kişiler yazıyor) plus kullanıyorum ve listemdede beni ekleyenler bölümündede adresi yok...ben onun sayfasını geçmişden girebiliyorum sadece...şimdi bu kişi beni tekrar eklemişmi ağındamıyım yada ben tekrar eklesem davet gider mi? sıfırdan eklemem gerekiyor gizlilik bölümünde yok..diğer msn mi açıp windows kişi aradan sayfasına ulaştığımında bu özelliklerin hiç birini göremiyorum...kafam karıştı.ağındamıyım halaaa |
ben bulamdm bu silen kişileri görme butonunu:( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
araçlar-gizlilik-kişinin üzerine gelip sağ tıkladığım zaman sil seçeneği aktif olan kişi sizi silmiştir diyorsunuz. ama beni silmeyen arkadaşlarım da da aktif görünüyor sil seçeneği.bu nasıl oluyor acele cvp alabilir miyim |
Alıntı:
|
msn sildiklerimi gorme istiyorum |
beni kim engelledi engelleyenler Alıntı:
|
Alıntı:
Saygılarımla |
silenleri görme olayı da artık tam verimli değildi bu olay düzeldi mi yada yeni bir yol bulundu mu acaba |
Merhabalar, Kullanici sifremi unuttugum icin simdilik araniza misafir olarak katilacagim. Soru daha önce mutlaka cevalanmis olmali ama ben takip edemedim. Yukarda ki arkadasin da dedigi gibi bu özellik verimli degil yada tam anlamiyla aktif degil. Msn 8.5 de hersey normaldi. Msn'in son sürümünü yükledikten sonra durumlar degisti. Artik beni silenleri göremiyorum. Örn.; Bi kisiyi ekliyorum, o da beni ekliyor. Ikimizde birbirmizi listemizde gorebiliyoruz. Fakat gizlilik seçeneklerine baktigimda ve Plus programinin kisiler listesine baktigimda, ekledigim kisi de ekli oldugum halde beni sildigi gosteriyor. Bu durumu nasil duzeltebilirim? Bi caresi var mi acaba degerli bilgili arkadaslarim (: Bugun benim icin merak konusu, birine bakmam lazim kesinlikle silip silmedigini ogrenmem lazim benim. O yuzden lutfen biri bana yardim etsin :( Tekrar kusura bakmayin, forumu incelemeye vaktim olmadi. Belki de sorulmus soruyu tekrar sormus oldum. Simdiden ilginize tesekkür ederim... Zuhal |
Alıntı:
Messenger'da kişiler eklenmiş görünmüyor... |
https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/buba.gifwalla bende bi yerde okumuştum denedim silen kişileri gösteriyor Msn pencerenizden 1- Araçlar (Tools) 2- Seçenekler (Options) ‘e tıklayın. 3- Gizlilik (Privacy) bölümüne girin. İsim listesindeki isimlerin üzerine gelip sağ tıkladığınızda, açılan menüde “Sil” (Delete) seçeneği çıkıyorsa karşı taraf sizi .MSN listesinden silmiş demektir. 1 - Arkadaşlarımızın yazdığı yukarıda ki bölümden sadece ve sizi silenleri veya sizin sildiklerinizi görürsünüz , engelleyenleri anlayamazsınız 2 - değişik sitelerde msn adresi ve şifreni girip engelleyenleri göstermez bu işlemde sadece yukarıda anlatıldığı gibi ve size yutturulmaya çalışılıyor , ayrıca msn şifrenizi de çaldırırmak da cabası Engelleyenleri anlamanın bir başka yolu kişiye mail atın , yollanan mesajdan hemen sonra Delivery status .... gibi bir mail size geldiğin de ve o mesajın içinde engellediğini düşündüğünüz kişinin adresi yazılı ise mailniz ona gitmemiş , yani ya msn adresini kapatmıştır veya sizi engelmemiştir . saygılar Yetkili notu (ahmetgns): Messenger'da engellendiyseniz bile kişiye e-postanızı ulaştırabilirsiniz. Messenger engeliyle e-posta engellenmez. |
Engellediğim kişi ileti gönderdi..? Forumda yazılanları okudum. Engelleme olayı ile ilgili olarak henüz kimler tarafından engellendiğini gösteren bir program yokmuş. Bu noktada bi sorum olacak: Geçen gün msnde çevrimiçiydim. Engellediğim bir arkadaş da çevrimiçiydi. Tabiki ben engellediğim için o beni göremiyordu. Fakat birden o engellediğim arkadaştan ileti geldi "naber" diye. Çok şaşırdım. Acaba bu mümkün mü? yoksa ben sanrı mı gördüm? Engellediğin birinden ileti gelmesi gibi bir olay olabilir mi? Teşekkürler. |
mrb benim msnde profilime gönderilen notu yeniliklerde nasıl silebilirim kimsenin görmesini istemiyorum çok acil bana bu konuda yardımcı olun lütfenn |
bence msnde sizi silenleri ve engelleyenleri öğrenmenin en iyi yolu baska bi msn adresi açıp onu oraya ekleyin. ve uzun süre o msnyi açmayın nasıl olsa o kişi sizi ekleyecektir. erkekler için erkek msnsi açıp eklemeniz bile etkili olur işte bu kadar:D:D:D |
slm ben engellediğim listeleri silmek istiyorum ama olmuyo yardımcı olurmusunuz |
| Saat: 20:28 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık