MsXLabs
Sayfa 7 / 8

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/560-msnde-sizi-kisi-listesinden-silenler-ve-engelleyenler-msn-engelleyenler.html)

aktasv 22 Kasım 2009 18:02

yeni msn sürümünde bu türden hatalar herzaman oluyor

Misafir 24 Kasım 2009 00:26

adresemiz ...@hotmail.com olunca gizlilikten ogrenebiliyoruz bizi silenleri ama..@windowslive.com da oyle bi şey yok yane gizliliğe baktıgımızda herkste sil secenegiş aktif oluyor.windowslive.com da nasıl ogrenebiliriz bilen varsa lutfen soylesin şididn tşkler..

ElecTroBoYy 26 Kasım 2009 08:48

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1577740)
adresemiz ...@hotmail.com olunca gizlilikten ogrenebiliyoruz bizi silenleri ama..@windowslive.com da oyle bi şey yok yane gizliliğe baktıgımızda herkste sil secenegiş aktif oluyor.windowslive.com da nasıl ogrenebiliriz bilen varsa lutfen soylesin şididn tşkler..

Öyle birşey söz konusu değil tekrar dene bi yerlerde yanlışlık falan yapıyor olabilirsin.Çünkü benim hem hotmail hem windowslive uzantılı hesaplarım var ve her ikisinde de sorunsuz çalışıyor o yöntem..

Misafir 26 Kasım 2009 16:11

aynı sorun benim de msnimde mevcut..kişi beni silmesine rağmen o sil yazısı aktif olmuyor...aynı zamanda msn 2009 u yüklediğimden beri msnime eklediğim insanlarda da sil yazısı aktif durumda...bizi listesinden silenleri görebileceğimiz daha güncel bir yol yokmu???

neecat 27 Kasım 2009 23:44

Engellendiysem, o kişinin yenilikleri bana görünür mü?

Millet Daha Önce Verildiyse Özür Dilerim
Sorum Şu
Msnde Beni Engelleyen Birisinin Yaptıkları Yeniliklerde Görünür mü?
Bu Benim İçin Gerçekten Önemli
Cvplar İçin Şimdiden Tşk.

Reaper08 28 Kasım 2009 13:18

Ben görünmez diye biliyorum.
Çünkü bir ara beni birisi engelledi.
Hiç birşeyi gözükmedi.
Oradan eminim yani. :)

Misafir 30 Kasım 2009 14:12

selamlar.. ya benim gizlilik bölümü bomboş.. ''görüntüle'' yi tıkladığımda kimlerin kişi listesine eklediği görünmüyo:(( yani o liste boş.. kişi listemde adresler var neden olabilir ve bu durumu düzeltemezmiyim?:(

Misafir 1 Aralık 2009 20:29

ben bi kaç hesap açtım son 2 hafta içinde ve hepsinde de sil seceneği hep aktif durumda hem windowslive hemde hotmail hesaplarda boyle oldu 4 tane mal açtım artık beni silenlere bakamıyorm ancak karşı taraf beni eklerse sil secenegi aktif değil aksi halde hep aktif ben ekliyrm karşı taraf kabul ediyor konuşuyoruz da ama sil secenegi hep aktif..bu bir sorun mu yoksa microsoft bunu durumu değştr di mi??

Misafir 9 Aralık 2009 02:13

merhaba arkadaşlar..bende de msn ekranında ki resimim arkadaşlarım tarafaından görünmüyor..

ApokalipsE 15 Aralık 2009 11:37

Beni daha önceden silenleri görüyordum fakat şimdi göremiyorum. Beni silip tekrardan ekleyenler yinede silmiş görünüyor..

Bu sorunu nasıl düzeltebiliriz... ?

Bilgisi olan var mı ?

erd_drknght 17 Aralık 2009 02:38

daha önce tartışılmıştı ama kesin bir cevabı olamamıştı galiba; listesinde ekli gözükmediğim biri bana ileti yazabilir mi?
acaba bundan mı; yukarda seçeneklerden ileti gönder dediği zaman listesinde ekli olmayan birinin ismi çıkabiliyor muydu?

yada son zamanlarda msn ve plus bu konuda hata vermeye başladı deniyor listede ekli olmasına rağmen listesinde ekli değilsiniz gösteriyor

bozsoy 18 Aralık 2009 17:18

Msn ağı

Merhaba msn ağıma yalnışlıkla eklediğim kişiyi nasıl silebilirim.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim...

ahmetgns 18 Aralık 2009 23:52

Alıntı:

bozsoy adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1611765)
Merhaba msn ağıma yalnışlıkla eklediğim kişiyi nasıl silebilirim.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim...

Kişiyi basbayağı silin. Sonra ağa eklemeksizin sadece Messenger kişi listenize ekleyin. Muhtemelen ağınızdan çıkacaktır.

Misafir 20 Aralık 2009 20:02

Alıntı:

msn den sildiklerim
msnde sildiklerim
nasıl görecewm

msnde önceden sildiklerimi nasıl görebilirim tekrar

melancol 22 Aralık 2009 13:15

msn'nin ara yüzü artık tamamiyle değiştiğinden eskisi gibi silenleri veya engelleyenleri görmek mümkün olmuyor.

kişi sizi silse bile gizlilikte ve plus da hala listesindeymişsiniz gibi gözüküyorsunuz.

engelleyenler neysede, SİLENLERİ görebilceğimiz bi yol varsa paylaşırsanız sevinirim...

Misafir 22 Aralık 2009 20:36

Alıntı:

msn den sildiklerim
ben sildikelrimi nsl geri bulabilirim..? yardımcı olun ltfen..

B.E 22 Aralık 2009 20:50

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1619282)
ben sildikelrimi nsl geri bulabilirim..? yardımcı olun ltfen..

araçlar -> secenekler -> gizlilik...

eger normal silmissen sol tarafdaki listede bulabilirsin.

engelliyerek silmissen sağ tarafdaki listede sildiklerini bulabilirsin.

tekrar listene eklemek icin sağ tıklayıp kişilere ekle diyebilirsin. engelleyip sildiklerin icin kişilere ekle dedikden sonra engelinide kaldırman gerekli.

Bihemta 24 Aralık 2009 17:40

Şimdi bu işi çok iyi bilenlere soruyorum..
Msn hakkında fazlasıyla bilgiye sahibim.
Ama sanırım artık bizi silenleri göremiyoruz.sanırım son 1-2 ay içinde olduki bu beni hesabından silenler silinmemiş gözüküyor yada ekleyeneler artık eskisi gibi silinmiş gözüküyor.

Onlarca denem yapdım değişik pclerde oturum açdım.diğer adreslerimden silip sonrada eklediklerim kişilerle karşılıklı konuşduğumuz halde araçlar gizlilk seçenkelerinde SİL seçeneği gözüküyor hala.
Tabiiki hertest amaçlı silme işlerinden sonra oturumları defalarca açıp kapattım güncellesin diye ama olmadı yinede.

Ustalar bu işe bir bakabilirmi?

NeutralizeR 24 Aralık 2009 22:52

Alıntı:

digimurat adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1622327)
Şimdi bu işi çok iyi bilenlere soruyorum..
Msn hakkında fazlasıyla bilgiye sahibim.
Ama sanırım artık bizi silenleri göremiyoruz.sanırım son 1-2 ay içinde olduki bu beni hesabından silenler silinmemiş gözüküyor yada ekleyeneler artık eskisi gibi silinmiş gözüküyor.

Onlarca denem yapdım değişik pclerde oturum açdım.diğer adreslerimden silip sonrada eklediklerim kişilerle karşılıklı konuşduğumuz halde araçlar gizlilk seçenkelerinde SİL seçeneği gözüküyor hala.
Tabiiki hertest amaçlı silme işlerinden sonra oturumları defalarca açıp kapattım güncellesin diye ama olmadı yinede.

Ustalar bu işe bir bakabilirmi?

Messenger'da kişiler eklenmiş görünmüyor...

Misafir 25 Aralık 2009 13:26

Alıntı:

msn den sildiklerim

msn den sildiğim kişiyitekrar nasıl ekleyebilirim?

Misafir 26 Aralık 2009 18:23

ya lutfen ben cok aradın ama nasıl yapıldıgını bulamadım bana acık olrak anlatarak yazın mesela atıyorum msn engelleyenı bul yaz dın ordan nerelere tıklayacagım onları soleyın hade arkıler bb benlıyorum acıl

erdem83 6 Ocak 2010 20:21

msn listesinde olmama rağmen arkadaşım beni silmiş gözüküyor, araçlardan gizlilik bölümüne gelip kişiye sağ tıkladığımda sil seçeneği aktif ayrıca plus ve discoveryde de silmiş gözüküyor, anladığım kadarıyla plus ve discovery zaten msnin öyle demesine bağlı ama bu sorun benden başka birçok kişide var gibi görünüyor, msn sürümüm 2009 ve bu genel bi sorun mu? neden oluyor? ne zaman düzelir? lütfen bilgilendirin yardımcı olun

erd_drknght 15 Ocak 2010 02:51

Alıntı:

erdem83 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1645279)
msn listesinde olmama rağmen arkadaşım beni silmiş gözüküyor, araçlardan gizlilik bölümüne gelip kişiye sağ tıkladığımda sil seçeneği aktif ayrıca plus ve discoveryde de silmiş gözüküyor, anladığım kadarıyla plus ve discovery zaten msnin öyle demesine bağlı ama bu sorun benden başka birçok kişide var gibi görünüyor, msn sürümüm 2009 ve bu genel bi sorun mu? neden oluyor? ne zaman düzelir? lütfen bilgilendirin yardımcı olun

bu genel ve bir süredir olan bir sorun, sanırım yeni bir güvenlik ayarına geçmiş olabilirler şimdilik bir çözüm bulunamadı bildiğim

Misafir 17 Ocak 2010 00:22

aktif görünüp benimle konusabiliyorsa bu nasıl oluyor benimle konusabilmesi için geri alması gerekir ama ben hala aktif görüyorum ve benimle konusabiliyor bu nasıl oluyor lütfen cvp bekliyorum

blaxoul 20 Ocak 2010 21:38

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 3190)
Not: Bir soruya cevap olan bu mesaj konu başına taşınmıştır.

Sizi kişi listesinden silenleri görebilmeniz için ne yapmanız gerekiyor?

Bu işlemi gerçekleştirmek için herhangi bir siteye ya da programa ihtiyacınız yok.

Manuel olarak yapabilirsiniz. MSN Messenger > Araçlar > Seçenekler > Gizlilik penceresinde, sol tarafta listelenen email adreslerine ve kullanıcı adlarına sağ tıkladınızda "Sil" seçeneği aktifse, o kişi sizi listesinden silmiş demektir.

Ona mesaj gönderebiliyor olmanız aksini göstermez. Listesinde değilsiniz fakat mesaj göndermeye izniniz var. Engellemediğiniz ve engellenmediğiniz sürece o kişiyle mesajlaşabilirsiniz.

Güncel:

Listemde online olan (yani listesinde bulunduğum ve engellenmediğim) bir kaç kişide sil seçeneği aktif gözüküyor, anlamadım gitti. Hadi son güncelleştirme yüzünden diyelim, en son eklediğim kişide seçenek pasif görünüyor.

NeutralizeR 20 Ocak 2010 21:51

Alıntı:

blaxoul adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1664759)
Listemde online olan (yani listesinde bulunduğum ve engellenmediğim) bir kaç kişide sil seçeneği aktif gözüküyor, anlamadım gitti. Hadi son güncelleştirme yüzünden diyelim, en son eklediğim kişide seçenek pasif görünüyor.

Misafir 24 Ocak 2010 00:25

Alıntı:

msn den sildiklerim
msnden sildiğim kişileri geri getirebilmek için naapabilirim!!! arkadaşlarımın msnlerını hatırlamıyorum gecmıs dıye bısey varmı , varsa nasıl ogrenebılırım

Misafir 29 Ocak 2010 19:40

Alıntı:

silenleri gormenin en basit yolu
beni kim engelledi

_KleopatrA_ 29 Ocak 2010 19:43

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1673936)
beni kim engelledi

MSN'de engelliyenler görünmüyor ancak silenler gözüküyor.Ama bu dönemde Msn'de genel bir problem olduğundan yeni eklediklerinizin çoğu gizlilik sekmesinde sizi silmiş olarak gözükebilir.
Alıntı:

Birkaç aydır üyelerimiz tarafından sıkça sorulan bir soru.

"Arkadaşımla birbirimizi kişi listelerimize eklemiş olmamıza rağmen 'Gizlilik' bölümünde 'Sil' seçeneği aktif. Sebebi nedir?"

Windows Live Messenger hizmetinde genel bir sorun olduğunu düşünmekteyiz. Henüz Microsoft ya da başka bir kaynak tarafından bu durum doğrulanmadı ancak hemen herkeste bu problem söz konusu. Daha fazla bilgi edindiğimizde sizlerle paylaşacağız...

konuyu takip etmek için bakınız>Messenger'da kişiler eklenmiş görünmüyor...

Gizlilik sekmesi istediğiniz adrese sağ klik ve Sil butonu aktifse silmiş demektir.

erdem83 12 Şubat 2010 02:38

bir arkadaşım beni engelleyip listesinden silmesine rağmen msnin son sürümünde birinin ağına katılmış iki üç gündür aşağıda dönüyor, profilimden yeniliklere baktığım zaman orda da çıkıyor... bu nasıl oluyor acaba?

ayrıca bu kişinin profilini listesinde olmayan kişiler de görebiliyor... beni engelleyip sildiği halde benim msnimde gözükmesi aşağıda dönmesinin nedeni nedir?

teşekkürler...

ahmetgns 12 Şubat 2010 10:17

Alıntı:

erdem83 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1690791)
bir arkadaşım beni engelleyip listesinden silmesine rağmen msnin son sürümünde birinin ağına katılmış iki üç gündür aşağıda dönüyor, profilimden yeniliklere baktığım zaman orda da çıkıyor... bu nasıl oluyor acaba?

ayrıca bu kişinin profilini listesinde olmayan kişiler de görebiliyor... beni engelleyip sildiği halde benim msnimde gözükmesi aşağıda dönmesinin nedeni nedir?

teşekkürler...

Şundan olabilir. O sizi engelleyene kadar yaptığı değişiklikler sizin yenilikler sayfanıza atılıyordur, engelledikten sonraki yenilikler atılmasa bile eskileri kalmıştır ve onlar gösteriliyordur.

erdem83 12 Şubat 2010 13:18

Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1690896)
Şundan olabilir. O sizi engelleyene kadar yaptığı değişiklikler sizin yenilikler sayfanıza atılıyordur, engelledikten sonraki yenilikler atılmasa bile eskileri kalmıştır ve onlar gösteriliyordur.

yok ondan olamaz çünkü 1,5-2 aydır engelleyip üstüne silmişti beni... 3 gündür yenilikler sayfasında gözüküyor, bunun nedeni ne olabilir? bir de şöyle birşey var bu arkadaşın profil sayfası herkese açık ama beni engelleyip sildiği takdirde ben hiçbir şekilde görmemeliyim bildiğim kadarıyla?

ahmetgns 13 Şubat 2010 00:02

Alıntı:

erdem83 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1691026)
yok ondan olamaz çünkü 1,5-2 aydır engelleyip üstüne silmişti beni... 3 gündür yenilikler sayfasında gözüküyor, bunun nedeni ne olabilir? bir de şöyle birşey var bu arkadaşın profil sayfası herkese açık ama beni engelleyip sildiği takdirde ben hiçbir şekilde görmemeliyim bildiğim kadarıyla?

Profil herkese açıksa engelli de olsa herkes profili görebilir bildiğim kadarıyla (mantıken). Belki sizin engelinizi (sizi eklemese bile) kaldırmıştır ama Messenger'da hiç oturum açmıyordur yahut çevrimdışı görünerek oturum açıyordur. Siz onunla ilgili güncelleştirmeleri görmek istemiyorsanız profil sayfanızın izinler ayarlarından onun adresinin yeniliklerinin görünmesini engelleyebilir ya da onu tamamen silebilirsiniz.

Misafir 14 Şubat 2010 02:56

msnden kişi silmek

benim sorum msn den karşılıklı olarak birbirimizi sildik.ama hala ben onun kişisel iletisini, messenger ve profil resmini ve paylaşılan sık kullanılan dosyalarını görüyorum(ki bu dosyaların izni şu kişinin ağındaki kişiler yazıyor) plus kullanıyorum ve listemdede beni ekleyenler bölümündede adresi yok...ben onun sayfasını geçmişden girebiliyorum sadece...şimdi bu kişi beni tekrar eklemişmi ağındamıyım yada ben tekrar eklesem davet gider mi? sıfırdan eklemem gerekiyor gizlilik bölümünde yok..diğer msn mi açıp windows kişi aradan sayfasına ulaştığımında bu özelliklerin hiç birini göremiyorum...kafam karıştı.ağındamıyım halaaa

gamze 16 Şubat 2010 17:33

ben bulamdm bu silen kişileri görme butonunu:(

_KleopatrA_ 22 Şubat 2010 21:20

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1704180)
kimler beni engellemiş

Silenleri görürsünüz ancak engelleyenleri göremezsiniz.

Misafir 23 Şubat 2010 14:08

Alıntı:

msnden engelleyenler
bakın arkadaşlar ben birebir iki adet msn adresiyle denedim,kesin sonuç.mail gelen yere tıklayın .sol taraftaki kişi listesine tıklayın.kişi listenizdeki adreslerin yanında o kişinin profil veya wep resmi çıkmıyorsa o kişi sizi kesin engellemiş demektir.deneyin görün.

Misafir 3 Mart 2010 02:19

araçlar-gizlilik-kişinin üzerine gelip sağ tıkladığım zaman sil seçeneği aktif olan kişi sizi silmiştir diyorsunuz. ama beni silmeyen arkadaşlarım da da aktif görünüyor sil seçeneği.bu nasıl oluyor acele cvp alabilir miyim

Misafir 22 Mart 2010 17:41

Alıntı:

msnden engelleyenler
beni engelleyenler

Misafir 27 Mart 2010 19:09

msn sildiklerimi gorme istiyorum

Misafir 3 Nisan 2010 01:20

beni kim engelledi

engelleyenler
Alıntı:

msnden engelleyenler

_KleopatrA_ 3 Nisan 2010 01:31

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1747408)
engelleyenler

Sizi engelleyenleri göremezsiniz ancak silenleri Gizlilik sekmesinden görmeniz mümkündür.
Saygılarımla

erd_drknght 3 Nisan 2010 03:22

silenleri görme olayı da artık tam verimli değildi bu olay düzeldi mi yada yeni bir yol bulundu mu acaba

Misafir 10 Nisan 2010 13:26

Merhabalar,

Kullanici sifremi unuttugum icin simdilik araniza misafir olarak katilacagim.

Soru daha önce mutlaka cevalanmis olmali ama ben takip edemedim. Yukarda ki arkadasin da dedigi gibi bu özellik verimli degil yada tam anlamiyla aktif degil.

Msn 8.5 de hersey normaldi. Msn'in son sürümünü yükledikten sonra durumlar degisti. Artik beni silenleri göremiyorum. Örn.;

Bi kisiyi ekliyorum, o da beni ekliyor. Ikimizde birbirmizi listemizde gorebiliyoruz. Fakat gizlilik seçeneklerine baktigimda ve Plus programinin kisiler listesine baktigimda, ekledigim kisi de ekli oldugum halde beni sildigi gosteriyor.

Bu durumu nasil duzeltebilirim? Bi caresi var mi acaba degerli bilgili arkadaslarim (: Bugun benim icin merak konusu, birine bakmam lazim kesinlikle silip silmedigini ogrenmem lazim benim. O yuzden lutfen biri bana yardim etsin :(

Tekrar kusura bakmayin, forumu incelemeye vaktim olmadi. Belki de sorulmus soruyu tekrar sormus oldum. Simdiden ilginize tesekkür ederim...

Zuhal

NeutralizeR 10 Nisan 2010 13:45

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1753346)
Merhabalar,

Kullanici sifremi unuttugum icin simdilik araniza misafir olarak katilacagim.

Soru daha önce mutlaka cevalanmis olmali ama ben takip edemedim. Yukarda ki arkadasin da dedigi gibi bu özellik verimli degil yada tam anlamiyla aktif degil.

Msn 8.5 de hersey normaldi. Msn'in son sürümünü yükledikten sonra durumlar degisti. Artik beni silenleri göremiyorum. Örn.;

Bi kisiyi ekliyorum, o da beni ekliyor. Ikimizde birbirmizi listemizde gorebiliyoruz. Fakat gizlilik seçeneklerine baktigimda ve Plus programinin kisiler listesine baktigimda, ekledigim kisi de ekli oldugum halde beni sildigi gosteriyor.

Bu durumu nasil duzeltebilirim? Bi caresi var mi acaba degerli bilgili arkadaslarim (: Bugun benim icin merak konusu, birine bakmam lazim kesinlikle silip silmedigini ogrenmem lazim benim. O yuzden lutfen biri bana yardim etsin :(

Tekrar kusura bakmayin, forumu incelemeye vaktim olmadi. Belki de sorulmus soruyu tekrar sormus oldum. Simdiden ilginize tesekkür ederim...

Zuhal

Bu durum WLM sürümleriyle alakalı değil maalesef. Microsoft'un yapmış olduğu bir değişiklikten kaynaklanıyor ve muhtemelen bu durum kalıcı:

karasahin76 15 Nisan 2010 17:51

https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/buba.gifwalla bende bi yerde okumuştum denedim silen kişileri gösteriyor Msn pencerenizden
1- Araçlar (Tools)
2- Seçenekler (Options) ‘e tıklayın.
3- Gizlilik (Privacy) bölümüne girin.

İsim listesindeki isimlerin üzerine gelip sağ tıkladığınızda, açılan menüde “Sil” (Delete) seçeneği çıkıyorsa karşı taraf sizi .MSN listesinden silmiş demektir.

1 - Arkadaşlarımızın yazdığı yukarıda ki bölümden sadece ve sizi silenleri veya sizin sildiklerinizi görürsünüz , engelleyenleri anlayamazsınız

2 - değişik sitelerde msn adresi ve şifreni girip engelleyenleri göstermez bu işlemde sadece yukarıda anlatıldığı gibi ve size yutturulmaya çalışılıyor , ayrıca msn şifrenizi de çaldırırmak da cabası

Engelleyenleri anlamanın bir başka yolu kişiye mail atın , yollanan mesajdan hemen sonra Delivery status .... gibi bir mail size geldiğin de ve o mesajın içinde engellediğini düşündüğünüz kişinin adresi yazılı ise mailniz ona gitmemiş , yani ya msn adresini kapatmıştır veya sizi engelmemiştir . saygılar

Yetkili notu (ahmetgns): Messenger'da engellendiyseniz bile kişiye e-postanızı ulaştırabilirsiniz. Messenger engeliyle e-posta engellenmez.

misafir 17 Nisan 2010 19:29

Engellediğim kişi ileti gönderdi..?

Forumda yazılanları okudum. Engelleme olayı ile ilgili olarak henüz kimler tarafından engellendiğini gösteren bir program yokmuş. Bu noktada bi sorum olacak: Geçen gün msnde çevrimiçiydim. Engellediğim bir arkadaş da çevrimiçiydi. Tabiki ben engellediğim için o beni göremiyordu. Fakat birden o engellediğim arkadaştan ileti geldi "naber" diye. Çok şaşırdım. Acaba bu mümkün mü? yoksa ben sanrı mı gördüm? Engellediğin birinden ileti gelmesi gibi bir olay olabilir mi? Teşekkürler.

misafir 18 Nisan 2010 00:54

mrb benim msnde profilime gönderilen notu yeniliklerde nasıl silebilirim kimsenin görmesini istemiyorum çok acil bana bu konuda yardımcı olun lütfenn

Misafir 30 Nisan 2010 12:13

bence msnde sizi silenleri ve engelleyenleri öğrenmenin en iyi yolu baska bi msn adresi açıp onu oraya ekleyin. ve uzun süre o msnyi açmayın nasıl olsa o kişi sizi ekleyecektir. erkekler için erkek msnsi açıp eklemeniz bile etkili olur işte bu kadar:D:D:D

revnasu 22 Mayıs 2010 05:11

slm ben engellediğim listeleri silmek istiyorum ama olmuyo yardımcı olurmusunuz

Saat: 20:28
Sayfa 7 / 8

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık