MsXLabs
Sayfa 8 / 18

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   StuffPlug Teknik Destek-Yardım (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/33-stuffplug-teknik-destek-yardim.html)

cemov 22 Mart 2007 20:36

extra uyarı pencerelerini aktif etmek için napmam lzm?

ahmed 22 Mart 2007 20:51

Alıntı:

cemov adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 403200)
stuffplug da konusma penceresinin kapandıgını gormek nasıl oluor?
anlatablir msn ?

sp3 te bu özellik yok ama sp 2 mevcut.bu özellik ister pop uyarısı ister konusma penceresinde uyarıyı belirtebilirsinz bunu ayarlardan belirlemek mümkün...

cemov 24 Mart 2007 00:53

Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 404370)
sp3 te bu özellik yok ama sp 2 mevcut.bu özellik ister pop uyarısı ister konusma penceresinde uyarıyı belirtebilirsinz bunu ayarlardan belirlemek mümkün...

ilgin için cok tesekur ederm
bilgiğim kadarıyla sp2 7.0 ve 7.5 de mevcut? eger bunlar yanlısa ve livedada calısıorsa sp2 nin linkini wereblir msn :D

bide sp3 için extra uyarı pencereleri olucak mı?

ahmed 24 Mart 2007 13:01

Alıntı:

cemov adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 406517)
ilgin için cok tesekur ederm
bilgiğim kadarıyla sp2 7.0 ve 7.5 de mevcut? eger bunlar yanlısa ve livedada calısıorsa sp2 nin linkini wereblir msn :D

bide sp3 için extra uyarı pencereleri olucak mı?

sp2 msn 7.5 sürümü ve plus3 ile çalışmaktadır.sp3 te extra uyarı popları olmucak.
sp2 + tr dil paketi

akun 18 Nisan 2007 08:46

selam arkadaslar bende hem plus hemde stuff-blug ng yüklü fakat bununla resim calmak emotikon calmak vb. seylerin nasıl yapıldını bilmiyorum anlatırsanız coook sevinirim ayrıca paylaşım icin teşk

ahmed 18 Nisan 2007 12:19

Alıntı:

akun adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 438490)
selam arkadaslar bende hem plus hemde stuff-blug ng yüklü fakat bununla resim calmak emotikon calmak vb. seylerin nasıl yapıldını bilmiyorum anlatırsanız coook sevinirim ayrıca paylaşım icin teşk

plus ve stuff- ng nin hangi sürümlerini yüklediniz ???

mete eken 2 Mayıs 2007 13:18

Arkadaşlar ben stuff plug 'u yükledim resimlerede baktım birinci resimde gereken leri yaptım fakat yapılandır diye bir buton yok küçük bir kutucuk vardı onu işaretledim ve tamam ginede bir değişiklik göremedim. Bide 2. resimdeki gibi bir pencere yok , stuff plug' a hiçbir şekilde ulaşamıyorumsadece adı var plus live de. ne olur yardım edin. :dontknow:
Şimdiden teşekkürler!!!!!!!

ahmed 3 Mayıs 2007 02:58

Alıntı:

mete eken adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 455643)
Arkadaşlar ben stuff plug 'u yükledim resimlerede baktım birinci resimde gereken leri yaptım fakat yapılandır diye bir buton yok küçük bir kutucuk vardı onu işaretledim ve tamam ginede bir değişiklik göremedim. Bide 2. resimdeki gibi bir pencere yok , stuff plug' a hiçbir şekilde ulaşamıyorumsadece adı var plus live de. ne olur yardım edin. :dontknow:
Şimdiden teşekkürler!!!!!!!

sp 3 plus live eklentisi değildir.plus live adı var diye belirtmişsiniz sanırım sürümlerinizde bir seçim hatası var.

msn 7.5 - plus3+sp2

wlm 8.1 - sp3

By BUĞRA 6 Mayıs 2007 15:44

Stuff Plug In Eski Versyonlarında Resimi Ya Ya Yeniden Boyutlandırıp Yada Orjinal Boyutu İle Avatar Yapabiliyorduk Şimdi Winlive da Neden Bunu Yapamıyorum...?

Hi-LaL 6 Mayıs 2007 15:57

Alıntı:

bgr87 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 461318)
Stuff Plug In Eski Versyonlarında Resimi Ya Ya Yeniden Boyutlandırıp Yada Orjinal Boyutu İle Avatar Yapabiliyorduk Şimdi Winlive da Neden Bunu Yapamıyorum...?

Üzgünüz ama Windows Live için uyumlu son Stuff plug eklentisinde malesef bu özellikler yok...Sonraki versiyonlarda olması umudu ile :)

Saat: 20:28
Sayfa 8 / 18

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık