MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/3755-msn-hotmail-hesabi-kapatma-silme.html)

CrasHofCinneT 10 Ekim 2008 08:51

Alıntı:

IIrmak adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1199176)
slm arkadaşlar engellilerin kişi listesini karşı taraf silmeden engellemeden silemezmiyim nolur yardımcı olunn:(((

Silemiyoruz bunun için bir kaç alternatif program mevcut fakat kesin sonuç vermiyor tam işlevli çalışmıyor...

sarerc 7 Kasım 2008 10:41

slm,msn adresi iptal etmek için söylenen şeyleri harfiyen uyguladım.Fakat hesabı kapat seçeneğinden sonra kesinlikle sayfa yükemeyi tamamlamıyor.5 gün oldu değişme yok lütfen yardımcı olun...

ahmetgns 7 Kasım 2008 11:27

Alıntı:

sarerc adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1220260)
slm,msn adresi iptal etmek için söylenen şeyleri harfiyen uyguladım.Fakat hesabı kapat seçeneğinden sonra kesinlikle sayfa yükemeyi tamamlamıyor.5 gün oldu değişme yok lütfen yardımcı olun...

Hesap sayfanıza Mozilla Firefox gibi Internet Explorer'dan başka bir tarayıcı ile ulaşmaya çalışın.

BERGÜZAR 19 Kasım 2008 15:31

nolur yardım edin bana msn hesaplarını silemıoyrum...

x_Abyss_x 23 Kasım 2008 22:19

MSN hesabını 120 gün beklemeden anında kapatmak gibi bir şansımız var mı?

ahmetgns 23 Kasım 2008 23:01

Alıntı:

x_Abyss_x adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1237904)
MSN hesabını 120 gün beklemeden anında kapatmak gibi bir şansımız var mı?

Kapattığınız hesap @live.com, @msn.com, @hotmail.com gibi ayrılmış bir etki alanının parçası ise yani bir Windows Live Hotmail posta kutusuna sahipse, gereken süre beklenmeden kapatılamaz. Kapatmaya çalıştığınızda "Hesap kapatılamıyor. Bu hesapla ilişkilendirilen bir Windows Live Hotmail hesabı olduğundan bu hesabı hemen kapatamazsınız." uyarısı alırsınız. Uyarının devamındaki bağlantıya, "Microsoft hesabınızı kapatın"a tıklarsanız Windows Live Hotmail hesabınızı kapatabilirsiniz, o andan itibaren size artık e-posta gönderilemez. Ancak 120 gün içinde oturum açıp geri etkinleştirebilirsiniz. 120 günden sonra hesap tamamen kapatılıp hesap adı başkalarının kullanımına açılabilir.

Kapattığınız hesap yukarıdaki etki alanlarından bağımsız özel bir etki alanına sahipse o Windows Live hesabı anında kapatılır.

x_Abyss_x 24 Kasım 2008 11:16

Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1237938)
Kapattığınız hesap @live.com, @msn.com, @hotmail.com gibi ayrılmış bir etki alanının parçası ise yani bir Windows Live Hotmail posta kutusuna sahipse, gereken süre beklenmeden kapatılamaz. Kapatmaya çalıştığınızda "Hesap kapatılamıyor. Bu hesapla ilişkilendirilen bir Windows Live Hotmail hesabı olduğundan bu hesabı hemen kapatamazsınız." uyarısı alırsınız. Uyarının devamındaki bağlantıya, "Microsoft hesabınızı kapatın"a tıklarsanız Windows Live Hotmail hesabınızı kapatabilirsiniz, o andan itibaren size artık e-posta gönderilemez. Ancak 120 gün içinde oturum açıp geri etkinleştirebilirsiniz. 120 günden sonra hesap tamamen kapatılıp hesap adı başkalarının kullanımına açılabilir.

Kapattığınız hesap yukarıdaki etki alanlarından bağımsız özel bir etki alanına sahipse o Windows Live hesabı anında kapatılır.

Teşekkür ederim verdiğin bilgi için.

cinalper 27 Kasım 2008 00:39

arkadaşlar lütfen bi çare

arkadaşlar msnimi kapatamıyorum diceksinizki resimli olarak anlattık var ama denedim bi türlü kapanmıyor lütfen yardım

Hesabınızla ilişkilendirilen bir Microsoft e-posta hesabı (Windows Live Hotmail) olduğundan, Windows Live hesabınızı hemen kapatamazsınız. Windows Live hesabınızı kapatmak için önce Microsoft e-posta hesabınızı kapatmanız gerekir. Belirli bir etkinlik dışı kalma süresinden sonra Windows Live hesabınız otomatik olarak kapatılacaktır. Microsoft hesabınızı kapatın.

böle bi yazıyla karşılaşıyorum

cinalper 27 Kasım 2008 01:06

Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1237938)

arkadaşım galiba az önce ben yaptım close account yazıordu ona tıkladım acaba bundan sora maile eposta veya msnimin açılma gibi durumu varmı lkütfen detaylı bilgi alabilirmiyim

ahmetgns 28 Kasım 2008 18:28

Alıntı:

cinalper adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1241409)
arkadaşım galiba az önce ben yaptım close account yazıordu ona tıkladım acaba bundan sora maile eposta veya msnimin açılma gibi durumu varmı lkütfen detaylı bilgi alabilirmiyim

Alıntısını yaptığınız yazımda da belirttiğim gibi, kapattığınız hesap @live.com, @msn.com ve saire gibi Microsoft'a ait bir etki alanına sahipse (yani bir Windows Live Hotmail posta kutusuna sahipse), o hesabı kapattıktan sonra 120 gün içinde geri oturum açıp hesabınızı tekrar etkinleştirebilirsiniz. 120 gün boyunca hiç oturum açmazsanız hesap erişiminize kapatılıp başkalarının kullanımına açılabilir. Böyle bir hesabı kapatmak için normal yoldan Windows Live ID hesabını kapatmaya çalışınca çıkan uyarı sayfasındaki "Microsoft hesabınızı kapatın."a tıklamalısınız. O bağlantıya tıklayarak Windows Live Hotmail posta kutusu hesabını kapatmış ve artık e-posta kabul etmez duruma getirmiş olursunuz. Yapmanız gereken tek şey o hesapla artık oturum açmamak.

Hesap, yukarıdaki özel etki alanlarından başka bir etki alanına sahipse, hesabı kapattığınız anda oturum açamaz duruma gelirsiniz ve hesap adı başkalarının kaydolmasına açık hale getirilir.

Saat: 01:16

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık