![]() |
ankarada bi yer buldum fiyat biraz uçuk gelebilir ama çok güzel bi yer Türk Japon Vakf? Türk-Japon Vakfı olarak geçiyor ismi orda konuşma klübü falan da var ve öğrenci değişim sistemi olduğu için japonyaya gidebiliyosun. ankarada oturanlar kaçırmasın. ben sırf bu yüzden ankaradan üniversite yazmayı düşünüyorum |
valla ben eskısehırde okuyorum burda sansa japon bir arkadas buldum ve bana ders vermeye basladı suan konusma ustune calısıyoruz.Eskısehırde olanlar varsa yardımcı olabılırım bu konuda... |
Alıntı:
Daigakusei yerine gakusei kullan.biyoloji öğrencisiyim dediğin zaman anlaşılır hangi okulda olduğun... |
Dead_Heart 15 yaşında bu kadar iyi japoncayı nasıl öğrendin |
Alıntı:
arigatou gozaimasu... Dead_Heart sanırım senın japoncan bayaa ii...bana no,wa,ga,wo 'nun kullanıslarından bahsetsene bıraz karıstırıorum cok:( |
evt Dead_Heart'ün japoncası bayaa ii. ben geçen seneden beri öğrenmek istiyorum ama güvenebilceğim bi kurs yeri yok. |
Death_Heart japon melezi oldugu için olmasin japoncasini iyi olma nedeni ^^ |
hahaha ii bii nokta sanırım bu pekii sen JinguruBerru bana japonca konusunda yardımcı olabılır mısın?çok iyi degıl japoncam yenı basladıım dogrusuda cok calısamıorum:( ama burdanda bi iki sey ogrensem fena olmaz. |
evet Türkçe/Japonca dersleri yine baslicak ordan yararlanabilirsin... |
merhebalar aslında bir konu açtım ama sonuca daha çabuk ulaşmak için burayada bişeyler yazayım dedim. derdim şu üniversitede okuyorum ve final ödevi hazırlıyorum bunun için japonyadaki en az bir müzenin içindeki eserlerinden en az 5 resim bulmam gerekiyo açıkçası internette bulamadım yada gözümden kaçtı hâlâ da arıyorum yardım ederseniz çok sevinirim |
| Saat: 01:15 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık