MsXLabs
Sayfa 8 / 9

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Astroloji/Fallar (https://www.msxlabs.org/forum/astroloji-fallar/)
-   -   Hangi Çizgi Film Karakterisiniz? (https://www.msxlabs.org/forum/astroloji-fallar/55290-hangi-cizgi-film-karakterisiniz.html)

samyeli18 15 Temmuz 2008 20:05

(27-34 puan): TWEETY
Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız.

Tavsiye: Herkes göründüğü gibi değildir, bunu unutmayın. Biraz kurnaz olun.

ben buymuşum ilginç

SeRCaX.TR 26 Temmuz 2008 19:58

31 puan

(27-34 puan): TWEETY
Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız.

Tavsiye: Herkes göründüğü gibi değildir, bunu unutmayın. Biraz kurnaz olun.

Ben olsam olsam Tweety olurum zaten. :)

mako_chan 29 Temmuz 2008 20:42

BUDA BENİM:D
(35-42 puan): MICKEY MOUSE
Siz iflah olmaz bir romantiksiniz. Şarap, kırmızı güller, bunlar sizin yaşam tarzınız. Söz verirsiniz ve o sözü ne olursa olsun yerine getirirsiniz. Ailenize çok bağlısınız. Annenizi her haftasonu ararsınız, özel günleri asla unutmazsınız.

Tavsiye: Fazla romantizmin sizi gerçeklerden uzaklaştırmasına izin vermeyin.

VENÜS KIZI 13 Ağustos 2008 12:28

(35-42 puan): MICKEY MOUSE
Siz iflah olmaz bir romantiksiniz. Şarap, kırmızı güller, bunlar sizin yaşam tarzınız. Söz verirsiniz ve o sözü ne olursa olsun yerine getirirsiniz. Ailenize çok bağlısınız. Annenizi her haftasonu ararsınız, özel günleri asla unutmazsınız.

Tavsiye: Fazla romantizmin sizi gerçeklerden uzaklaştırmasına izin vermeyin.

Buda Benim :P Hepsi Doğru (Şarap Hariç).Mersi NÜNÜ cüm :)

peaceful 15 Ağustos 2008 21:42

ilginç bir test. sonucu da ilginç...8-)*-) hehe

Misafir 18 Ağustos 2008 11:32

GENELDE TWEETY ÇIKIODUR !!!

zynep_ 25 Ağustos 2008 16:51

(18-26 puan): BUGS BUNNY
Siz eğlenceli, arkadaş canlısı ve popülersiniz. Cıvıl cıvıl halinizle etrafa neşe saçıyorsunuz. Çoğu zaman ikili ilişkilerinizde uçuk kaçık davransanız da inandığınız değerlerden asla taviz vermiyorsunuz. Evlilik ve çocuk sahibi olmak sizin için önemli ama öncelikle yeterince tecrübe edinmek istiyorsunuz.

Tavsiye: İnsanların aldığınız kararlarda sizi bu kadar etkilemelerine izin vermeyin.
guzelmiş:)

B.L.A.C.K 3 Ekim 2008 22:10

Tüh Mickey Mouse Olduk Tipime Uymuyo :D

HeliX 3 Ekim 2008 23:34

(18-26 puan): BUGS BUNNY
Siz eğlenceli, arkadaş canlısı ve popülersiniz. Cıvıl cıvıl halinizle etrafa neşe saçıyorsunuz. Çoğu zaman ikili ilişkilerinizde uçuk kaçık davransanız da inandığınız değerlerden asla taviz vermiyorsunuz. Evlilik ve çocuk sahibi olmak sizin için önemli ama öncelikle yeterince tecrübe edinmek istiyorsunuz.

Tavsiye: İnsanların aldığınız kararlarda sizi bu kadar etkilemelerine izin vermeyin.

Aynı ben (:

BlueMoon 3 Ekim 2008 23:47

27-34 puan): TWEETY

(Son iki cümle tamamıyla beni anlatıyor.Testi doğru yapmışım demekki!!Teşekkürler)

Saat: 21:23
Sayfa 8 / 9

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık