![]() |
Alıntı:
insanı sinir krizlerine sokuyo kardeş sen yinede bulaşma |
Merhaba ben de 28 .evrendeyim ittifagım yoktur hiçbir ittifaga da üye degilim yalnız ilerlemeyi düşünüyorum tabi biraz zor ama zor olanı severim önemli olan zor olanı basarmaktır. |
ARKADASLAR BU OYUNU BİRAKİN SONU YOK BEN 12 AYDİR OYNUYORUM 8-16-26 EVRENLER HEPSİNİ BİRAKTİM VE 30 EVREN ACİLDİĞİNDA KAYİT YAPTİRİP 180 000 PUAN ULASTİM VE İLK 15 DE YERİMİ ALDIM BİLENLER VARDİR 800 KOMUTA GEMİM ASKİN FİLOM VE SAYINI HATIRLAYAMADİGİM GEMİLERİM VAR VE ARTIK BIRAKIYORUM --------------------------------------------------------------------------------------------------- VE NOT EGER BASLAMADIYSAN SAKIN BASLAMA BENİM GİBİ KURTLARIN AVI OLURSUN VE KAYBETTİĞİN ZAMANA YAZIK BEN BIRAKTIMMMM ----------------------------------------------------------------------------------------------- |
BEN 32 EVREndeyim dün başladım 4 puanım var |
bende 18 ewren de 2 galaksine aragon 26000000 bin puanın war |
hor görün ama ben bu ogame nasıl gircem bilmiyorum bi yardımcı olurmusunuz? ütfenarkadaşlar |
siteye yeni girdim hangi oyunları oynuyorsunuz |
13.ewrendeyim puanım 3000 civarı durumum şimdilik kötü |
Ben Hiç Sevmedim Be Oyunu : D 2dk Oynadım Bıraktım Ben Öyle Oyunları Nefret Ediyorum :d Hemde Çok Gıcık Bİde SAkın Oyuna Başlamayın Bağımlılık Yapar Diyorlar :D Bende Oynadım Bana Hiç Bişey Olmadı :D:D |
21. evrende kimse varmı ben ordayım |
| Saat: 21:22 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık