![]() |
[QUOTE=NeutralizeR;1066592]MSN Messenger 7.5 ve Windows Live Messenger 8.0 için güncelleme istemeyen EXE'ler yayımlamıştık. Windows Live Messenger 8.1 için güncelleme istemeyen EXE'yi ekteki ZIP dosyasından indirebilirsiniz. (Windows Live Messenger'ı kapatın ve ZIP içinden çıkan msnmsgr.exe dosyasını \Program Files\MSN Messenger klasörüne kopyalayın, eski dosyanın üzerine yazın.) 8.1 kullanıyorum plus var exe yi indirip kopyaladım ama eski dosyanın adı ne hangisine yazıcam ve nasıl olcak ordaki dosyalar açılmıyor |
Alıntı:
|
çok teşekkür ederim yaptım sonunda:) |
merhaba ekli dosya nerde |
A Alıntı:
|
çok saoL yemin edeRim açıLdı waLLa -->NeutralizeR baba ßüyüksün 2 yıL önce yazmışsın ama sanki bu qünLeri düşünürek yazmışsın oLey sorunu çözdüm FOREVER MSN :D |
Alıntı:
|
Selamlar , Yıllardır sitenizden indirdiğim eklenti sayesinde msn ve plus dosyalarını değiştirerek Msn 7.5 kullanıyorum bunun için çok teşekkürler.. Fakat 2gundur Sürüm yükseltmem hatası almaktayim.. CCleaner kullanmama rağmen sorunu çözemedim..Artık başka bir eklentimi lazım yoksa başka bir çözüm yolumu var bilemiyorum.. Bu konuda yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler.. |
Alıntı:
Alıntı:
Zorunlu Messenger Güncellemeleriyle İlgili |
ya arkadaşlar çok kötü bi durumdayım birqün msn mi açıcakdım denedim ama eski sürümü kulalanmıyırmuşm bu yzden bilqisayarım msnmsgr exe. diye bir sürümünü yükledi ve bradan mSnmi açdım msn hata verdi [ hata Raporu qondér we qonderme diye iki scenek çıkıyor we göndermeye basnca mSn kabanıo]] diqer secekdede bilqisayar sorun yaşıor. böyle 1 gün geçti ertesi qün msn' ye qirmye çalıştım msn adamı döndü döndü 1 saat boyunca döndü açılmadı 2.denememde ise hiç bi şekilde açılmadı dönen msn adamı tıkandı we hata raporu wrmedi.. ne qeldiyse başıma bilqisayarımın eski sürümü kabuL etmediqi qün oldu eski sürümümü geri istiyorum yüklemeye çalıştım ama bilqisayar sorun yaşadı yüklemedi program ekle we kaldırdan msnmsgr exe. kaldırmya çalıştım ama orda byle bi program bulamdım lütfen yardım edin..! LÜTFEN OKUYUN..!! YARDIMINIZA İHTİYACIM VARRRR :'( =( |
Alıntı:
Konuda anlattığınız şekilde yaptım ve sonunda msn 7.5 açabildim.Fakat çoklu msn olmuyor ve ayrıca meşgul olan kişiyi bile çevrimiçi gösteriyor bunlara bi cozum varmi? |
msgres.dll dosyasını silin, Program Ekle veya Kaldır'dan MSN Messenger'ı bulup onarın. |
Alıntı:
msgres.dll adinda dosya yoktu. Msgland.dll sildim dediğinizi yaptim yeni surum yukleme hatasi aldım tekrar eski dosyayi kopyaladim tekrar o hatayi almaya basladim silip bastan kuracagim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Şimdi Msn 7.5 silip tekrar baştan kurdum eklentileri msn dosyasina attim ve açabılıyorum 7.5'i.. Msn Listesinde Mesgul gozuken kisi onla anlik ileti sayfasinda cevrimici gibi gozukuyor ve coklu msn halen olmuyor bundan sonra yapilacak olan ve izlemem gereken yolu soylerseniz cok sevinirim..Simdiden tesekkurler. |
Yukarda anlattıklarınızı yaptım fakat sonuc alamadım.Kisi listemden olacagini sanmiyorum gercekten ilginc durum cevrimdisi olan biri ile anlik ileti sayfasinda bile c.ici gibi gozukuyo. ve En buyuk sorunda silip bastan kurmama ragmen acamiyorum msn 'i Belirtilen Modul bulunamadi diyo |
Ne yaparsam yapayım msn'e tıkladıgım an Belirtilen Modul bulanamadi hatasi veriyo keske hic ugrasmasaymisim :D Msn 7.5den olduk. |
Alıntı:
Burada anlatıldığı şekilde MSN Messenger'ı kaldırın: Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? Bu bağlantıdan MSN Messenger 7.5'i indirin ve kurun: https://www.msxlabs.org/forum/attachments/13677d1208677711-msn-messenger-7-5-surumunden-vazgecemiyor-musunuz-msn-messenger-7.5.0324-tr.zip Windows 2000 uyumluluk ayarı yaptıysanız geri alın. Buradan msnmsgr.exe dosyasını indirin (dll dosyasını kopyalamayın, sadece exe dosyasını kopyalayın): https://www.msxlabs.org/forum/attachment.php?attachmentid=19179&stc=1&d=1253070067 |
Evet dediklerinizi yaptim Msn kurabildim fakat. Eskisi gibi Tum listedeki herkes anlık ileti sayfasinda cevrimici gozukuyor.ve Coklu msn olmuyor..Hadi cevrimici gostermesini gectimde..Coklu msn konusunda yardımcı olmanız beni sevindirir. ve Coklu Msn'ide yaptim Tek sorun Herkesın anlık ileti sayfasında cevrim ici gozukmesi :D Yardımcı olursanız cok cok sevinirim |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hayir olmadi boyle kullanacam demek :/ |
msn yuklenmıyor sıtedemı bı sorun var ] |
NeutralizeR üstadım ALLAH razı olsun sıkıntımı çözdünüz elinize kolunuza sağlık , msn 7.5 kullanıyordum düne kadar ( 8.1 in patchi ile ) dünden itibaren üst sürümü yükleyin diye durmadan uyarı verip açmıyordu , belirttiğiniz yerden yükledim ( MSN 14.0.8064.206 EXE ) bunu kopyalayıp açıldı çok şükür , şimdi rahatım :) kalın sağlıcakla teşekkür ederim :) |
merhaba ben 3 gun once windowslive yenı surumn istıyo yenı susrum ındırdıımde olmuyo yardımcı olabılrımısn |
ya ben yeni sürüm msn istemiyorummm ne yapmam lazımmm |
evet bende istemiyorum.Bu ilkdosyayı yükledim msidcrl.dll bulanamıdı fln tekrar yükleyin diye yazı çıkıyor |
Alıntı:
msn bilgisayarıma yüklenmıyor |
arkadaslar isallah olur konu Sahibi burdamı hala acaba? yardımcı olabilecekmı ? |
MSN 8.1 ıcın bırı yardım edebılır mı ? dosyayı ındırdım ustune yazdırdım yıne olmadı yıne olmadı. |
arkadaşlar yeni live msn yükledim katil olmamak için kendimi zor tutuyorum evde dört bilgisayarda msn açma özürlü oldu bana yardımcı olurmusunuz lütfen bir haftadır nerdeyse hata raporu veriyo kırıcam bılgisayarları ne biçim msn programı lanet olsun yaaaaaaaaa |
bana acil arkadaşlar acil yardım edın lütfen ya ne biçim iş zorlamı ya msn live kullanmak istemiyoruz bütün bilgisayarlarım çöktü ya hata roporu gömek istemiyorum lütfen yaaaa |
Alıntı:
Burada söylediğinizi aynen yapıyorum, bu kez şöyle bir hata çıkıyor: http://yfrog.com/0g37771367j Exception Processing Message c0000139 Parameters 16cdf8 162978 75b4bf7c 75b4bf7c Bu sorunu nasıl çözebilirim? Denemediğim yol kalmadı bir haftadır. cleanup kullanarak defalarca msn yi sistemden tamamen kaldırdım, yeniden kurdum olmadı. Eski sürümleri teker teker denedim, olmadı. 81000306 hatası veriyor, onu burada anlatılan şekilde düzeltiyorum, bu kez dll hataları veriyor. dll dosyasını bulup yüklüyorum, bu kez de böyle bir hata veriyor.. Lütfen acil yardım... :( |
Alıntı:
|
evet hangi sürümünü kişi listemi göremiyorum |
İlk mesajı inceleyiniz. |
cafede 7,5 sürümünü kullanmak istiyorum ama 7,5 sürümüyle 9.x versiyonlarında kameralı görüşme yapılmıyor. bunu çözmenin bir yolu varmı yardımcı olurmusunuz. |
artık 8.1 versiyonu da güncelleme istiyor:( lütfen bişeyler yapın |
|
arkadaşlar bu gün mesenger ın en son sürümünü yüklemek zorunda kaldım yoksa açılmıyodu msn.ama ben bunu kullanamam.galiba eski halinde kullanabiliyo muşuz.okudum eski mesajları ama hiç bişi anlamadım.lütfen bana yardımcı olun.ben eski msn iztiyorum :S:S |
25 sayfa okudum ve sanırım sorunumun ne olduğunu anladım hemen ulaşmak isterdim birine ama mümkün değil sanırım. Bende de 31 dll bilmemne sorunu çıkıyor, buradaki denilen her şeyi uyguladım. uygulamadığım bir tek msn 7.5 i burdan indirmek kaldı, çünkü burada sadece türkçe versiyonu var ama ben msni ingilizce kullanıyorum. illa buradaki ilk sayfadaki türkçe 7.5 sürümünü mü indirmem lazım? |
Alıntı:
Download MSN Messenger 7.5.0324 - FileHippo.com |
Hani İngilizceydi? Türkçe bu da, ingilizcesinde çalışmayacaksa 7.5 yenisini yuklemeyi tercih ederim. Teşekkür ederim bu arada cevap verirseniz sevinirim. |
Alıntı:
İlk mesajdaki ZIP dosyasından sadece msnmsgr.exe dosyasını kopyalayın. |
ben ilk sayfada yapın dediğinz şeyleri tek tek yaptım oldu ama smdide msn açılmıyor S: |
bu zıp dediginiz şeyi nerden indircem |
patch zip bozuk açılmıyor? |
patron yamayı kurunca nickler gitti hep kişilerin nicki hotmail adresi oldu benim nickte hotmail adresi olarak gözüküyor birde bu çoklu oturum açma olmasın tıkladıkça yeni msn açıyor hem sinir bozucu oluyor hemde discovery hata veriyor yeni açılan msn yi tanıyor lütfen acil bir yardım |
bir üstteki arkadaşımın yazdığı sorun bendede mevcut:(((artısında biri diyelim beni msn listesine ekledi..gizlilik ayarlarından kimlerin kişi listesindeyim bölümüne baktığımda o kişinin adresinin bende görünmediğini farkettim ama ben o kişinin listesindeyim:(bir garip oldu msn..her açtığımda kişi nickimi yazmak zorunda kalıyorum ve kişilerin nickleri yerine e-posta adresleri görünüyor bende:(bu konuda yardımcı olabilicek arkadaşlar varsa yardımınızı rica ediyorum arkadaşlar..:) |
extreme_oki ve kardelenxxx; Bu tür sorunlarla karşılaşmanız eski ve artık tam desteklenmeyen sürümleri kullanmanızdan kaynaklanıyor. Sorunsuz program kullanmaktan vazgeçemiyorsanız bence artık 7.5'ten vazgeçmelisiniz. |
Merhaba MSN Teknik Destek/Bilgiler konusunda bu yönde bir topic acmistim ama arkadas kapatmis soru-cevap bolumune yonlendirmis.Fakat sorunun genel bi sorun oldugunu ogrendim.. Soruna gelince msn'e acildiginda msnadresim@hotmail.com olmakta ve her msn acip kapattimda nickimi tekrar yazmak zorunda kalmam.Ayrica offline gozuken kisilerde hep msnadresim@hotmail.com olarak gozukmekte Kisileri Gorunen ad'da sirali olmasina ragmen.. Bunun haricinde herhangi bir sorun yok sadece bu..Yıllardır msxlabs sayesinde 7.5 kullanmaktayim inanıyorum bu sorunuda asabilecegime Tesekkürler.. |
| Saat: 13:36 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık